esherys rašė:Wisma rašė:dar sis tas: kaina ne 500lt o kaip jau pradzioj rasiau 300-400lt
na bent jau mano nuomone toks gabliukas (himnas) tikrai nemaisytu, na nebent gaila nuo kiekvieno zmogaus po 5lt surinkt (gal net po 3 iseitu, nes nzn kiek musu isviso yra)... na ji butu galima net uzleisti pas tuos kas turi geresne aparatura kai per GM judam kolonoj tai kokioj pirmoj vidurinej ir pries gala masinose galetu groti...

ir isvis gi visa klubo veikla yra del musu paciu o ne del konors kito, taip kad ir gabaliukas sitas butu del musu visu...
anyway spreskit ir butu gerai kad visi miestai issakytu nuomones ar darom ar ne?

as sakau kad ne.
delto kad tai bus tik musu ausim,na nebent jis bus geras kad pakliutu i radija.del priekyje,vyduryje,gale grojanciu cali-kaip tu zadi suderinti garsa-velavima?man atrodo makalyne gausis.o ir siaip ish pravaziuojanciu auto tu muzikos nepaklausysi-tik tau bus zjbz.
ish mano puses net draugai-gimines-artimieji nemanau kad nores tai klausytis,nes ash cali myliu o jie tik pirshta i smilkini baksnoja

na ir kokia ish to nauda

dar karta aiskinu kad ne del giminiu viskas daroma o del saves...

kai kolonoj 30 ir daugiau masinu tai ner cia ko suderint ta garsa, groja ir tiek nes kolona juda per miesta vistiek ne 120km/h tai ir aplinkiniai kas stebes gal ir girdes, o makalyne didele nemanau kad gausis nes tarp masinu butu pakankamai didelis atstumas...
ai krc pavargau as cia kanors ir aiskinti... as klube esu del klubo nariu ir del saves, o ne del ju giminiu, draugu ar dar konors...

ble reikia kad kiekvienas miestas apsitartu ir pasisakytu... as esu uz tai o jei kamnors kasnors nepatinka tada sorry, bet savo nuomones as nekeisiu...
P.S. o kokios tu naudos ieskai?

tada paklausiu: o kokia nauda is musu penktadieniniu meet'u?

ogi tokia kad viska darom savo malonumui...
o tau norisi kokios nors naudos is to gabalo? gal net materialines?
P.S.2. sorry jei kamnors kasnors nepatiko, bet as tiesiog issakiau savo nuomone...