Brc rašė:gali draskyt kiek nori ir kaip max 13l mieste jei gerai sureguliuotos dujos, zvakes prilenktos... o dacikai bake tai ismest juos reik, net tiesioginiam ypurskime paklaida apie 30%
koks skirtumas tiesioginis duju ipurskimas ar ne, vis tiek balionas ir multivoztuvas toks pats bus
euro rašė:buvo ant nulio beveik pas mane, nuvaziavau ir uzpyliau 10 litru duju, tai rode jau puse bako tai itariu kad pievas rodo dacikas...
na cia priklauso nou daciko padeties, kiek zinau tai jisai turi stovet horizontalei nes jei bus nusvires tai rodo pievas.PVZ. pas mane uzpilu pilna baka tai rodo tik apie 75%.
Brc rašė:na matai as tai zinau ka as montuoju y masinas, parasyti dauk ka gali det aisku tinka bet reikia det kas priklauso o ne kas tinka
del reikalavimu tai reik kad butu elektrovoztuvas, ir multikas butu parinktas konkreciam balionui, o toliau jokiu reikalavimu nera
pas mane asmeniskai stovi pats paprasciausias multikas, buvo pirmos kartos iranga dabar tiesioginis ipurskimas. keiciant iranga bagazinej o tuo labiau balione niekas nebuvo keiciama
nu ir nieko ten neparasyta kad jie netinka tiesioginiam ipurskimui ar paprastai irangai as ta voztuva bet kokiai irangai pritaikyciau ir nebutu jokiu problemu. nesuprantu kas tau nepatinka
klausimas sestokui: Kiek zinau su tuo sesiakampiu warztu, kur reduktoriuje yra galima reguliuoti ,,duju istraukima". Kad sumazinti istraukima ji iwerzt ar atleist reikia?
gal ne i tema bet tos nuotraukos sestoko apie duju irangas tai gerules vienai masinai ten jau reikia visa dugna virint, o ne dujas det, kai pripils pilna duju tai pames ta baliona nx
kita gera fotke kur i bemwa m-ke idetos dujos, isvis kazkokia nesamone, i tokia masina det dujas tai jau nu nx tipo vazineju su nauja m-ke, bet ant benzo neturiu
nusipirkau calibra, o kaip bus toliau nzn?????
P.S. o toliau viskas ore :)
po kauna? 10ltr duju? 100km? kodel man taip nera???? nuvareu y alta tipo pareguliuot.. paziurejo - sako geras misinys. bet tai kaaip man jis 13-14 ryja tai nzn :(
Rprznt rašė:po kauna? 10ltr duju? 100km? kodel man taip nera???? nuvareu y alta tipo pareguliuot.. paziurejo - sako geras misinys. bet tai kaaip man jis 13-14 ryja tai nzn :(
nzn, pas mane visada apie 10 litru duju po miesta teeda. jei ilgiau kamsciuose pastoveti tenka tai koki 11 litru. gal del to jog neminkau tapkes be reikalo
nesuprantu.... nu man logishkai nesueina.. jei pagal dokus benzo 11 ryt turi. tai kaip su dujom dar maziau, jei standartiskai duju 1-2ltr daiugiau ryja. o pas jus kokia yranga? kokios kartos? pas mane 1 kartos.