kas yra kad mchammer ar boschman pigu

Audio tuning'as.
EDWARD555
Klubo ex-Narys
Vietovė: Kaunas
Kontaktinė informacija:

Standartinė EDWARD555 »

As tai pasakysiu taip: bet kuri galiu suba sudegint tik atiduokit man ;)
Taip kad nesvarbu dega jis ar ne.
[b][color=red]EDWARD555[/color][/b]
KW>
Klubo Narys
Vietovė: kns

Standartinė KW> »

taj va nusipirkes ir jau susidejas... as patenkintas... tose prastose firmose kokybe yra paskirstyta tajp: juose lb daug galio bet per ta galia ir maziau garsu girdisi ir visa kokybe... ant stiprintuvo padares min boso levely ir vistiek tajp bumsi kad vos girdziu normale muzika.... nors kolkas esu patenkintas... garso tikraj nezmoniskai daug... pvz man taj per daug
KW>
Klubo Narys
Vietovė: kns

Standartinė KW> »

o del degymu... taj irgi nemanau kad tu pirktum sony ar boschman ir sony zymej atsparesni degimuj... tiesiok tau pakliuvo brokas arba tu klausa viska maximuma sujunges.... netgi kaj pirkau man sake kad neklausyt dugnais nes tipo instrukcijoj tajp raso, bet ce negarantuoju nes su tajs man sake taj patys zinot kajp buna.... :oops: as kaj pats ysigijau manua kad ju kaina yra pigesne tik delto kad jie nezmoniskai uzkelia gale o to suderinamumo kad klausytum muzika o ne dauzyma su kuju per masinos gala yra daug maziau... va kodel tokie kainu skirtumai... ce as tajp manau... o kajp patsukams kuriems negaila ausu ir kurie nori pasipuikuot galia apsimoka pirkt... nes kaina yra zymiai pigesne, o kokybes porejkis atsiranda tik paturejus tokius daiktus... kaj jau ausys nebebuna tokios jautrios :twisted: :twisted: :D
Human
Veteranas

Standartinė Human »

Pas mane buvo Hifonics (USA gamybos) subas labai minkstas basas ir slegis fainas labai toks per vidurius minkstai kala, ir nedidelis 25cm gargalas su silikoniniais apvadais. Stipras neprisimenu kieno svarbiausia kad filtras reguliuojamas butu.

ASmenine nuomone:
nepirkciau MC Hammer nes dega, nepatariu niekam. Pioneer graziai groja bet pabrangiai visi kone. Kenwoodo galima rasti pigesniu.
cia skonio reikalas.

O is basavyku tai . . vakar dejau draugeliui i mazda 323f aktyvu FLY firmos kaina jo 420 lt man rods tai groja bet toks siaip sau. . . :) pats sau nedeciau jo.

Deciau dabar arba vel Hifonics nes patiko del minsktumo, Hertz irgi vilioja aki bet sita duociau draugeliui daryti nes jis aparaturke daro tokia pagal uzsakymus butent tos firmos, Alpina dar gal sugalvociau det :)

Komponentus girdejau Boshmano. Grojo graziai ten ciksai ir vidutiniai ir filtras dar yra, bet siaip deciau sau Hertzus 30 lt brangiau :D o kokybe manau geresne.

na cia kaip ir minejau skonio reikalas kiekvienam :)
e36 touring m52
[img]http://www.ap-windows.co.uk/img/NationalFloodForumLogo.gif[/img]
Atsakyti