Langai pastoviai rasoja..

Techninių klausimų forumas.
J-o-n-c-e
Klubo garbės narys
Vietovė: Kaunas
Kontaktinė informacija:

Standartinė J-o-n-c-e »

Aveiciu skonio antifrizas :lol:
[img]http://www.cha.lt/uploads/fotos/foto_11026.gif[/img]
[color=red][b][u][i]Calibra Club ir kitos foto -->[/i][/u][/b][/color][url=http://public.fotki.com/J-o-n-c-e/]:link:[/url]
[img]http://img10.imageshack.us/img10/5548/3n3xybhm.jpg[/img]
omid
Entuziastas

Standartinė omid »

nu blin pas mane irgi rasojo nesveikai kiekviena ryta peciuka uzkuri iki galo pucia bet nenupucia nieko, dar labiau uzniaukia. Supyliau pries kelias dienas "stop leak" toki rusiska ausinimo sistemai - kaip ranka nueme. Ryta ateini valituvais perbrauki ir viskas gali vaziuot. Beje jei pecius kiauras tai tas stiklo uzrasojimas toks na vizualiai matosi, kaip butu kokiais riebalais isteptas ir jis su skuduru nenusivalo, kiek bandziau ragaut - saldus nepasirode.
J-o-n-c-e rašė:Aveiciu skonio antifrizas :lol:
blue_angel
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipeda
Kontaktinė informacija:

Standartinė blue_angel »

Hum.. Na man tai padejo pagarinimas, nors dar siek tiek.. :)
Passat '99 1.9 TDI 81kw
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
Calibra '91 2.0 8v - SOLD
Nitro
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius

Standartinė Nitro »

omid rašė:nu blin pas mane irgi rasojo nesveikai kiekviena ryta peciuka uzkuri iki galo pucia bet nenupucia nieko, dar labiau uzniaukia. Supyliau pries kelias dienas "stop leak" toki rusiska ausinimo sistemai - kaip ranka nueme. Ryta ateini valituvais perbrauki ir viskas gali vaziuot. Beje jei pecius kiauras tai tas stiklo uzrasojimas toks na vizualiai matosi, kaip butu kokiais riebalais isteptas ir jis su skuduru nenusivalo, kiek bandziau ragaut - saldus nepasirode.
gerai pavarei. sveikinu istojus i uzhsikishusiu aushinimo sistemu kluba. :*
tomas
Klubo Narys
Vietovė: Majamis

Standartinė tomas »

jei ziauriai rasoja langaj, patarciau atsilupt wisus kilimelius ir medziaga po jais, krc iki metalo wiska ir pamatysi kiek kibiru wandens galesi prisunkt. :wink:
sawas
Klubo ex-Narys
Vietovė: Alytus - Kaunas - Siauliai

Standartinė sawas »

prie to pacio pas mane kotai rasoja galinis jei tik ilgiau vaziuoju gal kokios vintilecijos nera ar kas gali but ?
opel calibra 2.5 V6
Nitro
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius

Standartinė Nitro »

sawas rašė:prie to pacio pas mane kotai rasoja galinis jei tik ilgiau vaziuoju gal kokios vintilecijos nera ar kas gali but ?
o bandei skaityt kas temoj parashyta?
TANKYSTAS
Klubo ex-Narys

Standartinė TANKYSTAS »

Nitro rašė:
omid rašė:nu blin pas mane irgi rasojo nesveikai kiekviena ryta peciuka uzkuri iki galo pucia bet nenupucia nieko, dar labiau uzniaukia. Supyliau pries kelias dienas "stop leak" toki rusiska ausinimo sistemai - kaip ranka nueme. Ryta ateini valituvais perbrauki ir viskas gali vaziuot. Beje jei pecius kiauras tai tas stiklo uzrasojimas toks na vizualiai matosi, kaip butu kokiais riebalais isteptas ir jis su skuduru nenusivalo, kiek bandziau ragaut - saldus nepasirode.
gerai pavarei. sveikinu istojus i uzhsikishusiu aushinimo sistemu kluba. :*
O taip :lol: jieskokis radiatoriaus naujo :lol:
[size=100][b]Turbo[/b][/size][size=67]dyzelis[/size]
Everybody and Their Mother Has a Glock
Uždaryta