sunkiai dirba ant benzo
mano tevas kolonkes buvo nupirkes tesla dar rusu laikais pries 20 metu tai dar dabar groja nei ten kas plerpia nieko, kala kaip velnias garsiakalbiai is latekso gumos padaryti. Jie ir koncertine aparatura gamindavo, garso pultus, kolonkes koncertines, sita firma rimta.
nokas1 rašė:apie tesla ir as galiu gera zodi pasakyt.kai golfa turejau,sudejau tuos tesla firmos laidus,tai jokiu problemu nebuvo.o kaina tikrai zema
nzn kaip ten viskas su tuom zaibu ant benzo vaziuojant bet kai turejau kadetta taij jis dege gal koki menesi gal biski daugiau... kancofke tokia kad variklis visai uzlinko... bet nzn ar cjia tai turejo i takos ar ne...
They see me rollin,
They hatin,
Patrolling they tryin to catch me ridin dirty...
Tryin to catch me ridin dirty...
They hatin,
Patrolling they tryin to catch me ridin dirty...
Tryin to catch me ridin dirty...
geru kaimynu kur uztraukines turi an ziemos?
nes kai tik isgirstu ta "s pul abarota" tai taip ir prisimenu kaip cia vasary kai -30 buvo draugely tempiau 3 km kol uzkurem, o paskui jo sunniui net tepalo filtras is laimes nusove
aisku ten turbut ne laidai kalti buvo 
[size=100][b]Turbo[/b][/size][size=67]dyzelis[/size]
Everybody and Their Mother Has a Glock
-
SPARCO
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: KAUNAS-DUBLIN
- Kontaktinė informacija:
Pas mane nera uz ko traukti, nebent keleivis laikytu trosaTANKYSTAS rašė:geru kaimynu kur uztraukines turi an ziemos?nes kai tik isgirstu ta "s pul abarota" tai taip ir prisimenu kaip cia vasary kai -30 buvo draugely tempiau 3 km kol uzkurem, o paskui jo sunniui net tepalo filtras is laimes nusove
Pakeiciau laidus, zvakes, dangteli, begunoka. Jei nesikurs suka - mesiu granata
NISSAN SILVIA S14
TOYOTA GLANZA V
Japanese battle: 2.0 N/A VS 1.3 TURBO :twisted:
TOYOTA GLANZA V
blet as tai niekaip priezasties nerandu del ko saltas dusta, vakar nusiemiau oro filtra tai matos kad perdauk oro siurbia kol saltas ir ant bendzino, paziurejau ta stora slanga nesuplysus niekur atrodo, patarkit kas dar gali but? dabar tai cia nieko bet ziema ateis tai nekas gali but 
SPARCO rašė:Pas mane nera uz ko traukti, nebent keleivis laikytu trosaTANKYSTAS rašė:geru kaimynu kur uztraukines turi an ziemos?nes kai tik isgirstu ta "s pul abarota" tai taip ir prisimenu kaip cia vasary kai -30 buvo draugely tempiau 3 km kol uzkurem, o paskui jo sunniui net tepalo filtras is laimes nusove
.
Pakeiciau laidus, zvakes, dangteli, begunoka. Jei nesikurs suka - mesiu granata![]()
na kiek mano kuklios zhinios siekia - neveikiant liambdai kompas nelieka visai be duomenu - jsi keliauja i avarini rezhima ir generuoja isiutas liambda reikshmes - abejoju ar tos reikshmes yra tokios, kad variklis turetu prastai dirbt. statychiau uzh purkshtukus.SPARCO rašė:nu mano durna galva belieka arba lambda zondas arba purkshtukai...
As irgi. 3:0 purkstukai. kas dar ?Nitro rašė:na kiek mano kuklios zhinios siekia - neveikiant liambdai kompas nelieka visai be duomenu - jsi keliauja i avarini rezhima ir generuoja isiutas liambda reikshmes - abejoju ar tos reikshmes yra tokios, kad variklis turetu prastai dirbt. statychiau uzh purkshtukus.SPARCO rašė:nu mano durna galva belieka arba lambda zondas arba purkshtukai...
TANKYSTAS rašė:As irgi. 3:0 purkstukai. kas dar ?Nitro rašė:na kiek mano kuklios zhinios siekia - neveikiant liambdai kompas nelieka visai be duomenu - jsi keliauja i avarini rezhima ir generuoja isiutas liambda reikshmes - abejoju ar tos reikshmes yra tokios, kad variklis turetu prastai dirbt. statychiau uzh purkshtukus.SPARCO rašė:nu mano durna galva belieka arba lambda zondas arba purkshtukai...
-
deiviscalibrius
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: (: KaUnAkIeMiS :)
-
SPARCO
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: KAUNAS-DUBLIN
- Kontaktinė informacija:
Taigi offroad'e dalyvavo.TANKYSTAS rašė:kaip tau tai pavyko jei nepaslaptis?deiviscalibrius rašė:nesikuria??? pass mane gi buvo tas pats keiciau viska laidus dangteli skriejika bet kaltas pasirodo buvo prasuktas dirzas
NISSAN SILVIA S14
TOYOTA GLANZA V
TOYOTA GLANZA V
tam drage per razienas vs turbo ziagas?SPARCO rašė:Taigi offroad'e dalyvavo.TANKYSTAS rašė:kaip tau tai pavyko jei nepaslaptis?deiviscalibrius rašė:nesikuria??? pass mane gi buvo tas pats keiciau viska laidus dangteli skriejika bet kaltas pasirodo buvo prasuktas dirzas
neivelnio pas mane sklende buvo linkus ir tik salta kaip ant 3 cilindru dirbdavo:)pakeitus oro sklende viskas pasitaise:)omid rašė:nu pas meistra nebuvau bet pagalvok jei sklende butu tai visalaika blogai dirbtu, o dabar tik kol saltas ir beto ant duju ok.SPARCO rašė:Tai sklende, matuokle ok?
bet pries tai beieskant kas yra auto buvo pakeista:zvakiu laidai, paskirstitojo dangtis, skriejikas ir zvakes, bet tai nepadejo:)