stogo dazymas

Viskas kas susiję su vidumi.
Nitro
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius

Standartinė Nitro »

1. visa shita zhinau. turbut teks pasivazhinet kazhkiek su trulikais, taip pinigai labai gerai tauposi :). nors kai pagalvoju, kad savaitgali dujas pyliau uzh 1.25 lt - pigiau turbut jau negali buti.

2. sedyne patrinta, begiu rychagas nutrintas - joks protingesnis zhmogus nepatikes kad mashina tik 150k nuvazhiavus :) tai faktas

3. turbut ish 10 parduotu lietuvoje mashinu tik 1 ant odometro turi skaichiu didesni nei 300k km. teks ishsiskirti ish minios (manishke shiuo metu rodo 297k km)

4. matai ash sazhines neturiu - tokia jau mano profesine liga. :) bet ishejimas ish darbo stebuklingai ja ishgyde :) manau busiu netipishkas lietuvis ir nieko nesukiosiu. galu gale nusipirks jauniklis mano mashina, atvarys i club meeta, o chebra gardzhiai pasijuoks kaip nitro apgavo vaika ir koks jis krutas :) geriau nereikia.
euro
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius
Kontaktinė informacija:

Standartinė euro »

teisingas mastymas :idea:
beja cia jau buvo nukrypta nuo temos, tai noreciau atvesti viska i senaji kelia. mane domina toks variantas kaip Cali stogo (isores) perdazymas i tarkim juoda spalva. kokia butu orientacine kaina sio dalyko?
[img]http://i32.photobucket.com/albums/d4/J-o-n-c-e/Zalgiris500.jpg[/img]
Atsakyti