Subas calibrai zapaskes vietoje!

Audio tuning'as.
Darius
Entuziastas
Vietovė: Vilnius

Standartinė Darius »

nzn, man asmeniskai vietoj zapaskes balionas nera geriausias dalykas, nes pvz 42l balionas issikises i virsu smarkiai, zapaske, kad ir "invalidine" vietos uzsima tikrai daug, o dar kai prisimename, kad issikises balionas, tai subas vos ilenda ir tai kai pakeli palange, zodziu manau 40 litru normalus balioniukas ikomponuotas sone(ypac tokios talpos ilgesnis balionas) ir graziai uzdengtas kilimine danga yra daug geresnis sprendimas, nes vietos lieka tikrai daugiau ir esu pakankamai nusistates pries zymiai brangesnius zapaskinius balionas + zapaske turint geras padangas gal ir netoks reikalingas dalykas, bet ir bagazine naudojama dazniausiai ilgesneje kelioneje, o be zapaskes vistiek neramu vaziuoti ilgoje kelioneje, ypac nakti :twisted:
EDWARD555
Klubo ex-Narys
Vietovė: Kaunas
Kontaktinė informacija:

Standartinė EDWARD555 »

1. Suba viena karta idejai ir neisimineji juk Everyday.
2. Zapaske gali isideti salia subo.
[b][color=red]EDWARD555[/color][/b]
Darius
Entuziastas

Standartinė Darius »

EDWARD555 rašė:1. Suba viena karta idejai ir neisimineji juk Everyday.
2. Zapaske gali isideti salia subo.
bet supranti ir visa esme, bagazines mieste nenaudoji, tad gali buti ta zapaske, gali jos nebuti, neidomu buna, o jau kai vaziuoji i uzmiesti reikai paprastai ir bagazines ir zapaskes :) be to balionas posukiu metu neskraidzioja, nes jis pritvirtintas, o tai kas is subo liktu extreemaliai palakscius kai zapaske skraidytu bagazineje :lol:
Dj_Kinder
Entuziastas
Vietovė: Panevezio r.

Standartinė Dj_Kinder »

Darius rašė:nzn, man asmeniskai vietoj zapaskes balionas nera geriausias dalykas, nes pvz 42l balionas issikises i virsu smarkiai.
Na, pas mane jis keliais litrais mazesnis (isimtas is Astros) ir tikrai jis nieko baisaus neissikisa, na ~2cm. Praktiskai tas issikisimas beveik nejuntamas.
[img]http://www.heddes.tmfweb.nl/hf%20calibra.gif[/img]
Darius
Entuziastas

Standartinė Darius »

nzn gal pas mane didesnis tada buvo, bet zopa juoda, seip balionas naujas is brc buvo kuo didesnis detas, nes daug vaziuoti tekdavo. gal ten 48 tada, sestokas gali cia pasakyti kokie zapaskiniai didziausi buna, zodziu nusivyliau kaip reikalas :) na bet kokiu atveju, balionas nezapaskinis maziau vietos uzima nei zapaske, jis ne toks platus ir tt. sakau uzdengi graziai kilimine danga yra labai saunu :)
tomas
Klubo Narys
Vietovė: Majamis

Standartinė tomas »

pas mane zapaskinis balionas 34 ltr ir wiskas ciki. Nx didelio reikia, jei duju kolonkes kas 5 km gali rast.. :twisted:
kamikadze
Klubo Narys
Vietovė: vilnius

Standartinė kamikadze »

su calyte reik wazineti su benzu o ne su dujom cia gi ne
traktoriukas :twisted: :evil:
Nitro
Klubo ex-Narys

Standartinė Nitro »

traktorius shiaip dyzeliu varomas, o su kuo vazhinet lai renkasi tas, kuris vazhineja.
Svečias

Standartinė Svečias »

dujos namie ,dizelis traktoriui.benzas calibroi! :lol:
Nitro
Klubo ex-Narys

Standartinė Nitro »

su naujais dyzeliais kazhkas chia nera vazhinejes. :) uzhjauchiu del ribotu pazhiuru.
Svečias

Standartinė Svečias »

ford focus tdci tavo ziniai
nerk
Entuziastas
Vietovė: vilnius

Standartinė nerk »

nekenciu net saliarkes kvapo :roll:
KAROOOLIZZZ
Entuziastas
Vietovė: Mrj

Standartinė KAROOOLIZZZ »