Subas calibrai zapaskes vietoje!
nzn, man asmeniskai vietoj zapaskes balionas nera geriausias dalykas, nes pvz 42l balionas issikises i virsu smarkiai, zapaske, kad ir "invalidine" vietos uzsima tikrai daug, o dar kai prisimename, kad issikises balionas, tai subas vos ilenda ir tai kai pakeli palange, zodziu manau 40 litru normalus balioniukas ikomponuotas sone(ypac tokios talpos ilgesnis balionas) ir graziai uzdengtas kilimine danga yra daug geresnis sprendimas, nes vietos lieka tikrai daugiau ir esu pakankamai nusistates pries zymiai brangesnius zapaskinius balionas + zapaske turint geras padangas gal ir netoks reikalingas dalykas, bet ir bagazine naudojama dazniausiai ilgesneje kelioneje, o be zapaskes vistiek neramu vaziuoti ilgoje kelioneje, ypac nakti 
bet supranti ir visa esme, bagazines mieste nenaudoji, tad gali buti ta zapaske, gali jos nebuti, neidomu buna, o jau kai vaziuoji i uzmiesti reikai paprastai ir bagazines ir zapaskesEDWARD555 rašė:1. Suba viena karta idejai ir neisimineji juk Everyday.
2. Zapaske gali isideti salia subo.
Na, pas mane jis keliais litrais mazesnis (isimtas is Astros) ir tikrai jis nieko baisaus neissikisa, na ~2cm. Praktiskai tas issikisimas beveik nejuntamas.Darius rašė:nzn, man asmeniskai vietoj zapaskes balionas nera geriausias dalykas, nes pvz 42l balionas issikises i virsu smarkiai.
[img]http://www.heddes.tmfweb.nl/hf%20calibra.gif[/img]
nzn gal pas mane didesnis tada buvo, bet zopa juoda, seip balionas naujas is brc buvo kuo didesnis detas, nes daug vaziuoti tekdavo. gal ten 48 tada, sestokas gali cia pasakyti kokie zapaskiniai didziausi buna, zodziu nusivyliau kaip reikalas
na bet kokiu atveju, balionas nezapaskinis maziau vietos uzima nei zapaske, jis ne toks platus ir tt. sakau uzdengi graziai kilimine danga yra labai saunu 
-
KAROOOLIZZZ
- Entuziastas
- Vietovė: Mrj