Nitro rašė:nu blin sunku senas temas perzhiureti, buvo chia toks xnonamex kuris siulesi padaryti norintiems tuos navarotus ir dar ishdeste visa teorija kaip tai daroma.
as ne siuliausi o siuliau kaina buvo 100lt, bet kai uzverte prasymais, tai kaina pareguliavo paklausa....
nenusileisk ir nesiderk
nes pats zinau is savo patirtie tie zedai nera tokie ir pigus
xnonamex rašė:diodai + varzos dar ~15lt..... Nu ir kas????? gal gali man pagamint ir instaliuot???
Na, as pats pabandysiu pirma karta darytis, tai bus matyt kaip iseis. Jei viskas gerai ir be jokiu sutrikimu ir sunkumu iseis, tai kodel gi ne, pagaminciau.
Dj_Kinder rašė:Senukuose Vilniuje uz metra lazdeles 6 Lt.
diodai + varzos dar ~15lt..... Nu ir kas????? gal gali man pagamint ir instaliuot???
savajme suprantama kad darbas yra nenemokamas,kad uz kiekviena tavo rankos judesi reiks moketi,tie zmones kurie neturi laiko uzsiimti tokiais darbais,kreipsis pas tave,o tie kurie neturi ka veikti ir turi siek tiek gabumu,bandys darytis patys...
Lauris rašė:kaip ten tas diodas pritaisytas? vienam gale ar abiejuose? gale skylute isgrezti tam diodui kad laikytusi ar kaip??
Diodai dedasi is abieju galu, ten reikia igrezti skylutes, kad typ top tilptu diodai.
nebutina grezt skiluciu, yra paprastesnis budas su termo kembrikais tas lemputes pritvirtint, labai graziai gaunasi, kai darysiu nufotkinsiu (jei is vis darysiu)
Lauris rašė:kaip ten tas diodas pritaisytas? vienam gale ar abiejuose? gale skylute isgrezti tam diodui kad laikytusi ar kaip??
Diodai dedasi is abieju galu, ten reikia igrezti skylutes, kad typ top tilptu diodai.
tai gal dar gali pasakyt koks tos stiklines skersmuo?? ir vopsiem niekur nerandu pilnavidures lazdeles?? o tai su tusciaviduria nieko nesigauna visiskai???
Lauris rašė:tai gal dar gali pasakyt koks tos stiklines skersmuo?? ir vopsiem niekur nerandu pilnavidures lazdeles?? o tai su tusciaviduria nieko nesigauna visiskai???
Taigi issiardyk visa fara ir ziurek kokia stikline telpa.
Pilnavidures lazdeles ieskok Senukuose arba Jysk.
Taigi sviesai sklisti reikia vientiso pagrindo, todel ir netinka tusciavidure lazdele. Negalim sakyti, kad visiskai nesigaus, bet bus didelis s....
ghm... nu bandysim ieskot.
cia kazkas minejo jog, tu lazdeliu galima rasti pas zaliuziu gamintojus, bet kai paklausiau pas juos, tai jie vopshiem nemate pilnaviduriu lazdeliu
Dj_Kinder rašė:Pirkau Vilniaus senukuose lazdele 1m uz 6Lt, nufotkinau, bet prastai matosi. Nu, ten zaliuzems ji skirta.
blin praeita savaitgali visus senukus isvaikstinejau ir tu dalykeliu neradau bandziau klaust informacijoj bet nesugebejo jie manes suprast ko man reik jei nepaslaptis kuriam cia skyriuj yra? ir ar yra plonu tokiu vamzdeliu nes as noriu kad jie sviestu plonai? aciu uz atsakyma
[quote="Dj_Kinder"]Pirkau Vilniaus senukuose lazdele 1m uz 6Lt, nufotkinau, bet prastai matosi. Nu, ten zaliuzems ji skirta. [img]http
://img103.imageshack.us/img103/1723/s40108794ib.th.jpg[/img][/quot
e]
o tai kaip tu ja sulenksi?nesuprantu.... .... man ydomu ar jas imanoma sulenkti?