titanas1 rašė:tai dw galwojam kur mestis, nes jei vel bus minusas tai lauke nestovesim.
Reikia sugalvoti kur mestis???
nu krc nezinau bet aktuvymo nera . Visi tylyt nieko nesiulot.
tai kad ner cia ka sugalvoti.... kazkaip visiems man tas pats... ishskyrus kelis narius.... manau kad teks laukti vasaros.... nes dabar i meetus jai atvazioja keturios masinos tai jau tada galima sakyti kad meetas ivyko
skautas rašė:nu jo...kas cales pardave ...
kas isvaziavo is kauno
ir t.t.
tex laukti geresniu oru, laiku ir kaledu senio
vakarykstis meetas buwo neblogas susirinko gana nemazai zmoniu, sekmingesnis uz praaito treciadienio. Beje buwo atvazevias vaikis su savo talismanu Tik viena beda buwo oro salygos buwo gana prastos ir ilgai neiseina pabuti laukia
gyvenu viena kartą, antrą kartą neišdrįsčiau.
Opel kadett 2.0l 8v SOLD
Opel calibra 2.0l 16v SOLD
Audi 200 2.2l 20v turbo quattro DEAD
Audi coupe 2.3 10v quattro
Tai kokios mintys del ateinancio treciadienio?Bus kokios nors idejos ar vel susirinks 2-3 masinos,pastoves 15 min. ir issiskirstis?
Gaila man dirbti iki 23.00 tai jei bus kokios idejos ar dar neisilakste tai duokit zinot man i mob.Please!
Likimo Kalavijas-Dviasmenis.
Viena Asmenu Puse Esi Tu...
Paskutinį kartą redagavo titanas1 18 Gru 2004, 11:25. Iš viso redaguota 1 kartą.
gyvenu viena kartą, antrą kartą neišdrįsčiau.
Opel kadett 2.0l 8v SOLD
Opel calibra 2.0l 16v SOLD
Audi 200 2.2l 20v turbo quattro DEAD
Audi coupe 2.3 10v quattro
titanai raminkis ka cia nx organizuoji nieks tawes nei pazysta nei mates yra gal keli ,nei rodaisi yra tema tam parasyta matai kad niekas nesidomi niekam neydomu ir tegu apsisika
xebra, paziurejau vakar klaipedos foruma, o ten nuotraukos, matosi kad xebra kazka veikia. nejau sunku ir mums susideti nuotraukas? tada ateje zmones matys kad ir kaune yra gyvybes, kad ir kaune kazkas vyksta, ne tik blevyzgojimai forume...
siulau pradet medzioti nuotraukas ir deti jas i foruma
skautas :) Opel Vectra DTI 74kW
www.autobanginiai.lt
skautas rašė:xebra, paziurejau vakar klaipedos foruma, o ten nuotraukos, matosi kad xebra kazka veikia. nejau sunku ir mums susideti nuotraukas? tada ateje zmones matys kad ir kaune yra gyvybes, kad ir kaune kazkas vyksta, ne tik blevyzgojimai forume... siulau pradet medzioti nuotraukas ir deti jas i foruma
ka turejai omeny?: siulau pradet medzioti nuotraukas ir deti jas i foruma ???? kokias fotkes? kauna meetu??? hehe buvau praeita treciadieny meete, tai net jokas neiima ... trys cales + spyglius su ozkute..... buvo (visu pirma AS), keuras (kuris nepazysta valandu jai taremes 20.00 tai keuras atvyksta beveik 21.00 nu ir dar gedux buva .... tai va tokie musu meetai.... o fotkes kokias daryt turime? nufotkint kurie atvyksta ar turi omeny det fotkes kur dalyvauja calibros ????