Meetai Klaipedoje
Moderatoriai: Calvin, mad_kaker
nu va tai dabar noreciau, kad mane visi asilu ir visokiais kitais gerais vardais pavarytumet.
o buvo taip kaip daug kas zino pameciau masinos dokumentus pries kokia gera savaite, sendien issiemiau naujus numerius, nuvaziavau persirasyt draudima, galvoju kur as ten ji padejau tada pamaciau kad yra ant galines sedynes, ji beimdamas atradau savo dokumentus
vat taip vat, o pries tai gal kokius tris kartus ieskojau masinoj
cia mazdaug tas pats kaip, kad su raktais, visur ieskai, o ziuri kad rankokj turi
tai va tokie vat mano nuotykiai sendienos
o buvo taip kaip daug kas zino pameciau masinos dokumentus pries kokia gera savaite, sendien issiemiau naujus numerius, nuvaziavau persirasyt draudima, galvoju kur as ten ji padejau tada pamaciau kad yra ant galines sedynes, ji beimdamas atradau savo dokumentus
tai va tokie vat mano nuotykiai sendienos
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
- Vietovė: Klaipeda
- Kontaktinė informacija:
Gaga,
Kolega sun-girl pamirso paminet viena labai svarbu dalyka,kad renkames Teatro aikstej,o tokia tikrai rasi gan lengvai.Taip kad lauksim,tik neveluok.Beje si savaitgali,greiciausiai,jei bus geras oras varysim i gamta,kokiu nors desru kept.Taip,kad turetu but visai linksma
Cingis,
Nu tu ir pavarai.....juokas pro asaras ir ne kitaip
Beje,jau yra pazymejimai,visi turi isskyrus sie nariai;Stogas 1 ir Xenon.Sauliau-atsiusk man i privata savo masinos valstybini numeri,o Slava atsiusk man savo tikslu varda ir pavarde,bei auto nr. ir tada turesit.
Kolega sun-girl pamirso paminet viena labai svarbu dalyka,kad renkames Teatro aikstej,o tokia tikrai rasi gan lengvai.Taip kad lauksim,tik neveluok.Beje si savaitgali,greiciausiai,jei bus geras oras varysim i gamta,kokiu nors desru kept.Taip,kad turetu but visai linksma
Cingis,
Nu tu ir pavarai.....juokas pro asaras ir ne kitaip
Beje,jau yra pazymejimai,visi turi isskyrus sie nariai;Stogas 1 ir Xenon.Sauliau-atsiusk man i privata savo masinos valstybini numeri,o Slava atsiusk man savo tikslu varda ir pavarde,bei auto nr. ir tada turesit.
JACKASS'as
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
Eeeee.....komanda,
Ka veiksim si savaitgali?Kiek atsimenu,buvo pasiulymu varyt i gamta.Kaip girdejau,sake savaitgalis bus silciausias siais metais,tai gal surizikuojm?bet kadangi,vakarai ir taip ilgi jau,galim susitikt ir 15 val. kaip visada.Nuvarytumem kur,issikeptumem desra,atsigertumem alaus,kamoli pamusinetumem.Ka manot?Varom i savo senaja vieta,prie Minijos.
Ka veiksim si savaitgali?Kiek atsimenu,buvo pasiulymu varyt i gamta.Kaip girdejau,sake savaitgalis bus silciausias siais metais,tai gal surizikuojm?bet kadangi,vakarai ir taip ilgi jau,galim susitikt ir 15 val. kaip visada.Nuvarytumem kur,issikeptumem desra,atsigertumem alaus,kamoli pamusinetumem.Ka manot?Varom i savo senaja vieta,prie Minijos.
JACKASS'as
-
energizer
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Klaipeda-Mazeikiai/Lietuva
As tai kazkaip girdejau, kad Grgzduos nusove Kipsa
Nu jo nieka nebesuprantu
Nu jei dar taip skraidysim tai tikrai "sulauksim" palydos
Chebryte biski ramiau Klp, nuvaziuokit i koki kaima kur su jetta patruliuoja mentai ir lakstykit sau
Kitam meete reikes Dani apsneketi klausimeli del mentu palydos GM, nes siokios informacijos pasigaudziau
Kitam meete reikes Dani apsneketi klausimeli del mentu palydos GM, nes siokios informacijos pasigaudziau
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
Atencio! Atencion!
Paskutinio sestadienio sia savaite proga,pas musu gerbiama klubo nari,pona Egida,rengiamas vakarelis.Sveciai renkasi pas mineta asmeni kieme,nuo 21 iki 21.30.O tada pravaziavimas pro miesta,nauju Danio lempu pristatymas,dalyvavimas "street racing'e" ir daug,daug kitu linksmybiu.Dalyvaukit.....bus linksma
Paskutinio sestadienio sia savaite proga,pas musu gerbiama klubo nari,pona Egida,rengiamas vakarelis.Sveciai renkasi pas mineta asmeni kieme,nuo 21 iki 21.30.O tada pravaziavimas pro miesta,nauju Danio lempu pristatymas,dalyvavimas "street racing'e" ir daug,daug kitu linksmybiu.Dalyvaukit.....bus linksma
JACKASS'as
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
-
energizer
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Klaipeda-Mazeikiai/Lietuva
To Danis: Ok pasistengsiu sutvarkyt sita reikaliuka, tik tadu as dar info platesne ishsitrauksiu ir ishanalizuosiu ko dar reikia, kad viska vienu sykiu pasidarytumem. O siaip jau marsruta galvok
Tik nezinau gal ir kiti turi kokiu tai pasiulymu del marsruto? Tik chebra pro jusu namu kiemus neprasukinesim, per daug nesistenkit
Cia aktualiausia cingiui 
Na, su pirtele yra siokiu tokiu kurijozu - senis nelabai nori mus is 10 i 17 perkelti. Vyksta derybos.
Gal kas zinote kokia kompanija, kuri birzelio 10 d. noretu linksmintis Vezaiciu didziojoje pirtyje nuo 21 iki 11 val. Kaina 250 Lt. Surastume koki klienta, tai viskas issisprestu. Kitu atveju prarandame uzstata (50 Lt).
95'm. 8v
To dani: snd uzpakliavau duobe ant kapoto kuri buvo likusi po opel zenkliuko netekimo
Dabar galvoju ar pirkti antaki ir kaip atrodytu pratestas piesinys ant jo. Ar iswis nereik? Pasitikiu tavo intuicija
Beje kaip jau ir snekejom noreciau zwilgtelti i tuos pawyzdzius, pranesk.
http://rolandas.esu.as/atsakymas/
Calvin rašė:Kaip su pinigėliais už maikutes? Aš turiu tik Nebe_studento 20 Lt. Ar yra kas nors surinkta, jei ne tai chebryte paskubėkit, pinigėlius galit duoti man arba egidui (tikiuos nieko prieš?) gal dar daniui?
Sekamdieni pamirsau as apie pinigelius. Kazkaip neisgalvojo ta diena. Dani, kiek turi kasoje reiktu panaudoti marskineliams kol surinksime is visu po 20 Lt. Kiek pas tave ten yra siuo metu?
To: Calvin, kada atsiimi maikonus? Kada tau visu pinigu reikia?
95'm. 8v
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
Blin,kiek tikslaia musu izde,tai tikrai pasakyt dabar negaliu,bet manau apie 200lt bus,tiek zinoma neuzteks.Todel darom taip jauciu,si sekmadieni kas gales tas duos po 20lt,o uz tuos kurie netures $ arba nebus atvaziave,uzmesim is kasos,o po to jie i ja grazins.Taip,manau,butu teisingiausia.
Beje as ir i ta Plunge kazkaip vaziuot nenoriu,netraukai manes tas krosas,o be to ir taip mazai musu vaziuotu,tai neidomu visai bus.
mantisimo,
dek tu ta nataki-blogiau nebus,agresiviau snukelis atrodis,juk tik 60lt.O del tos jachtos,tai butu fainiai.
Beje as ir i ta Plunge kazkaip vaziuot nenoriu,netraukai manes tas krosas,o be to ir taip mazai musu vaziuotu,tai neidomu visai bus.
mantisimo,
dek tu ta nataki-blogiau nebus,agresiviau snukelis atrodis,juk tik 60lt.O del tos jachtos,tai butu fainiai.
JACKASS'as
Tai ok sekmadienį surenkam pinigėlius, manes nebus - tai chebryte nepamirškit. O dėl moteriškų maikučių tokia problemike- jie kainuotų 28.90 Lt. ir būtų šviesesnės nei likusios- žydros spalvos. Ar tinka? pagaminimo terminas nusikelia kitai savaitei.
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
-
biurokrate
- Klubo ex-Nare
- Vietovė: Klaipëda
Cia galutine kaina su visais uzrasais ir tik pati maikute?Calvin rašė:Tai ok sekmadienį surenkam pinigėlius, manes nebus - tai chebryte nepamirškit. O dėl moteriškų maikučių tokia problemike- jie kainuotų 28.90 Lt. ir būtų šviesesnės nei likusios- žydros spalvos. Ar tinka? pagaminimo terminas nusikelia kitai savaitei.
-
Nebe_Studentas
- Klubo ex-Narys
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
Gerai Calvinai,
As pasistenksiu surinkti is susirinkusiuju pinigelius uz maikutes is paneliu irgi.Atsiusk man i privata laiskiuka su sarasu,taip lengviau bus sugaudyti,kas moka is savo kisenes,o kam laikinai padengs izdas,kartoju-laikinai.Paskui gaus tuos pinigus grazint i izda.
Vakar iki 2val. nakties dazem rivaro masina,atrodo dabar masiniux nerealiai....pamatysit....net paciam pavydas paeme
Egi,tau su kraustimosi niekuom padet negaliu-dirbu as.
As pasistenksiu surinkti is susirinkusiuju pinigelius uz maikutes is paneliu irgi.Atsiusk man i privata laiskiuka su sarasu,taip lengviau bus sugaudyti,kas moka is savo kisenes,o kam laikinai padengs izdas,kartoju-laikinai.Paskui gaus tuos pinigus grazint i izda.
Vakar iki 2val. nakties dazem rivaro masina,atrodo dabar masiniux nerealiai....pamatysit....net paciam pavydas paeme
Egi,tau su kraustimosi niekuom padet negaliu-dirbu as.
JACKASS'as