kokia itaka calibrai daro sportinis oro filtras
Re: kokia itaka calibrai daro sportinis oro filtras
Bent jau kaip aš supratau, tai draugo Calibra neužsikuria...
ups, turbut tavo tiesa
o autorius ant kokio variklio zada det?
ausryte tu teisi bet mes norim ja prikelt antram gyvenimuiAušrytė rašė:Bent jau kaip aš supratau, tai draugo Calibra neužsikuria...
-- 2011 02 09, 15:45:22 --
Danius rašė:ups, turbut tavo tiesao autorius ant kokio variklio zada det?
ant paprasto c20one ar kaip ten
aga paprasti 2.0l 85kw 1992m tik remonto dauk reikalauja
Mielas Dariau- djataman gal geriau tu nesikisk i mano reikalus

Nu jis cia jau visur prisikiso prie tavo reikalu ir ne tik 
"ant paprasto c20one ar kaip ten
[/quote]"
o tu pirma paklausk ar kas tave leis prie to variklio prisiliest ir is kur ta man ydomu Filtra iskrapstysi?:D

o tu pirma paklausk ar kas tave leis prie to variklio prisiliest ir is kur ta man ydomu Filtra iskrapstysi?:D
jau geriau su paprastu oro filtru pasidaryt normalia salto oro paemimo sistema, ir folija apvyniot viska nuo filtro iki kolektoriaus, nei kad su tais sportiniais oro filtrais smaukytis. O tai cia vienas toks pazystamas veikejas isimete ale sportini filtra i bulka su dujomis... ir skiedzia susirietes kaip trauka pagerejo. aisku gal ir pagerejo kai tas filtras uzsikiso ir duju traukt automatiskai daugiau pradejo 
i klausima buvo atsakyta.
rakinam tema!
jei vazineji dulketais keliais pvz. zvirtkeliais tai tavo draugas teisus. sportinis filtras yra gan koretas (kiauras), sutepamas spec tepalu kuris smulkiasias dalelias pritraukia ir sulaiko. prisiurbes dulkiu daros netik, kad ne pralaidus bet ir blogeja filtrasija. jis nera efektyvesnis negu paprastas popierinis, nebent tau reiketu geresnio pralaidumo. del 2arkliu kuriu tu tikrai nepajusi nemanau kad tu noretum investuot 150lt. nors yra ir pliusas fitras plaunamas, bet minusu daugiau.
rakinam tema!
jei vazineji dulketais keliais pvz. zvirtkeliais tai tavo draugas teisus. sportinis filtras yra gan koretas (kiauras), sutepamas spec tepalu kuris smulkiasias dalelias pritraukia ir sulaiko. prisiurbes dulkiu daros netik, kad ne pralaidus bet ir blogeja filtrasija. jis nera efektyvesnis negu paprastas popierinis, nebent tau reiketu geresnio pralaidumo. del 2arkliu kuriu tu tikrai nepajusi nemanau kad tu noretum investuot 150lt. nors yra ir pliusas fitras plaunamas, bet minusu daugiau.