Vysniavo mergaite :)
Re: Vysniavo mergaite :)
na pas mane irgi buvo prie akumo , nebuvo jokiu bedu, vasara kai nauja staciausi tai isidejau irgi panasioj vietoj, kadangi dejau i nauja vieta tai man dujom paduot vamzdelio reikio prailginimo tai lekiau pas pazystama dujininka pasiskolint ir kazkaip issisnekom apie dejimo vieta ir kaip teisingai ji statyt, tai sake negalima lygegreciai varikliui det(kaip yra pas vysniava) o reikia det statmenai, nes jei desi lygiagreciai vaziuojant ir staiga stabdant gali dusti masina ir panasiai, kaip yra realiai nezinau, bet kadangi dujininkas taip sake tai ir dejau taip
teisingai tau ir sake dujininkas,neturi reduktorius buti lygiagreciai variklio,nes tada veikiant inercinems jegoms kai greiteji ir staigiai leteji gaunasi duju kamsciai neefektyviai pradeda dirbt reduktorius ko pasekoje dingsta ir trauka ir gesta.o lygiagreciai deda tada kaip nera vietos ideti statmenai variklio
Na va ir paaiskejo situacija Darka ramiai trumpai paaiskino,o tai ir pats buvau pradejas sukt mintis apie ta isdestyma
O del tos traukos tai sakyciau kaip bus noras lakstyt tai ir masina bus tik su benzinu ir kw didesni 
-
NightBoy
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipeda
- Kontaktinė informacija:
Labai protingas paskutinis postas
o siaip tikrai nepajauciau, kad dusintu, nors idetas prie akumo 
-
Anticitizen
- Entuziastas
- Vietovė: Klaipeda
vakar kaip tik teko pabuvoti pas dujininkus, bet sitas dalykas galioja emmegas reduktoriam.