mano pirmoji calibra
Re: mano pirmoji calibra
nu ir reikejo cia sito "smailo"? 
ziaurus smailas 
ta calibra buves seimininkas sudroze iki renkenu ir tas dabaige pries pardavima(mano nuomone)
nesikarsciuok cia,as tik pasakiau savo nuomone,kurios nei tau butina klausytis,nei ka
beje pats ne viena cali dalim paberes ir metala isvezes(viena is ju calibra turbo 4x4),nes tiesiog neapsimokejo prikelineti,o jos buvo ledines palyginus su tavaja
jei tau krentantys kilimai lauk nieko tokio,tada palinkesiu ir as tau kantrybes(kurios cia tikrai prireiks)+laiko ir pinigu.
vistiek nesuprantu kai klijuoja visa dugna bitumu ar varo stiklo pluostu tai niekas labai gerai o kad ivirint keles plokstes ir tada padaryt kad neputu tai jau sakes nera ko kelt vaidai is taves toks jausmas pasijutau lyg ne punanciu kalibru forume esu... sakai krentantis kilimas joks kilimas nekrenta nes dungnas uztaisytas tik nesusmaluotas o seip pinigeliu ce centai is vienos algos as ja prikelsiu ir dar sociai liks tu pinigu o uzdirbu neperdaugiause... supranti vaidai as viska darau pats, nezadu varyt pas dazytoju kad man ja nulietu visa ir klot 2k ir tai kazi ar uztektu kad paruostu
kas manot jai dauk pinigu ce tai tuoi padarysiu atsakaita pinigu Hmm skaiciojam
-- 28 Spa 2010, 15:55 --
dazu turiu 400ml radau bagazinej parsivares turbut su jais buvo nupusta ir neuzlakuota zodziu dar biski dapirksiu tai taip
rasysiu su pertekliu nes nepirksiu nieko kad tip top uztektu kad dar ir liktu
auto paruosimas:
sveicemas popierius 800 astrumo 10 vnt-12lt
180 astrumo 3 vnt-4lt
100 astrumo 2 vnt-3 lt
spaklius su stiklo pluostu 15lt banke mazike nes nedauk reikejo.
gruntas flakoniukais 3vnt po 15 lt
vanduo: uz dyka
darbo jega mano rankos...
dazymas.
dazai: 300 ml apie 70 lt kartu su laku
skiediklis 0.5l apie 6 lt
pats dazymas paruosta detale 15 lt uz nudazyma toliau
keisiu pusasi nedaugiau 40 lt kainuos.
rankinio trosas na neturetu but brnagus nznau naujo kainos
toliau dugnas: skardos turiu kempa turiu taigi koki 30 lt elektros iseis neprazutis.
smalos jau pas kiekviena seneli rasiu o prismalinsiu 2 cm stori kad garantuotas buciau... arkoms taip pat purskemo nepagailesiu o jo kaina 10 lt flakoniukas..
rezikas srote su vidureis sukurinis 30 lt.
ratu dazymas 2 flakoniukai snieckos po 18 lt ir 2 lako po 9 lt flakoniukas lyg isore ir baikgta sumuojam =500lt nei puses algos nereike kad atnaujint ja taigi baisu ?
...apie salona ce tolimesni darbai tik kad dabar gerokai sirgtelejau
negaliu toliau darbuotis o ir seip pas mane darbai greit vygsta nes labai uzsispyres ozys esu
nereikes laukt poros menesiu ar pusmecio kad ji atsistotu 
-- 28 Spa 2010, 15:55 --
dazu turiu 400ml radau bagazinej parsivares turbut su jais buvo nupusta ir neuzlakuota zodziu dar biski dapirksiu tai taip
rasysiu su pertekliu nes nepirksiu nieko kad tip top uztektu kad dar ir liktu
auto paruosimas:
sveicemas popierius 800 astrumo 10 vnt-12lt
180 astrumo 3 vnt-4lt
100 astrumo 2 vnt-3 lt
spaklius su stiklo pluostu 15lt banke mazike nes nedauk reikejo.
gruntas flakoniukais 3vnt po 15 lt
vanduo: uz dyka
darbo jega mano rankos...
dazymas.
dazai: 300 ml apie 70 lt kartu su laku
skiediklis 0.5l apie 6 lt
pats dazymas paruosta detale 15 lt uz nudazyma toliau
keisiu pusasi nedaugiau 40 lt kainuos.
rankinio trosas na neturetu but brnagus nznau naujo kainos
toliau dugnas: skardos turiu kempa turiu taigi koki 30 lt elektros iseis neprazutis.
smalos jau pas kiekviena seneli rasiu o prismalinsiu 2 cm stori kad garantuotas buciau... arkoms taip pat purskemo nepagailesiu o jo kaina 10 lt flakoniukas..
rezikas srote su vidureis sukurinis 30 lt.
ratu dazymas 2 flakoniukai snieckos po 18 lt ir 2 lako po 9 lt flakoniukas lyg isore ir baikgta sumuojam =500lt nei puses algos nereike kad atnaujint ja taigi baisu ?
visu pirma smala jau atgyventas dalykas,antra jei pritepsi 2cm smalos tai net trauka pradings nuo svorio
tam kas kw smailo nesuprato-uzuojauta 
ne tiesiogine prasme turjeai suprast su smala
o jai sakai kad ce lavonas ir nera ka tvarkyt tai ka manai apie tai gal ce kurkas geresnis variantas ?
viewtopic.php?f=16&t=7042" onclick="window.open(this.href);return false;
is tos nuorodos nieko nesuprasi,dar viens kirminas ir tiek,kuris buvo pradetas tvarkyti ir.......dingo ir tas tvarkytojas ir ta calibra(turbut betvarkant ir pati rudis uzpuole arba alus is nevilties
)
nu bet matai apsieme zmogus ir tvarke o ce nieko panasaus nera pas mane zapaskes vieta isviso ideali nei rudeles tik tiek kad po gale kojomis skardos prikniedyta na ir isorinei slengsciai su skylutemis o juos slepe stiklo pluosto slengsciai taigi pavirinsiu uzpurksiu to shhh kad nerudytu bent laikinai ir bus gerai ar taip ar taip nesimatys 
-
Atrabotke
- Entuziastas
- Vietovė: Vilkaviskis\KNS
- Kontaktinė informacija:
kolkas
praeis pora menesiu ir vel turesi beda 
supratau nieko jau dabar
padarysiu idealia savo svajoniu auto,dabar jau pavirinsiu,papurksiu myzalo ar sudo ir uzdesiu slenkscius,vistiek nesimatys
auto tecnniskai tvarkingas,tik rankinio nera,pusasis kliba....
tai kaip cia yra is tikruju?
darysiu kad laikytu ilgiau ir vaidai neapsimesk mazu vaiku kad nesupratai ka norejau pasakyt... gerai 95% ji tvarkinga ar jus visi sitaip stipriai ziurit i smulkmenas ? man tas rankinis isvis reikalingas tik kad tech praeit o be jo bent masinos nelauzai
nu zodziu matau sunkiai susisnekam
si calyte atgims grazute ir tvarkinga ir be dideliu pastangu ir beprotisku islaidu 
Be dideliu pastangu ir dideliu islaidu tai ji nebent atgims kaip koks arbatinukas po pridavimo i metalo skupke

edgx tai ir nesk savo arbatinukus i metala bereikalo as isvis ikeliau ja ce aciu tiems kurie palaike
man pavygsta savo jegomis ar prie alaus su draugu pagalba ispaust is masinos tai koke ji buvo tvarkinga pavyks ir dabar...
kai yra tam salygos dar netokes prikele o kad tokiems kaip tu edgx ant lauko ar lietaus tai darytum tai taip ce jau pastangu dideliu reike savo arbatinukus tavrkant... taigi sha apie arbatinukus
man pavygsta savo jegomis ar prie alaus su draugu pagalba ispaust is masinos tai koke ji buvo tvarkinga pavyks ir dabar...
kai yra tam salygos dar netokes prikele o kad tokiems kaip tu edgx ant lauko ar lietaus tai darytum tai taip ce jau pastangu dideliu reike savo arbatinukus tavrkant... taigi sha apie arbatinukus
Zmogau nusiimk rozinius akinius
Nu bet jau cia tavo reikalas, geriau as einu pas savo arbatinuka 
ka tu ismanai apie rozinius akinius ?
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
Nu mieli senbuviai, neėskit jauno, užsispyrusio žmogaus
Galbūt jam, užtenka mažiau nei jums, todėl sutvarkys pagal savo galmybes ir norą
Sėkmės 
geriau tu wiliau jam papasakok kaip savo balta kirmina prikelinejai
dar atrabotke galetu pasidalinti savo kirminas projekto ispudziais
,dar ir dabar sie vyrai dalis savo projekteliu stumdo
o tu nesikarsciuok,kai turesi ka parodyt,rodyk
o pakolkas cia tik kalbos,kuriu siame forume buvo net labai daug,todel nieks ir netiki kad kazkas bus
jei isgimdysi kazka-spausim desine
,jei ne-juoksimes 
Paskutinį kartą redagavo waidas 28 Spa 2010, 18:33. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
NightBoy
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipeda
Vėl eilinis stumimas prasideda ant naujoku, kurie turi noro kazka daryt, na, bent bandyt daryt...
a nafik to reik? ir taip klube keletas calibru besusirenka i GMus
Sorry už nuomonę bet manau kad iš to ką išvardinai atrodo lyg tą cali darytum ne sau o tik prastūmimui
O kad ją rimtai sutvarkyti tai tikrai neužteks tiek pinigų kiek tau atrodo net ir pačiam viską darant. Man tiek vien medžiagos kainavo antikorozinį padaryti o viską susumavus net dar daugiau o apie laiką kiek jo reikėjo net nebekalbu.
P.S. nepyk už nuomonę tiesiog daugelis iš čia esančių bando atverti tau akis ir ne vienas senbūvis galėtų pasakyti kad tas yra ne be reikalo. Nu bet čia tavo reikalas nori-daryk ir mokėk priimti kitų kritiką
P.S. nepyk už nuomonę tiesiog daugelis iš čia esančių bando atverti tau akis ir ne vienas senbūvis galėtų pasakyti kad tas yra ne be reikalo. Nu bet čia tavo reikalas nori-daryk ir mokėk priimti kitų kritiką
Paskutinį kartą redagavo Dochturbo 28 Spa 2010, 18:39. Iš viso redaguota 2 kartus.
joks cia ne stumimas,bent is mano puses tai patarimas buvo pasiulytas,kuris buvo atmestas
juk nebus taip,kad visi sakys axujiena tacke,viskas zjbys su ja ir palaimins visus atliekamus ir busimus darbus 
gorilaz sekmes ir kantribes darbe
tikrai reiks daug padirbet jaj nori visus savo planus igivendinti
vaidas man dabar 39.4 temperaturos vos galva pakeliu neimanoma dabar daryt kaska net bilioteniu darbui reikejo imt kai pasveigsiu matysit darbai kaip vystosi...
o dochturbo as geriau zinau kiek man pinigu reikes tam padarymui
ir dar paaiskinkit kaip tada man su sefuku pavygdavo sudauzyta masina Hmm pvz toyota corola verso 2007 metu nu aisq nelyginu su kalibra bet buvo landzeronai linke kebulas ant zemes pasidejas net amortikai nelaike kebuals gerokai sulangstytas aisq techniniai bukliai ne vienas k euru suejo bet kalbu apie kebula kad jis po savaites jau buvo istampytas uzpakliotas susveistas ir perdazytas kaskam matau kad masian dazyt virint ir dar kaska burt toks kosmosas atrodo...
-- 28 Spa 2010, 18:46 --
nesakau kad dirbt nereikes bet kad ce taip zeuriai palei jus tai baisu daros atrodo kad ce kumscio dydzio skyles ant kebulo vaziokles nera varikliui p** langu nera salonas isplesytas ir t.t
o dochturbo as geriau zinau kiek man pinigu reikes tam padarymui
ir dar paaiskinkit kaip tada man su sefuku pavygdavo sudauzyta masina Hmm pvz toyota corola verso 2007 metu nu aisq nelyginu su kalibra bet buvo landzeronai linke kebulas ant zemes pasidejas net amortikai nelaike kebuals gerokai sulangstytas aisq techniniai bukliai ne vienas k euru suejo bet kalbu apie kebula kad jis po savaites jau buvo istampytas uzpakliotas susveistas ir perdazytas kaskam matau kad masian dazyt virint ir dar kaska burt toks kosmosas atrodo...
-- 28 Spa 2010, 18:46 --
nesakau kad dirbt nereikes bet kad ce taip zeuriai palei jus tai baisu daros atrodo kad ce kumscio dydzio skyles ant kebulo vaziokles nera varikliui p** langu nera salonas isplesytas ir t.t
matau temperatura savo daro
neymanomo nieko nera,kai turi teisingas rankas ir atliekamu litu kuriuos negaila ivestuoti i auto
laukiam darbu foto ir baigiam bevertes diskusijas 
visa alga atliekama
naudojuos tevu vis dar tiekemomis paslaugomis o investuot i auto kurios senai norejau tikria negaila... nu ir prasom nenusisneket ir nelygint temperaturos su alkoholio poveikiu kai zmogus peza nesamones... tavo tiesa baigem tas bereiksmes diskusijas nes labai jau uzsivedantis esi tiek tokiose kalbose
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
e,blia,baigiat stumt,nes toliau seks kiekvienam ispejimai!
Galesit zmogu pizdavot,kai nepasidarys tai ko prisizadejo,o dabar biski pagarbos prasyciau
Galesit zmogu pizdavot,kai nepasidarys tai ko prisizadejo,o dabar biski pagarbos prasyciau