Mano masiniukas :D
Re: Mano masiniukas :D
ziauru 
Tai gerai, kad draugas. Jei nuo 40 nusiderejo tai gal ir iki 20 nuderes
Patikek as sugebu, tiesiog neperku is pirmo pasitaikiusio, ieskau man tinkancio varianto
Tai tu duok man tuos 10lt jei tau jie nieko nereiskia 
perku,bet pinigu neturiu,priimu dovanas
zuviesgrybas ir tiek. no more coments
zuviesgrybas ir tiek. no more coments
Ne, tu durnas tikrai 
Be to, jei nemoki angliska, tai bent jau nerasyk. Protingesnis atrodysi. Comment rasoma su double m
. Tikiuosi ismokai pamoka 
Be to, jei nemoki angliska, tai bent jau nerasyk. Protingesnis atrodysi. Comment rasoma su double m
persiskaityk savo tema atidziau ir suzinosi kuris cia durnas,o jei tavo smegenai nepajegus to padaryti-susirask artimiausia veidrodi ir pamatysi 
-
deivideliux
- Klubo Narys
- Vietovė: Rokiškis-Šiauliai
- Kontaktinė informacija:
Kiek as ta zmogu zinau, tai 30lt jo paskutinis pasiulymas...
Na jei persigalvosi, man i PM. 
P.S. Ir nebesipykit...butu keista, kad del plastmasiniu kaistuku snukiadauzis prasidetu.
P.S. Ir nebesipykit...butu keista, kad del plastmasiniu kaistuku snukiadauzis prasidetu.
-
Atrabotke
- Entuziastas
- Vietovė: Vilkaviskis\KNS
ne tiesiog calibra club kulturos lygis kuo toliau tuo labiau smunka....
-
J-o-n-c-e
- Klubo garbės narys
- Vietovė: Kaunas
Na ko čia užsipuolėt žmogų, na studentas gal, taupo pinigus, gi dujų daug valgo
Na antra vertus, žmogau 10lt skirtumas, priduotum bonkias nuo alaus ir skirtumą padengtum, o jei visgi čia tokie dideli pinigai, tai ar tikrai gerai padarei, kad tu mašina nusipirkai, nes bus investicijų ir ne po 10Lt, tai ką tada darysi? 
Na, o bolidas dar visai nieko atrodo, bent iš tų mėlynų foto taip atrodo
-
popcys
- Veteranas
- Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos
Offtopic
Man tai klausimas butu, kaip kebulo bukle, ar teko apziureti arkas is vidaus? Idomu ar idomu rasti padoraus kebulo calibra, be rimtu korozijos pazeidimu?
Man tai klausimas butu, kaip kebulo bukle, ar teko apziureti arkas is vidaus? Idomu ar idomu rasti padoraus kebulo calibra, be rimtu korozijos pazeidimu?
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
irodymu reik 
Butent, kad dar tik 12 klasejeJ-o-n-c-e rašė:Na ko čia užsipuolėt žmogų, na studentas gal, taupo pinigus, gi dujų daug valgoNa antra vertus, žmogau 10lt skirtumas, priduotum bonkias nuo alaus ir skirtumą padengtum, o jei visgi čia tokie dideli pinigai, tai ar tikrai gerai padarei, kad tu mašina nusipirkai, nes bus investicijų ir ne po 10Lt, tai ką tada darysi?
Tai waidas cia mane uzsipuole savo durnais komentarais, kodel as tureciau jam nusileisti ?
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
siaip tu kamshtuku stafke yra 10lt/vnt.
ir tos sudplasmases gan deficitinis daiktas,nes visokie sudgaidziai megsta juos nupiz*int
ir tos sudplasmases gan deficitinis daiktas,nes visokie sudgaidziai megsta juos nupiz*int
kai sukaupsi savo kvailoje galveleje tiek ziniu(technine prasme) kiek as,tada galesi ir tu ,,kruta'' vaidinti
ok,baigiu rasyt komentarus sioje temoje 
Paskutinį kartą redagavo waidas 22 Spa 2010, 13:46. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
Ore - dziaukis gaves pasiulyma uz tiek. Kazkada teko pirkt po 20lt/vnt, nes tai ne siaip sudeliai, o deficitas del ilgapirsciu
jeigu tau tai tik plastiko gabalas, pamegink pasidaryt, kad gerai tiktu ir gerai atrodytu. tada tikrai suprasi jog 30lt uz orginalius yra labai, labai menka kaina
jeigu tau tai tik plastiko gabalas, pamegink pasidaryt, kad gerai tiktu ir gerai atrodytu. tada tikrai suprasi jog 30lt uz orginalius yra labai, labai menka kaina
Jo, geriau baik, nes sneki ir nusisnekiwaidas rašė:kai sukaupsi savo kvailoje galveleje tiek ziniu(tecnine prasme) kiek as,tada galesi ir tu ,,kruta'' vaidintiok,baigiu rasyt komentarus sioje temoje
siulau waida atostogu isleit, jau tikrai persistenge.... 
o tau siulyciau reikstis FORD klube 
neidomus man nei tas fordas, nei tas forumas...
-
deivideliux
- Klubo Narys
- Vietovė: Rokiškis-Šiauliai
Kad ir kaip nenoriu to sakyti, bet is dalies pritariu Daniui...Danius rašė:siulau waida atostogu isleit, jau tikrai persistenge....
-
J-o-n-c-e
- Klubo garbės narys
- Vietovė: Kaunas
Perspėtas. Ir visiem kitiem, man rodos jau aiškiau negali būt apie tą kainą, todėl nerutuliokim to klausimo toliau!!!
pastebejau kad vaidas megsta uzsipulti zmogu o calibryte tikrai grazute toke tvarkinga visa tik gal ne pamelusio fono nuotraukas galetum padaryti ? 
prie taves nieks nesikabinejo,taigi nereikia lia lia,o sitas veikejas man pasirode(ir ne tik man) ne tik negerbiantis geros sirdies zmoniu,kurie jam nori padeti,bet dar ir bando juos isnaudoti