Parduodu calibra c20xe 92' atnaujinta
Re: Parduodu calibra c20xe 92' atnaujinta
........arba i snuki 
Gincai ar pestynes su durnais priveda prie to, kad zmonems pasidaro sunku atskirti kuris yra kuris
O dauguma "ekspertu" su opeliu nei nevazineje tik dedes svogerio sunaus draugo atsiliepimus girdeje, tiesa, dalis kritiku vaziave, bet is biednumo damustu opeliu prisiperka ir isvaizduoja, kad tokia auto dar ilgai turetu tarnauti (bet tai tokiais pavyzdziais besremiantis kritikuotojas turetu buti bukas kaip autobusas).
Na, tu kaip visada taikliai 
waidas, kiek tas brangiai?
turiu omp reguliuojama 
-
SpottAuto
- Klubo Narys
- Vietovė: Panevėžys
- Kontaktinė informacija:
As tai nematau ko cia reiktu i galva imti kaip vadina, pats net uzstumdavau kartais tai ir niekam nebekildavo noras ka ir besakyti kai mato, kad giliai man tas pats
O ant baltos kazkaip ziuriu nelabai kam liezuvis verciasi ka sakyti
O ant baltos kazkaip ziuriu nelabai kam liezuvis verciasi ka sakyti
ubagu naikintuvas 
nu kolkas jauciu nenaikintuvas , kiek pamenu is foto tai dabar tik 8v zudiks 
-
popcys
- Veteranas
- Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos
gaila kad tvarkinga calibra iskeliavo kazkur ir jei dar dalimis tai isvis apmaudu.
pats calibra nebuvo susidomejes tavo automobiliu, juk jis ieskojo automobilio projektui geru kebulu, o cia ir visapusiskai geras automobilis
uz tokia suma kokia pardavei buciau ir as susigundes, bet ale ilgai nesilankiau forume, o ir pinigai isaldyti iki birzelio 
pats calibra nebuvo susidomejes tavo automobiliu, juk jis ieskojo automobilio projektui geru kebulu, o cia ir visapusiskai geras automobilis
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
matyt ne tiek gera,kiek reikia 
krax klysti, forumetis calibra, automobili calibra uz kapeikos jiesko
nors pats kazkodel ka nors parduoda uz bele zino kokia kaina. jisai buvo apziurejas. kaina jam buvo 3000lt jis norejo pigiau. as pamates raudona lavona su kurio jisai vazineja ,apeme mani jokas ir nei cento nenuleidziau del principo
jam kaina pasirode didoka taip ir isiskirem.
Calibra
ar prisimini mano zodzius kaip rasiau kad puvekas uzpakliotas ir perdazita pas teve? o tu akys draskei ir kazka norejai iroditi
Calibra
ar prisimini mano zodzius kaip rasiau kad puvekas uzpakliotas ir perdazita pas teve? o tu akys draskei ir kazka norejai iroditi
-
Tornado
- Klubo Prezidentas
- Vietovė: Kaunas
asmenishkumus per PM!
cia ne asmeniski reikalai, diskusija apie papuvusia raudona calibra foto skilti regis buvo pres pusantru metu.
As uz panasia 3500 lt atidaviau.Ir LABAI dziaugiuosi gaves nesurudijusia ir tvarkinga.As tai vieno nesuprantu:Kam atiduoti tvarkinga masina uz 2 mobiliaku kaina?Ka keicia tie 3000lt?
kaip ir rasiau anksciau, vazineju su golfu. calibra stovejo pastovei. krize dar ta. jokio noro nera su benzu vazineti. jauciu kad po metu dveju calibra uz 2k lt bus sunku parduoti.
tesiam tema apie puvesius
starikas pardaves calibra nori iseit uztrenkdamas duris
bukit geri teskit diskusijas 
kodelgi uztrengdamas? blevizgos temoi, rasau teisibe kokia maciau ir ciupinejau, as nieko neizeidineju, tesiog prisimeniau ginca
manau neks ir neisizeis nebent gieda pasidaris
vienu zodziu laikas savo parode

vienu zodziu laikas savo parode
pakeisti automobilio detale ar ja perdazyti tam, kad pasiekti rudens fotosesijos metu buvusi lygi - piniginis klausimas. Tie darbai jau suplanuoti is anksciau.
Tavo caly man pasirode neverta prasomu pinigu. Tai dar karta patvirtina, kad pardaves negavai uz ja skelbime prasomos sumos. Taipogi, jei jau naudojamos auksciau paminetos savokos (kalbant apie puvekus ir lavonus), nepamirsk ideti savo automobilio slenksciu siuliu ir valcuotu arku vidiniu krastu nuotraukas (ne man - as jau mates gyvai - kitiems). Tegul ivertina.
Pridursiu, kad nelabai supratau, kas juokingo arba telpa po savoka "laikas parode"? Tai, kad iskeitei kazkada buvusia grazia ir tvarkinga calibra i gezu golfa su neonkem? Ar tai, kad servise dirbi automobiliu ratu prisukeju? Kuri cia vieta yra ta vieta "laikas parode" ir tau labai juokinga?
Tavo caly man pasirode neverta prasomu pinigu. Tai dar karta patvirtina, kad pardaves negavai uz ja skelbime prasomos sumos. Taipogi, jei jau naudojamos auksciau paminetos savokos (kalbant apie puvekus ir lavonus), nepamirsk ideti savo automobilio slenksciu siuliu ir valcuotu arku vidiniu krastu nuotraukas (ne man - as jau mates gyvai - kitiems). Tegul ivertina.
Pridursiu, kad nelabai supratau, kas juokingo arba telpa po savoka "laikas parode"? Tai, kad iskeitei kazkada buvusia grazia ir tvarkinga calibra i gezu golfa su neonkem? Ar tai, kad servise dirbi automobiliu ratu prisukeju? Kuri cia vieta yra ta vieta "laikas parode" ir tau labai juokinga?
is kur tu tokia info istraukei? nenusisnekek eilini karta.
golfas labai geras iseitis krizes metu, del kokiu neonkiu sneki net neisivaizduoju
tuo labiau nedirbu ratu prisukeju, kazka tu cia sumaisei, matit labai susijaudinai del papuvusios savo calibros. rasidamas apie arkas matit galvojai kad jei calibra parduota tai negalesiu iroditi kad mano arkos kuo puikiausios, klisti! su mielu noru idedesiu foto uzvalcotu savo arku vakare. geriau apie arkas patiletum, pas mane uzvalcotos, o tau tikrai puse sparno nukristu bandant valcoti
nors pas tave jau ten "uzvalcota" 5cm skyle, o jei pakrapstiti tai ir iki 10cm pasektum. o del siulu taip, vienintele vieta kur bando islisti rudele. tai nepamirsk kad nuo 92 metu nedazita!
tu pats daugiausiai komentuoji, tikrai izeidineji zmones su savo postais, o pats vazineji su tikru tikriausiu kibiru. gaila nedasuto pafotografot kad kiti matitum apie ka snekam. ar ilgam tavo tvarkimas? rudens foto sesijai?
per zema ir vel supus.
nepyk
o del pardavimo kainos, norejau kuo greiciau atsikratiti. kaip ir minejau kitais metais isvis ar uz 2k kas pirktu automobili su calibra logotipu. idejau i autopliusa ir autogida sekmadieni vakare o pardaviau kietvertadieni. tai tavo teorema mano pardavimui visai netinka
r
tu pats daugiausiai komentuoji, tikrai izeidineji zmones su savo postais, o pats vazineji su tikru tikriausiu kibiru. gaila nedasuto pafotografot kad kiti matitum apie ka snekam. ar ilgam tavo tvarkimas? rudens foto sesijai?
nepyk
o del pardavimo kainos, norejau kuo greiciau atsikratiti. kaip ir minejau kitais metais isvis ar uz 2k kas pirktu automobili su calibra logotipu. idejau i autopliusa ir autogida sekmadieni vakare o pardaviau kietvertadieni. tai tavo teorema mano pardavimui visai netinka
jau issipasakojai? Kurioj vietoj dar skauda?
aga,jau daug geriau jauciosiu