Ketvirtoji mano caliausyte.

Čia galite talpinti tik calibrų foto.
Uždaryta
Danius
Veteranas
Vietovė: Vilnius

Standartinė Danius »

nightboy per kuria cia vieta matosi tos vedinimo sklendes? nes pas mane kazkas nushoke/suluze ir niekad nepucia vejelio y kojas.... :x vasara tai dar nieko, bet ziema tai nekas... :lol:
upgiveup
Veteranas
Vietovė: kaimo rajonas

Standartinė upgiveup »

Nuemus bordacioka geriausia prieiti prie sklendziu.
laimondelis
Klubo Narys
Vietovė: Klaipeda-šilutė.

Standartinė laimondelis »

kiek pastebejau vairuotojo duru apatine dalis atvipus truputi, o ten kas kalbejot apie tepalo spaudimo davikli tai as turiu sveika 99% :good: o siai puikus auto man patinka
NightBoy
Klubo Narys
Vietovė: Klaipeda
Kontaktinė informacija:

Standartinė NightBoy »

Danius rašė:nightboy per kuria cia vieta matosi tos vedinimo sklendes? nes pas mane kazkas nushoke/suluze ir niekad nepucia vejelio y kojas.... :x vasara tai dar nieko, bet ziema tai nekas... :lol:
kaip minejo upgiveup, tavo atveju, geriausiai per bordacioka. As tai emiau peciuko apatine dali, tai is mano "padeties" matosi tik sklendes, kurios reguliuoja silta/salta ora.

laimondeli, jo, gal yra pora mm truputi islinde ta dalis, bet labai paryskina tai duru tarpas, kuris nera mazas :)

Na ka, masinytej jau silciau, nei buvo ir per vidurine anga nebe toks saltas oras puciamas :dance:
Calibra nr1: http://forum.calibra-club.lt/viewtopic.php?p=126720 [sold]
Calibra nr2: 93m 8v Suomiskas variantas [sold]
Calibra nr3: Red ferrari [destroyed]
Calibra nr4: 95m 8v stock ;)
esherys
Klubo Narys
Vietovė: Caloypede

Standartinė esherys »

ka darei su peciuku? ar bent kiek padejo mano postas? su kuom plovei jei ishvis plovei.
C20LET phase 1 vimota dyno run 2008.10.13 240hp 330Nm
NightBoy
Klubo Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė NightBoy »

Peciuko neploviau - nemaciau tikslo, nes jis ir taip visas karstas buvo, o tokiais orais dar ten kur antifryzas nutekes, kur nereikia, arba leist visa is sistemos reiks, tai nebent siltais orais tokie darbai :) Dejau tarpine papildoma ant orginalo, pamastes peciuko veikima, taip pat viena skyle uzklijavau, per kuria pastoviai saltas vejelis puciamas is lauko. Tai postas siek tiek padejo, taip pat ismasciau tos vienos skyles uzklijavima, kuris mano logisku mastymu visiskai neturi itakos ateityje. Puciama temperatura padidejo, bet mano manymu, turetu but dar karstesnis vejelis. :roll: Nebent nebuvo pritaikyta calibra tokiem saltiem oram ;)
laimondelis
Klubo Narys

o ka vasara tau pus sita ora pastoviai :slide:
NightBoy
Klubo Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė NightBoy »

Nea, bus viskas normaliai ;) Silta ora uzdaro sklende ir saltas per kitur buna puciamas, kai antroji sklende nukreipia vejeli kitur :D Cia reiktu su breziniais ir foto, kad normaliai paaiskint, zodziais gan sudetinga. Yra tokia papildoma viena skylute nedidele, per kuria pastoviai puciamas saltas oras ir nepriklauso nuo sklendziu padeties, tai jos ir nusprendziau atsisakyti paeksperimentaves.
esherys
Klubo Narys

Standartinė esherys »

blogai kad neplovei. as pvz. gailiuos kad neisploviau su paprasciausia rugshtele, kuri gerai kalkes ir siaip nuosedas tirbdo. o del tos skyles, kuria tu uzklijavai, mintis ir buvo, bet as pabijojau klijuoti, nes kiek supratau ji skirta pacio peciuko skyriaus ausinimui . dabar kai tu ardes turetum suprast pvz. vasara karshto nereik ta sklende kuria uzklijavai buvo vedinimas kad peciuko skyrius neperkaistu. na kad ne ir pagal stocka, manau problemu neturetu kilti, nebent varikli virinsi iki 180C ;)........
NightBoy
Klubo Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė NightBoy »

Tai plovimai ne tokiam saltyje, atsils orai, bus proga pasiruost ziemai, o kol kas teks tenkintis tiek, kiek sildo :) Siaip atvirai, tai truputi uzsiknisau su 2 galiniais varsteliais peciuko dugno. :lol: o del tos skylutes, dar panagrinesiu ryt ant isardys calibros, nes ten tas vejelis per centrine skyle pagrinde ejo :roll:
esherys
Klubo Narys

Standartinė esherys »

ta skyle eina ant pagrindines sklendes, karshtas - shaltas. kai ji pakelta shildo. nuleista shaldo. kai buna nuleista tai ji vistiek siokia tokia shiluma duoda per ta skyle. ty.varo ora priesh peciuka. o toliau....
NightBoy
Klubo Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė NightBoy »

Tai realiai lengvas peciuko ausinimo problemos sprendimas budas - neatsukt maximum salcio ir bus viskas normaliai su tuo ausinimu, maza dali palikt ir pilnai uzteks vedinimuisi ;) Bet nemanau, kad ten butu kam perkaist normaliai vazinejant, kaip jau ir rasei. Kaip minejai, gerai butu ji prasiplaut, tai teks vistiek dar karta ardyt ir senas tarpines rakt lauk, bandyt det kitas, kad pasiruost kitai ziemai. ;)
esherys
Klubo Narys

Standartinė esherys »

kiek supratau tai tu tik tos sklendes skyle uzlopiai, ir tiek?
NightBoy
Klubo Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė NightBoy »

Ta prasme ka dariau is vis ar ka uzlopiau? Jei tik apie uzlopima - virs sklendes buvo skylute. Pati pagrindine skyle kuri uzdengiama/atidengiama palikta kokia ir buvo. Ir dejau dar tarpine iskirpta is polirono, ismatavau, iskirpau tikslia ir uzdejau. Is pradziu galvojau kad peciuko neprispausiu, bet varztus pagavus savo vietas, pavyko prisukt.
NightBoy
Klubo Narys
Kontaktinė informacija:

Re: Ketvirtoji mano caliausyte.

Standartinė NightBoy »

Na ka, prasukau jau daugiau nei 1000 km su savo nauju vezimu :drivingred: kaip jau aktyvesni nariai pastebejo, turiu bedike - sioki toki auto drebejima ir apsuku lengva sokinejama ant laisvu, kas keleiviam nelabai pastebima, bet vairuojant labai kliuva :skaitymas1: sita problema sena(buvo ir pas senuju savininku), elektronikos diagnostika nepadejo, su elektra viskas kaip ir gerai. Laikinai tepalo spaudimo dacikas buvo atsigaves ir kazka rodyt pradejes, bet tiek tos laimes ir tesuteike keleta akimirku. :| Laukiu siltesniu dienu, kada galesiu nuplaut ir idet normaliasnes nuotraukas ir siaip pasirakinet prie auto :dwarf: o siai akimirkai pakeistos zvakes, kai kur kontaktai pravalyti. :)
waidas
Veteranas
Vietovė: kapsukas-IRL

Standartinė waidas »

tai jeigu dacikas rode,tai trumpina kontaktas tiktai :) reiskiasi daviklio nereikes :clap:
NightBoy
Klubo Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė NightBoy »

Buves savininkas sake, kad atsigaudavo irgi laikas nuo laiko tas daviklis, tai kaip ir prie mirties jis turetu but, o ten prie jo, kad prieit, reik masina kazkur pasikelt arba duobes ;) Reik dar keleta savaiciu pakentet ir reiks patyrinet, kas ten kur :roll:
laimondelis
Klubo Narys

turiu ta davikli tepalo, jai isitikinsi taviskis mirsta, ir siaip nekantrauju pamatyti tavo pirkini gyvai :dance:
NightBoy
Klubo Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė NightBoy »

Ey, tai si penktadieni kur buvai brol? :lol: Biski uzdalyvavai kiek buvo gandu? :chdrink: su tuo daciku tai kariauju. Kontaktus praejau, tai dabar kai saltas, kazka rodyt pradejo, bet po to vel numirsta :crazy: net su telefonu nufotkinau, kad rodo :lol5:
NightBoy
Klubo Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė NightBoy »

Atsilo oras, tai nulekem su savo brangiaja i dusa pirma karta(jau pasiekem rida 213k ir grizom i kiema pasifotkint) :D
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Wa cia baisiausi minusiukai(priekinis bamperioka didelis "katinas" pabraize, viena sparna apipuole "neaiskus rudziai" ir linktelejimai prie keleivio duru, kuriuos foto sunku iziuret):

Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Arturas18
Klubo Narys
Vietovė: Klaipėda-Panevėžys

Standartinė Arturas18 »

ir tave rudys aplanke :lol: gal po MM kas nors apkrete tavaja? :lol: o ta katina tai reiktu pagauti ir i sikna WD40 pripurksti.... (juokauju) :lol:
NightBoy
Klubo Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė NightBoy »

:lol5: cia is kauno sitie rudi virusiukai... tai neaisku, kas ten ligos nesiotojas :bad:
krax
Klubo Narys
Vietovė: Honolulu
Kontaktinė informacija:

Standartinė krax »

Arturas18 rašė: o ta katina tai reiktu pagauti ir i sikna WD40 pripurksti... :lol:
:lol5: :lol5: :lol5:
waidas
Veteranas
Vietovė: kapsukas-IRL

Standartinė waidas »

krax derink davikly is laimondo,nes tau jo reikia :D :drivingred:
NightBoy
Klubo Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė NightBoy »

Mes su laimondeliu pora zodziu del to daviklio persimetem, tai jis man netinka, kuri jis turi :x
Uždaryta