cia biski ziauri avarija, drauge pazinojo ji siek tiek ir ryte parase zinute... po to tik straipsni radau. net ir mama atkreipe demesi i sia avarija, nes buvau minejes, kad po calibros, tikiuos, bus mustangas mano rankose, kai biski prasigyvensiu
kai nightboy parase tada isiziurejau ir pastebejau kad ce klp, bet tai turbut gyvu neliko po sios avarijos ? bent jau keleiviui tai amzina atilsi , beje sioj vietoj nezinau, kiekviena ziema reiktu po kelininka pastatyt kad budetu toj vietoj, viena ziema girdejau kad penkios masinos nuleke toj vietoj nes buvo ledas kaip stiklas, daryk ka nori varysi tiesiai
iljc ka ten reik iskaityt su tais lektuvais nuotraukoje ?
cia tai ziauri avarija buvo ash uz pusvalandzio pro shali vaziavau tai dar vairuotojas ant buvo paguldytas su rankshluosciu ant galvos........ kraupei ten......
as per lapkricio 1 kai prie sedos buvo ta ziauri avarija irgi pravaziavau pro sali , dar maciau kaip visi zmones buvo tik po avarijos , masinu dalis svaides visur, tai sukrecia ir veikia bent jau mane
Rusiskai as nelabai, bet toje menineje foto su lektuvais tarybiniai pilotai demonstruoja kad moka parasyt raides ore. As manau kad ten daugmaz parasyta jei lietuviskai tai "Šlovė komunistų partijos sekretoriui" ar kazkas tokio
kai pamatai is arti tokias avarijas tai rimtai tai sukrecia ir privercia susimastyt....
vasara grizinejau is vilniaus ir rugpjuti berods autostradoje ties kryzkalniu apie 19 valanda kraupi avarija buvo, visur metes mashinos gabalai, nejo net markes atpazint, kelkrasciuose stovejo daug zhiopliu, kraupu buvo... nuo to laiko pries spausdamas stipriau gazo pedala visad prisimenu ta avarija ir zinau jog bet kada man gali baigtis taip pat, todel nebelakstau, bent jau bendro naudojimo keliuose...
Mane paveikia trumpam laikui tokie vaizdai. Buvo sale mano anmu, palindo audi a4 po traktorine priekaba, zuvusiu buvo ir t.t. Baisu, isedus i auto dar baisiau, pastebiu, kad kartais balansuoju ties galimybiu riba...
Rusiskai as nelabai, bet toje menineje foto su lektuvais tarybiniai pilotai demonstruoja kad moka parasyt raides ore. As manau kad ten daugmaz parasyta jei lietuviskai tai "Šlovė komunistų partijos sekretoriui" ar kazkas tokio
kaip issifravai neisivaizduoju bet kazkas panasaus ir turejo but manau
kalbant apie avarijas tai manes siam pasauly jau pries 20 metu nebutu buve jei ne tevas mano, vaziavo su ziguliuku pirmu o kazkoks diede su fura ir atsikabino jam puspriekabe, bet mums tada pasiseke, bet kitai tetai stovejusiai auiko stotelej, amzina jai atilsi , baigesi kraupiai....isvada ta kad mirtis laukia po kiekvieno neapgalvoto judesio