Tiogros caly,atnaujinta
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
- Kontaktinė informacija:
rezervas yra 8litrai.
esu drasiai su rezervu 70km nuvaziaves.
siaip kai bake apie 10-15l kuro,tai jungiant degima,man lempute trumpam uzsidega,kol strelyte pradeda kilt
esu drasiai su rezervu 70km nuvaziaves.
siaip kai bake apie 10-15l kuro,tai jungiant degima,man lempute trumpam uzsidega,kol strelyte pradeda kilt
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
-
deivideliux
- Klubo Narys
- Vietovė: Rokiškis-Šiauliai
-
deivideliux
- Klubo Narys
Re: Tiogros caly,atnaujinta
Paimtas dar vienas passatas
siandie, apie 12:00, cali is pagrindinio suko i kaire, passatas isvazinejo is salia esancio ivaziavimo.

passato vairuotojas siektiek pasigincijas, sutiko pildyt deklaracija :S
siandie, apie 12:00, cali is pagrindinio suko i kaire, passatas isvazinejo is salia esancio ivaziavimo.

passato vairuotojas siektiek pasigincijas, sutiko pildyt deklaracija :S
pasac skaudziau nukentejo 
-
deivideliux
- Klubo Narys
Uzuojauta...
Bet Passat`ui neblogai priekis nukentejo. 
-
marijus
- Veteranas
- Vietovė: Klaipėda
Kieta ta calibra, kad pisata taip suvare 
-
euro
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Vilnius
saunuole! mirtis passatams! 
Gaila truputi to passato,bet ka padarysi.Caly labiau gaila 
-
marijus
- Veteranas
Ketini tvarkyt?
o tai kas kaltas ?
p.s. pasatas atrodo kaip stulpa butu apkabines o calibra tai praktiskai nedaug nukentejo, pamacius turbut pirma pasato nuotrauko galetum pagalvot kad calibrai visa prieki nunese
p.s. pasatas atrodo kaip stulpa butu apkabines o calibra tai praktiskai nedaug nukentejo, pamacius turbut pirma pasato nuotrauko galetum pagalvot kad calibrai visa prieki nunese
O ko cia netvarkyt? Nieko baisaus gi ner.marijus rašė:Ketini tvarkyt?
-
marijus
- Veteranas
Tai tas savaime suprantama, bet juk savininkas gali ir kitaip galvot.
-
Atrabotke
- Entuziastas
- Vietovė: Vilkaviskis\KNS
taigi parasyta pasatas nepraleido.vvaidukss rašė:o tai kas kaltas ?
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
o cia manau, netgi galimas daigtas, kad tvarkyt tiesiog neapsimokes. Zinant Calibros rinkos kaina, tai mano manymu, stumt sia, jamt draudimo pinigus ir sokt i naujesne Cali.
Nebent tiogra spejo susitvarkyti technine puse puikei, ir butu gaila vien del to. Tada tvarkymas nebaisus, bet vat vien dazymai nemazai kainuos
Nebent tiogra spejo susitvarkyti technine puse puikei, ir butu gaila vien del to. Tada tvarkymas nebaisus, bet vat vien dazymai nemazai kainuos
Taigi draudimas sutvarkys.Ne savininkes cia problemos
Arba duos pinigu
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
Nu tai apie ka ir kalba. Taip darudimas sutvarkys. teko duot tvarkyt pissata viena cascini. Po tokio tvarkymo, aciu, daugiau gyvenime neduosiu. Jamu litus ir vsio.
O db kai paziuri autogide, jog uz kokius 2.5k galima imt dar nevisai sugriuvusia Cali, tai gundo
Aisku cia bus tik savininkes sprendimas, kuri ivertins savo masinytes bukle, ir galima rizika perknat kita
O db kai paziuri autogide, jog uz kokius 2.5k galima imt dar nevisai sugriuvusia Cali, tai gundo
Aisku cia bus tik savininkes sprendimas, kuri ivertins savo masinytes bukle, ir galima rizika perknat kita
-
SpottAuto
- Klubo Narys
- Vietovė: Panevėžys
Servisa renkiesi pats, jei duodi belekam tai nieks nekaltas, taip pat servise galim kelti savo salygas kaip ka tvarkyti, sutvarkius dar servisas gali ir pinigu duoti jei lieka, nes servisas daugiau gali gauti nei tau draudimas duoda.
-
popcys
- Veteranas
- Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos
priklausomai nuo draudimo kuri turejo kaltininkas, bet labai daznai pasiulo labai mazas sumas, tai man jau buvo trys situacijos kuriose patikejau draudimui apmoketi remonto islaidas, tik nuvykes i draudima susitariau kad automobilis bus tvarkomas mano pasirinktame servize, kuris buvo beja ir galima draudimo sarase. Tada nuvykau i draudima ir susitarem del kokybes, daviau suprasti kad belekaip padaryti neiseis, nes reikalausiu perdaryt, pasiteiravau ka zada daryti
nudaze liuks, surinko liuks, tik vienintelis dalykas kas krito tai kad automobilis neuzsivede, kas buvo iki siol neiasku, bet bako ketvirtis dingo, mano pagrystas itarimas kad kazkas sumaste padrozti mano calibra-pakeliui tvarkant reikalus