o tai jei nepaslaptis ka darai su lempomamd rašė:na as automatiskai atkrentu... gal iki sienos ir datraukciau be lempu ir bamperiu, bet toliau manau niekas nebepraleistu![]()
![]()
o beto juk minejai kad viska jau nudaze tai beliaka tik surinkti
tai kiek suprantu visi ten bendrai lenktyniaujaDIAVOLO rašė:8v lenktynëse bûna..... ir bûna nemaþai.... tik jie á prizines vietas paprastai nepakliûna....gaga rašė:o tai ka, tarp 8v lenktyniu nebunaDIAVOLO rašė:Gi sakiau: fiziðkai daugiau nelabai kas galës tà padaryt![]()
Tai reiðkia, jog 8v tam reikalui paprasèiausiai per silpnas![]()
O ne 8V visi iðsilakste.....
P.s nors manes tai negalima i trasa leristi
kaip manai kodël????![]()
Bet noras sveikitinas, nors 1 uþ lietuvële pastovës, reikëtø gausesnës
publikos, ne dviese gi ten nulëksim......
Diavolo butu shaunu jai parasytum, kas ten per renginys: ar bus dragai, ar bus slaloms ar paprasciausias pasisedejimas ???DIAVOLO rašė:taip Gedi, teks grumtis su turbom, V6 ir dar ten bent 1 sportiniu supercaru,
kurs neþinia kam kalibros këbula tampo![]()
to AMD> tai kiek ten norinèiø vakar priskaièiavot, man reiktø orientacinio
dalivaujanèiøjø skaièiaus
nu jei tokia situacija tai nematau tikslo tada ir dalyvautiamd rašė:Diavolo butu shaunu jai parasytum, kas ten per renginys: ar bus dragai, ar bus slaloms ar paprasciausias pasisedejimas ???DIAVOLO rašė:taip Gedi, teks grumtis su turbom, V6 ir dar ten bent 1 sportiniu supercaru,
kurs neþinia kam kalibros këbula tampo![]()
to AMD> tai kiek ten norinèiø vakar priskaièiavot, man reiktø orientacinio
dalivaujanèiøjø skaièiaus
siaip vaziuojanciu butu...
nu tai o að èia prie ko????Auris rašė:DIAVOLO tu nepyk nesuprantu, kam tu klausi ar kas vaziuos, juk pas mus beveik visi "grabai" 8v. Tik pas tave V6 , pas SENUTE 4x4, o daugiau standartai tik VITALKOS tiunings.
O Latviai visi Dievai minimum v6, tai ko ten vaziuot apsijuokt ar pasirodyt kad ir kaims Calibras iperk nors ir 8v![]()
P.S. Tureciau as ne "graba" tikrai vaziuociau paziuret i Dievus, o dabar man uztenk ir LT meetu
, kurie Dievams Latviams net istolo neprilygst
nu jau nu jau Auri... man kaip tik visai fun ziureti, kaip saika sugeba susiorganizuoti pasivazinejimus kartingais... kartu varo y koki akvaparka ar siaip kur nors visas klubas tusinasi... O mes geriausiu atveju i boulinga tenueinam. Bet kokiu atveju vistiek labai dziaugiuos, kad musu klubas nors ir sunkokai bet po truputuka gyvejaAuris rašė:As nezinau kodel, bet is tavo pasakojimu, tai jie visi milijonieriai tur po dvi masinas, o calibros tik pramogai, minimum V6![]()
Nors apsilankius ju klubo puslapyje tai garudus vaizadelisis tu ju meetu ar siaip foto galerijos
Tau Auri Latvijoj nëra kà veikt.... tu ne toks þmogus... Niekas jø nedievina, bet jø klubas uþ mûsø yra stipriai paþengæs. Pamatytum pas chebrytæ kokia veikla, pastoviai lenktynes trasose daro, su kartais varinëja, apie boulingà jau nebeðneku, net ir paintbolà susiorganizuoja, nebekalbant apieAuris rašė:AMD as ir dziaugiuos kad kazkas praded vykt pas mus, po ziemos miegu. Ir tikiu kad mes dar labiau visko gero prisigalvosim
ir busim visi aktyvesni
![]()
Nu bet kelt i Dievus kazkokius Latvius, tai zinai, nors ir nepatriots esu bet slykstu klausytis.
P.S. nuejau i ju pusl. ir paskaiciavau. Tarp registruotu nariu:
8V - 12 masinyciu
16V - 8 masinytes
V6 - 2 masinytes
8v 4x4 - 1masinyte
Visi "krutiakai" turbut bijo registruotis su savo turbo calibrom
gera tu cia morala "Auriui" atskaiteiDIAVOLO rašė:Tau Auri Latvijoj nëra kà veikt.... tu ne toks þmogus... Niekas jø nedievina, bet jø klubas uþ mûsø yra stipriai paþengæs. Pamatytum pas chebrytæ kokia veikla, pastoviai lenktynes trasose daro, su kartais varinëja, apie boulingà jau nebeðneku, net ir paintbolà susiorganizuoja, nebekalbant apieAuris rašė:AMD as ir dziaugiuos kad kazkas praded vykt pas mus, po ziemos miegu. Ir tikiu kad mes dar labiau visko gero prisigalvosim
ir busim visi aktyvesni
![]()
Nu bet kelt i Dievus kazkokius Latvius, tai zinai, nors ir nepatriots esu bet slykstu klausytis.
P.S. nuejau i ju pusl. ir paskaiciavau. Tarp registruotu nariu:
8V - 12 masinyciu
16V - 8 masinytes
V6 - 2 masinytes
8v 4x4 - 1masinyte
Visi "krutiakai" turbut bijo registruotis su savo turbo calibrom
visokius street racingus....... O kà mes?? Nieko. Vienà kità dragà. O kodël??
Pats ne kartà sakai jog neturi kapeikø.... O jie turi. Todël tiek ir susiorganizuoja. O turi todël, jog branduolys yra Rygoje. Pas mus Vilnieèiai gi irgi gali klasæ parodytO pats kur tiek mënesiø buvai dingæs a??
Su fotkëm tu suklydai. Daug kas ten jø paprasèiausiai nesudëjo. O ir ið vis
þiûrëjai prastai, nes bent 1 C20LET að ten tikrai radauNes tai senas mano draugelis,
todël nebûti negali.Kiek jø ten yra iðtikrøjø - neþinau, bet paskutiná kartà kai kalbëjau sakë, kad dabar jau
nebe viena kita turba ir V6 daug.
Ir ið vis, gal tu nori visas smulkmenëles su jais asmeniðkai pasiderint???
Perduodu kontaktus, pasikalbësi porà valandø telefonu, pasidarysi viskà pagal save ir bûsi
patenkintas??
Tiesiog mûsø per maþai, mes ne Vilnius, o ir Vilnius dukart maþiauAuris rašė:![]()
![]()
![]()
Dël renginiu siaip pats ir nelabai ten kaip rodai entuziazma, nebent drag, drag ir dar darg. Ðiaip kiek þinau tai Rygoj pramogu pasirinkimas 100k didesnis nei Ðiauliuose
. Beveik viska ka jie veikia galim ir mes, bet vienas lauke ne karys. Kiek visko buvo organizuota: pirtis, gamtos kad ir ta pinbola siuliau palost, kazkaip palaikymo nebuvo
.
Nu bet LATVIAI Dievai![]()
bûtum buvæs... bûèiau buvæs jei maðinà turëèiaugaga rašė:nu treciadieni jei neklystu tai buvo 9 masinos, tad jeigu butum buves ir pats tai jau butu 10![]()
gerai kad dar nors paskambinai ir pasakiai kad negali, ne taip kaip kiti dingsta be jokios zinios![]()
taigi butu gerai kad kuo greiciau nupasakotum tu ta dienotvarke, nes reikia jau planuotis ka kita savaitgali veikti
niekas nieko pries tave neturi blogo, bent is mano puses.DIAVOLO rašė:Reiðkia taip, kad neakcentuotø mano nuomonë, neiðkreipèiau
faktø ir visaip kitaip neuþbombintumët manæs vël, ádedu nukopijavæs
latviø laiðkà, be jokiø iðsamesniø mano komentarø ir viso ten ko![]()
Privet
Calibra Club 19 fevrala organezujet ocerednuju tusovku, na kotorij hotelol
vidit presutstvije Litovskih Calibr.
Plan tusovki
12:00 vstreca v Rige
13:00-18:00 Gonki po trase ile sostizanije na kartingah vso zaviset ot pogoti
18:00 jegim kusat i za pakupkami ALKOHOL na vecer
19:00 banja, gde tusovka do utra{ mesta gde spat toze jest }
Vso na nas sot krome samih vas i harosaja vodka.
Bute lubezni i opovestiti nas jesli vi jediti i skolko vas budet.
Calibra Club