c20ne, žalia, Rietavas
Re: c20ne, žalia, Rietavas
neturėjau kada, blia visą laisvą laiką prie calės prabuvau...
nu žodžiu vėl bajeris, jau susirinkau viską, išvažiuoju, šiek tiek į dešinę traukia, nes vairo traukę keičiau toj pusėj, nu čia dzin... pakeičiau gi radiatorių, jau dirbo ant dujų ir visą kitą, pravažiavau biškį, sustojau, užgesinau auto... žiūriu rūksta dūmai iš po kapoto, kaip ir upgiveup minėjo rasoja radiatorius, bet kai jau bandžiau užkurt calę, tai pradėjo vėl ant dujų nebeiti, ir antifryzo lyg ir norma yra... žodžiu nebežinau kas gali būti. Ai dar kaikas, ar galinės spyruoklės turi būti žiauriai susispaudusios? nes pas mane tarpelių nebėr tarp rinkių. beto gale vienas šonas aukščiau už kitą stovi... aš dabar pradedu galvot ar pas mane nėr koks tai kėbulas susuktas....
nu žodžiu vėl bajeris, jau susirinkau viską, išvažiuoju, šiek tiek į dešinę traukia, nes vairo traukę keičiau toj pusėj, nu čia dzin... pakeičiau gi radiatorių, jau dirbo ant dujų ir visą kitą, pravažiavau biškį, sustojau, užgesinau auto... žiūriu rūksta dūmai iš po kapoto, kaip ir upgiveup minėjo rasoja radiatorius, bet kai jau bandžiau užkurt calę, tai pradėjo vėl ant dujų nebeiti, ir antifryzo lyg ir norma yra... žodžiu nebežinau kas gali būti. Ai dar kaikas, ar galinės spyruoklės turi būti žiauriai susispaudusios? nes pas mane tarpelių nebėr tarp rinkių. beto gale vienas šonas aukščiau už kitą stovi... aš dabar pradedu galvot ar pas mane nėr koks tai kėbulas susuktas....
del spyruokliu, manau jos tiesiog pervargusios, pasikeisk spyruokles ir turetu but ok, nes man taip buvo 
Na kol kas pavažinėsiu su šiomis ir bus matyt kas per reikalai, nes pinigų visai nebeturiu...
dabar dar kai ką pastebėjau, kad kai variklis dar šaltas t.y. nepasiekta 90 laipsnių temperatūra, tai dujos kuo puikiausiai dirba, bet tik užkaista variklis ir šakės, nebe įjungia dujų... kas galėtų būti?
Klausimas: Kai yra calibroj radiatorius, ten stovi du davikliai, kuris daviklis perduoda signalą ventiliatoriui? ir ar tai turi įtakos dėl to, kad dujos persijungia į benziną pasiekus ~70-90 laipsnių temp? ta prasme nebeina įjungti dujų?
iš anksto ačiū už atsakymus
iš anksto ačiū už atsakymus
Daviklis kuris įjungia ventiliatoriių yra toj radiatoriaus pusėj kur yra termostatas o aukštis maždaug ties viduriu radiatoriaus. O dėl dujų nežinau kas ten tau padaryta kad nebeįsijungia 
Paskutinį kartą redagavo Dochturbo 01 Bal 2010, 18:34. Iš viso redaguota 1 kartą.
Dėkoju dochturbo 
Kolegos, reikia pagalbos. Gal kas nutuokiat kur Klaipėdoje galėtų dėti MAGIC 2 LPG dujas? nes pas mane kaip tik tokios yra... šiandieną į Plungę nuvažiavau pas "genių" (plungiškiai žino, kas ten per veikėjai) sako pirmą kartą tokias matau, nieko negaliu padaryti, sakau nu OK ką padarysi, nuvažiavau į UAB " Jourega", ten vėl tas pats, sako pirmą kart tokais matau, neturim softo, laidų tokių ir pan... niekuo negali pagelbėti... tai nebežinau net ką daryti, tupi mašinoj taškinės dujos, puse baliono dar ir važiuot negaliu, o benzo jau velniai žino kiek pripyliau į ją... nebežinau ką daryti...
-
indigo
- Veteranas
- Vietovė: Mažeikiai
- Kontaktinė informacija:
tai www yra visas softas, atspausdink ir tegul deda
http://www.hlpropan.cz/_diagrams/dokume ... 2%20EN.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
-
deivideliux
- Klubo Narys
- Vietovė: Rokiškis-Šiauliai
Grazi ta tavo calibra. 
nesiseka Gywulai tau su ta calibra, bet bent turi ko veikti
tik kad nedinktu noras remontuoti
, bet ka jau ka, ratus tai uzskautau
tai kada meeta darom plungei?

tik kad nedinktu noras remontuoti
tai kada meeta darom plungei?
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
ne i mashina reik ziuret gi,o i mergycka 
kas be ko 
-
Arturas18
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipėda-Panevėžys
mergike irgi zavi 
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
uzskaitau 
Ačiū vyrukai, pamalonintas esu 
Gerai kai yra kam raktus padavineti 
Labai grazi masinyte 
Ačiū, bet grožis dar ne viskas... kaip upgiveup sakė, nesiseka labai man su ja, vienos bėdos... jei ne tas tai tas, jau dabar labai gailiuosi kam Odetos calytės nepirkau, nes buvo pasirinkimas tarp manosios ir Odetos calytės, kaip sakoma šykštus moka du kartus, tai taip ir atsitiko... galvojau pigiai važiuosiu su taškinėm dujom, bet va... važiuoju ant benzo ir ne taip jau pigiai, tiksliau visai nebevažiuoju... 
nenuleisk ranku, netau vienam taip nesiseka...man irgi taip yra kai viena gala sutvarkai kitas galas subyra....ir vis del pinigu stokos....
Tai va būtent, kad viskas į pinigus ir remiasi... o jų nėr... visi aplinkui tik sako, ale sutvarkyk ir parduok, nusipirksi kitą... o man dabar antraip yra, kad visiškai jos nenoriu ir net neplanuoju parduoti... galų gale ne veltui calė yra, su charakteriu 
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
nu tai tvarkykis dujas. Perversk visa internta, pervaziuok visus plunges dujininkus, net ir garazinius, gal kas gales kuom padet 
arba buvusio savininko paklausk kur dejos tas dujas, ne jau cia kazkokie tai stebuklai kad dujininkai nesugeba suziuret kame reples ?