Nu, bet bukim realistai tie kas kalba apie draskymasi - man pvz automobilis reikalingas kad mane veztu ir per daug kisenes neplonintu todel xe pilnai gana (nebrokyciau ir 2.5) kas turi tas zino, kad ir su neuzmustu xe geru potyriu galima atrasti (aisku ko gero su letu nera ka lyginti) bet svarbiausia kai pasibaigia seliojimas man xe nereikia REMONTUOTI, tiesiog vaziuoju kaip vaziaves

O dabar skaitau LETu savininku komentarus ir jie mazdaug tokie patys - jau, kad laksciau tai laksciau, potyriai nerealus, tik va, dabar reikia truputi paremontuoti, o jau po to, kad leksiu tai leksiu ...........

ir vel reiks paremontuoti ?

Tai dabar iseitu eilines calibros vazineja tarp techniniu apziuru, o LETai tarp remontu

Ir dar is praktines puses (kokia dar praktine puse turint LET ?) let negali buti pirmu automobiliu seimoje, ji negali buti ir antru automobiliu seimoje, jo apskritai negali tureti zmogus turintis seima, nes islaikymas vazinejant sunki nasta semos biudzetui, net vienas pats sau gyvenantis zmogus turedamas leta turi tureti antra automobili pastoviam naudojimui - tai zinot, budamas praktiskas ir noredamas 4x4 turbo, as rinkciausi ,kad ir subaru........... Nieko neturiu pries turbo calibras ir juo labiau ju savininkus, bet kelerius metus skaitant ju savininku pasisakymus susidariau tokia nuomone ( bet tai tik mano nuomone )