deivideliux Calibra 2.0 16V Irmscher
Re: deivideliux Calibra
Jeigu gerai pamenu,ta abšyvkė buvo klijuota iš dviejų atskirų.Tai dabar vėl viskas iš naujo... O nebūna su skudurine apačia?
buna su veliurine gavnotekuose 
-
deivideliux
- Klubo Narys
- Vietovė: Rokiškis-Šiauliai
- Kontaktinė informacija:
Na taip...gausiu sveika apsyfke, lupsiu odine dali lauk, ir vel klijuosiu.Ricco rašė:Tai dabar vėl viskas iš naujo...
-
deivideliux
- Klubo Narys
Klubieciu belaukiant...

Griztant is GM.

Griztant is GM.

-
deivideliux
- Klubo Narys
Siandien pajungtas sedyniu sildymas.
Siaip ne taip surastos fyskes...

Done.
Viskas veikia, sildo net labai maloniai.

Kita savaitgali planuojamas sioks toks pasikeitimas po kapotu... (donoro foto)

Sio variklio vaizdas nukelus dangteli.

Kol kas tiek.

Done.

Kita savaitgali planuojamas sioks toks pasikeitimas po kapotu... (donoro foto)

Sio variklio vaizdas nukelus dangteli.

Kol kas tiek.
-
NightBoy
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipeda
Opa opa opapapa....
dar vienas mldc 
Dar vienas diržo vergas
Na nepatinka man šito motoro charakteris nors tu ką...Sunku su juo ratus prasukti
fyskes radai ten kur pasakojau?
-
deivideliux
- Klubo Narys
To NightBoy - Tiesa sakant jau ilgai masciau kaip cia grizus prie man patikusio variklio...ir isplauke geras variantas.
To caliberis - Radau normalesne tema apie visa pajungima, tai be didesnio vargo radau tas fyskes.
Ta tema --> viewtopic.php?f=32&t=10834" onclick="window.open(this.href);return false;
To caliberis - Radau normalesne tema apie visa pajungima, tai be didesnio vargo radau tas fyskes.
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
Ricco,ismok vaziuot 
Geras tas motoras ir viska puikiai prasuka. Net visus 4 ant slapio 
Šiaip tai savininko reikalas-įsidės,sulygins ir papasakos...
ir kur su tuo varikliu leksi ?
-
deivideliux
- Klubo Narys
To vvaidukss - Ka turi omenyje?
Siandien griztant i gimtines uzgaudytas Lucky Seven.

Siandien griztant i gimtines uzgaudytas Lucky Seven.

nu esme ta kad tu savo calibra saugai kaip sava kiausius, nei tu jos lauzai nei draskai nei i dragus vaziuoji tai kam tau variklis galingesnis ? cia tik seip toks pastebejimas o ne priekaistas
-
Tornado
- Klubo Prezidentas
- Vietovė: Kaunas
nelakstau ir stovi 2.5, tai tipo man pasikeist i 8v? beja kiek kas pasikeite is 8v ne vienas kurvo valgymu nesiskundzia, tai ko neturet daugiau zu ta pati
?
as tik uz 16v
as tik uz 16v
nu kad pas tave 2.5 tai as cia ne puse zodzio nepasakyciau, tu pas mus didziausias fanatikas is visu likusiu klubieciu
nu tiesiog as nematau reikalo investuot maziausiai 1k litu kai man pilnai uztenka judet ir 8v
-
Tornado
- Klubo Prezidentas
- Vietovė: Kaunas
nu jei yra tas 1k lt tai kame problema?
tegul tik deda 
-
deivideliux
- Klubo Narys
Tiesiog mano tas 8v po truputi baiginejasi, reiketu tvarkyti, bet net nekyla rankos investuoti i ji, o pats nesu labai ismanantis po kapotu, kad susitvarkyciau...ir siaip nuo pat pirkimo sitos Calibros, turiu plana chuligana isplaukus geram variantui pasikeisti varikli is 8v i 16v, plius bus padaryta kad veiktu kondicionierius, nes del sito variklio jis neveikia... 
na jei apskritai pasakius turejau 2litrai ta paprasta motora, na jei kalbame apie kuro sanaudas tai man trasoje surydavo 6,5 litro bendzino, mieste 8 litrus, o kai va turiu dabar 2,5 motora, tai valgo man 9 litrus trasoje, o mieste 11 litru. tai va .
ka tu cia Vaidai buri
redtop yra zajabys 
A... kodel ne 2.5 ? Ardyti tai ardytideivideliux rašė:Tiesiog mano tas 8v po truputi baiginejasi, reiketu tvarkyti, bet net nekyla rankos investuoti i ji, o pats nesu labai ismanantis po kapotu, kad susitvarkyciau...ir siaip nuo pat pirkimo sitos Calibros, turiu plana chuligana isplaukus geram variantui pasikeisti varikli is 8v i 16v, plius bus padaryta kad veiktu kondicionierius, nes del sito variklio jis neveikia...
-- 2012 08 27, 21:22:46 --
A... kodel ne 2.5 ? Ardyti tai ardytideivideliux rašė:Tiesiog mano tas 8v po truputi baiginejasi, reiketu tvarkyti, bet net nekyla rankos investuoti i ji, o pats nesu labai ismanantis po kapotu, kad susitvarkyciau...ir siaip nuo pat pirkimo sitos Calibros, turiu plana chuligana isplaukus geram variantui pasikeisti varikli is 8v i 16v, plius bus padaryta kad veiktu kondicionierius, nes del sito variklio jis neveikia...
redtop is dabest kol nereik tvarkytMAZYLIS rašė:ka tu cia Vaidai buriredtop yra zajabys
laimis tepalo nebijo, jam kaip tik tokia masinavvaidukss rašė:redtop is dabest kol nereik tvarkytMAZYLIS rašė:ka tu cia Vaidai buriredtop yra zajabys
turiu pavyzdi lalaimi kurs vargsta ir vargsta
as tai jei jau deciau tai v6 ka cia besismulkinsi su tai 16v ir panasiai...bet tam dar ilgai man taupyt