danistattoo rašė:o tai ko ta boba priziuretoja nervavos?tipo bardaka palikom?Taigi sutvarkem viska...ar jus dar pribardacint spejot?
Nu what ever....buvo gerai...o sekmadienis darom dragiuka lengva..
nu kad mudu su wisma prikopem dar pora maisu siuksliu, dar lovas kazkazkas buvo nuneses is vietu, zodziu boba sake kad niekas taip dar nebuvo nusiderges sake neisivaizduoja kaip ta badraka sutvarkyt pakol kiti zmones atvaziuos bet mano manymu pinigus gavo tai tegu ir kopia, tegul nesvajoja kad dar ir grindis plausim po baliaus...
jos pareiga uzgzti, gi as paskutinis ismyniau, tai tikrai lai nenusisneka jog tokio bordako nera maciusi, cia vienas is svariausiu tusu, kokiuos esu buves, net pacioj pirty beveik nerukem
kas turit skype, susirandat mane tuo paciu nicu dj_tetux, padarot requis for details ir laukiat pasikeitimu :)
danistattoo rašė:o tai ko ta boba priziuretoja nervavos?tipo bardaka palikom?Taigi sutvarkem viska...ar jus dar pribardacint spejot?
Nu what ever....buvo gerai...o sekmadienis darom dragiuka lengva..
nu kad mudu su wisma prikopem dar pora maisu siuksliu, dar lovas kazkazkas buvo nuneses is vietu, zodziu boba sake kad niekas taip dar nebuvo nusiderges sake neisivaizduoja kaip ta badraka sutvarkyt pakol kiti zmones atvaziuos bet mano manymu pinigus gavo tai tegu ir kopia, tegul nesvajoja kad dar ir grindis plausim po baliaus...
Jou mūsų kambarį dvi lovas sustūmėm į krūvą, tai jeigu ji apie urgzė yra absoliutas bullshit, nors ir dabar galiu nuvažiuot į akis spjaut... Surado mat blet targediją, jeigu nenori, tegul nedirba, bet burbuliuot tikrai nėr dėl ko nebuvo nei prišikta nei privemta.. T.y. bent jau už save atsakau
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
Jou mad-kaker pamenu backa buvo tikrai neishgerta, speju ne veltui i meeta shiandie nepasirodei... tik nepasakok kad su tumuku ishpliumpinot viska pakeliui...
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
sestadieni ryte acikeles bandziau isgert ta backa galvodamas kad tomukas vairuos, bet vargselis per uzputusias akis kelio nemate tai teko man, prie oro uosto mentus kai pamaciau kojos nudrebejo neblogai
Davai blue mesk nuotraukas is savo telefono....ir bukit geri,nepliurpkit veju...jei norit bendraut eikit i chatus.....cia tik prasymas....galit ir neklausyt