Araaas rašė:Ne ne ne visa ta laida nuo stogo iki mago, ir kiek mazdaug metru to laido nuo vieno galo fiskes iki kitos fiskes reikia? Ir dar klausimas ar tarpe viso to laido yra kur nors dezute ar koks daiktas kuri galima butu pavadinti antenos stiprintuvu?
Arai tu antenu stiprintuvas yra antenos korpuse..toj daly kue prisukta prie stogo...esu neviena ju isardes jau..ir kiek ziurejau visi stiprintuveliai nuo vandens ar dregmes uztrumpinti artai supuve buvo ir jokio tolko is jo jau..tiesiai prilitavus laida prie korpuso gaudavos tipresnis net signalas...tai buvau nusipirkes kita stiprintuva kuris prieki prie mago jungias bet negavus norimo efekto buvo ismestas ir isvis ismesta ta antena...palikta tik antenos stovas kad vanduo nebegtu y masina o nupirkta priklijuojama ant stiklo normali antena ir pasibaige bedos...
as tai kur klausynejau,turguje,lemonoje,tai niekas neturi tokios antenos otik tokia kvadratine su issikisusiom ilgom lazdelem i sonus
Na as ja pirkau pavasari Vilniuje, Lemonoje,siaures miestelyje. kaina kazkur apie simta buvo.
O kas del klijavimo tai galima ir gale tik tada reiks palildomai prailgintuva nusipirkt..o ir kazkaip reikia pravest laidus graziai juk dangtis tai kilnojas..o prieki tai daug paprasciau plius ta juosta melyna ja uztoja is lauko tai matos tik is vidaus
As tai visai likau patenkintas savo rezultatu, kai tame kauburelyje ilitavau laideli vietoj buvusio stiprintuvo, o prie vairuotojo koju, kur eina antenos fiske, ilitavau papildomai paprasta masinini radijos stiprintuveli. Ir traukia super, ir nereikia vedzioti jokiu nauju laidu...
Opel Calibra 92' 2.0i 16V 110kw - Crash
Opel Calibra 93' 2.0i 8V 85kw
jeigu man reikdavo ant bordiuro uzlipti,tai atsistodavau salia jo,vaira susukdavau i bordiuro puse ir taip sonu uzvaziuodavau arba atbulom lipdavau ant bordiuro bet siaip stengdavausi priekiu prie bordiuro nestatyti,kad niekas is galo neuzstatytu nes kitaip niekaip neisvaziuociau
KW> rašė: atsimenu donato mina... zek db stabdysiu ysireziu kiek galiu, o tas atsisuka tu cia jau stabdai
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]