Anticitizen's

Čia galite talpinti tik calibrų foto.
Atsakyti
Anticitizen
Entuziastas
Vietovė: Klaipeda

Standartinė Anticitizen »

bliot nesamone, gryzau seip ne taip :) o kai nera sankabos kas buna? gal as klystu ir beda kitur? nes man sunkei metas begiai, riedant dar puse velnio isimusa, kai vietoi stovi tai sunkei ir kai atbulini meti garsas kaip isvis jos neismynus :)
ir seip smarves sankabos lyg ir nebuvo, kas cia galejo atsitikti ? :) ant neuzvestos nesunkiai jungias begiai.
[img]http://img143.imageshack.us/img143/7052/sigi.jpg[/img]
KW>
Klubo Narys
Vietovė: kns

Standartinė KW> »

nusiimi greiciu deze ir ziuri. beda viduje ;)
OCA fE> diesel power

my toys :D
OCA c20ne
OCA 20ne
MK2 20net
E36 174t1
OAF 25xe
OCA 22leh
RL1 f3r+duja
Anticitizen
Entuziastas

Vakar kieme nebuvo vietos, tai pastaciau salimais kitam kieme, db ejau parsivezti i savaji, nes is to kiemo blogi aciminimai, valytuvus nulauze suskiai, tai va uzsivedu metu pirma isimete viskas gerai, metu atbulini nebera to garso viskas normalei, parvaziavau i savo kieme tvarkingai, tik pacioi pradzioi kiek sunkei metesi begei, na gal pasalo deze, atsilo ir viskas vel gerai. Bet vistiek tada idomu, kas galejo tada nutikti? vakar kol vaziavau tuos 17km vistiek nebuvo gerai, ir ta problema liko, pastaciau per nakti ir pati lyg ir issisprende :/ self repair kit'as gal calibroi pas mane ? ;D bet seip realei kas jaj tada galejo acitikti ?
ramus
Veteranas
Vietovė: rajonas

Standartinė ramus »

Jei sankabos diskas gatavas tai nelabai is vietos eina pajudeti kai imusi begi ir bandant vaziuoti gazuok kiek nori, o auto vos vos juda (bet sie simtomai paprastai neatsiranda is niekur, o vis stiprejantys jauciasi is anksciau (ta prasme, kad sankaba prabuksuoja)). Tiesa pasakius pabandyk pradziai trosa apziureti ir gal kiek patempti, gal cia kokia beda (o gal jis is viso nutrukes ;))

P.S. pastebejau, kad jau si ta parasei, tai kilo mintis, kad gal sniego kur nors pateko, jis aptirpo, o po to susalo ir neleido kazkuriems mechanizmams veikti kaip priklauso ( kaip suprantu dauguma cia po varikliais plastikinio dugno neturi).
Paskutinį kartą redagavo ramus 26 Gru 2009, 12:27. Iš viso redaguota 1 kartą.
Anticitizen
Entuziastas

na o man vakar ji normalei judejo is vietos lygiai taip pat, tik kad sunkei jungesi jos, o atbulinis su garsais lyg neismynus (smaukiausi is ten kur uzklimpau atbuliniu). bet kas keisciausia snd nu lyg normalei viskas :/ simptomai acirado staigiai, bet ir ten smaukiausi taip normalei, apsukos net iki redline buvo uzkilusios pora kartu :)
ir kai ismini sankaba girdedavosi toks garsas acirasdavo, na manau cia ant visu taip yra ir cia normalu, tai va, kai acirado ta beda, ismynus sankaba tas garsas irgi budavo. itariu, kad su greiciu deze kazkas buvo/yra :)
Arturas18
Klubo Narys
Vietovė: Klaipėda-Panevėžys

Standartinė Arturas18 »

gerosios CALIBRA fejos sutavrke deze :D visgi kaledos,stebuklu metas :D
CALIBRA 2.0 16v RIEGER STYLE :P
[url=http://www.part.lt/perziura/dba86b5d10e3a425b45c25d6941c6203103.jpg][img]http://www.part.lt/img/thumb/dba86b5d10e3a425b45c25d6941c6203103.jpg[/img][/url]
Anticitizen
Entuziastas

visgi nesutvarke :) snd tik isedus normalei viskas, vaziuojant vel viskas vis blogyn ejo, jau kieme jungiant atbulini ir statant masina po biski tas garsas aciradinejo kaip neismynus sankabos :/
Danius
Veteranas
Vietovė: Vilnius

Standartinė Danius »

tai patempk sankaba (pakeli sankabos pedala y virsu ir su pirsiukais prisuki/atsuki plasmasini varzta po kapotu, neuztruksi 10min.) o seip man buvo su golfu panasei, kai ilekiau y pieva paskui bandziau is ten issokt ir trenkiaus y sniego pusny, tai prisirinko sniego ir nesijungdavo 3begis, bei labai sunkiai jungesi kiti, bet beda digo jau kita diena, turbut istirpo ir viskas, bet garsu tai nebuvo jokiu... :roll:

edit: tikiuosi c20xe ir c20ne nesiskiria sankabos patempimo metodas :lol: kazkodel galvojau, kad pas tau xe :roll:
Anticitizen
Entuziastas

Sankaba pati tvarkesi tvarkesi ir susitvarke, matyt pasvilusi buvo :) ~3adieni tikriausiai varysiu technikine ;]
Digitus
Klubo Narys
Vietovė: Kaisiadorys

Standartinė Digitus »

Sekmes technikineje :D
Paveikslėlis
deivideliux
Klubo Narys
Vietovė: Rokiškis-Šiauliai
Kontaktinė informacija:

Standartinė deivideliux »

Sekmes. :D Manes irgi pavasari laukia tas dziaugsmas. :lol:
Opel Calibra 92' 2.0i 16V 110kw - Crash
Opel Calibra 93' 2.0i 8V 85kw
Anticitizen
Entuziastas

Re: Anticitizen's

traktor! :headbanger:
Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Uzvakar visa nuploviau, nebuvo progos nufotkinti, tai sulijo, nebespejau ;]
zn, kad reikia ratu normaliu, bet nedirbant niekur, sunku ant ju uztaupyti. tuo labiau, kad ji ir seip genda, tai kai tik kazka sutaupau, kas nors sugenda, ir viskas iseina, kad sutvarkyti, ir taip kaip uzburtas ratas. Na bet priziuriu, kiek isgaliu ;]
indigo
Veteranas
Vietovė: Mažeikiai
Kontaktinė informacija:

Standartinė indigo »

palauks tiek ratai, svarbu tech. stovis calaitės :meditacija: nu blin neblogai galiu pasakyti, na išskyrus nutrinta galinį bamperį. :chdrink:
Anticitizen
Entuziastas

ant galinio bamperio pinigai yra atideti, nuo avarijos kaip pervede man uz jo remonta, taip ir liko, tik yra planai, susirast darba kaip nors, ir kita vasara ja visa perdazyti i siek tiek tamsesne spalva, tai neremontuoju, nes jaj isdegs planai, tektu viska vel nuimti ir perdazyti.
buvo planas, ant ratu gauti pinigu 150lt pastaciau, ir nelaimejau ;D
KW>
Klubo Narys

Standartinė KW> »

rimtas gavimo budas :lol:

sejp baisi masinyte, na bet dziugu kadstengiesi ir kazka darai
auto laikinas daiktas, o ygautos zinios ir praleistos akimirkos su ja liks visam ;)
Anticitizen
Entuziastas

kuo ji tau baisi ? ;] Man asmeniskai kapotas nepatinka, del to orgaudzio, dropo truksta ir ratu normaliu. cia tie dalykai, kurie man juodai nepatinka paciam ;]
Danius
Veteranas
Vietovė: Vilnius

Standartinė Danius »

o man joje viskas ok iskyrus galini bampery... nepatinka kad numeris nukeltas ten kur neturetu buti ir seip tas bampersi permasyvus kazkoks... na ir aisku prie tiuningo turi buti dropas ;)
KW>
Klubo Narys

Standartinė KW> »

na nezinau gal as jau pasenau ir nebesuprantu naujausiu mados klyksmu, na bet man joje viskas baisu :(

ratai kaku
kapotas kaku
priekinis buferis :mrgreen:
galinis buferis :mrgreen:
slenksciai is bedos , bet :lol:
veidrodeliai kaku
vairas :lol:
moldingai kaku
priekines lempos jau labai senai jos baisios :)
sparnai nors butu lygiai padaryta
ir spoileris, gal jis ir originalas bet tai kakiu kakis :)
vienintele tai spalva, galima butu priderint prie jos auto ;)

tad apibendrinant nematau joje nieko grazaus, jei ne kebulo linijos dar kazkiek besibraunacios pro visus kakius, tai.... :fever:

tiek matau is pirmos foto, odazniausiai kas matosi is foto tai yra tikrai neviskas :chebra:

na bet sakau neysizeisk kad taip tiesiai kritikuoju, tiesiog mano bukom akim cia nekazkas, tiksliau taj :lol:
svarbiausia kad nenuleidi ranku ir kazka darai ;)
deivideliux
Klubo Narys
Vietovė: Rokiškis-Šiauliai
Kontaktinė informacija:

Standartinė deivideliux »

Manau KW> tavo poziuris paseno... :roll:
Reikia ratu, dropo, sutvarkyti galini bamperi ir bus saldainis. :good: O del madu, tai cia neprisivaikysi su musu pajamomis ir nenaujomis masinytemis, taip kad dziaukimes kuo turime... :dance: Ir aisku, kiekvienam si masinyte nepatiks iki galo kokia ji yra, svarbiausia, kad seimininka ji dziugina. :friends:
WiliusG
Veteranas
Vietovė: Plungė
Kontaktinė informacija:

Standartinė WiliusG »

Na as pritariu KW, bet tik is dalies.

Siai Cali reikia tikrai geru ratu, dropo, sugrazint galini numeri i vieta ir pakeist galini buferi kitokiu. Ir bus mano manymu visai grazus tiunings :)
MAZYLIS
Klubo Narys
Vietovė: KLP

Standartinė MAZYLIS »

KW> rašė:na nezinau gal as jau pasenau ir nebesuprantu naujausiu mados klyksmu, na bet man joje viskas baisu :(

ratai kaku
kapotas kaku
priekinis buferis :mrgreen:
galinis buferis :mrgreen:
slenksciai is bedos , bet :lol:
veidrodeliai kaku
vairas :lol:
moldingai kaku
priekines lempos jau labai senai jos baisios :)
sparnai nors butu lygiai padaryta
ir spoileris, gal jis ir originalas bet tai kakiu kakis :)
vienintele tai spalva, galima butu priderint prie jos auto ;)

tad apibendrinant nematau joje nieko grazaus, jei ne kebulo linijos dar kazkiek besibraunacios pro visus kakius, tai.... :fever:

tiek matau is pirmos foto, odazniausiai kas matosi is foto tai yra tikrai neviskas :chebra:

na bet sakau neysizeisk kad taip tiesiai kritikuoju, tiesiog mano bukom akim cia nekazkas, tiksliau taj :lol:
svarbiausia kad nenuleidi ranku ir kazka darai ;)
gal tu pirma pasiziurek, kokias pats savo calibru nuotraukas metei, po to komentuok :lol5:
KW>
Klubo Narys

Standartinė KW> »

oj oj :mrgreen: :mrgreen:
galiu ir dar baisesniu foto ymest saviskes :lol: tik niekaip neprisiruosiu is telefono savo lavonelio issikelt :D matai mano auto net ne su fotoparatu fotografuojama :lol:

-- 2010 05 04, 22:43:06 --
deivideliux rašė:Manau KW> tavo poziuris paseno... :roll:
Reikia ratu, dropo, sutvarkyti galini bamperi ir bus saldainis. :good: O del madu, tai cia neprisivaikysi su musu pajamomis ir nenaujomis masinytemis, taip kad dziaukimes kuo turime... :dance: Ir aisku, kiekvienam si masinyte nepatiks iki galo kokia ji yra, svarbiausia, kad seimininka ji dziugina. :friends:
su visais teiginiais sutinku ir pritariu.Offtopic

sau
Anticitizen
Entuziastas

KW, as tai neisizeidziu, zinai, man svarbu man patinka, o kritika visada laukiama, i kai ka bus atsizvelgta, i kai ka nelabai ;] Savo nuomone parasiau, kas man nepatinka, tai ir bandysiu keisti, kai atsiras lesu ;]
dekui visiem, kas nepatingejot, cia paraset savo nuomones ;]

-- 2010 05 05, 16:46:39 --

Snd is laimio pasiskolintas galinis bamperis, dekui jam, masina db atrodo vienai dienai taip ;D
Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

-- 2010 05 05, 21:10:48 --

TA praejo ;]
NightBoy
Klubo Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė NightBoy »

Tai jau desim dragu :drivingred: sveikinimai su TA :crazy: