Techninis aptarnavimas Klaipedoje

Diskusija klaipėdos miestui.

Moderatoriai: Calvin, mad_kaker

Atsakyti
Haris_24
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipėda-Vilnius

Standartinė Haris_24 »

egidas rašė:Tokiu klausimu kreipiuosi patarimo: ar verta man butu ispjauti katalizatoriu ir antraji bakeli, paliekant tik galini? Ar i benzo kolonele man bus galima ivaziuoti? Ugnimi nesispjaudys?
Oooo, kolega, matau garso tau nebeuztenka, ar nori is savosios kuo daugiau isspaust asiliuku? :lol: :lol: :lol:
Galiu tik tiek pasakyt-ispjoviau ir vidurini,ispjoviau ir kataliza,bet jo vietoj idejau rezonatoriu.O galini baka ikisau ASSO.Garsas tai truputi per didelis,bet smagu kai kieme pradeda signalizacijos isijunginet 8)
O vaziuojant autostrada, virs 3000 apsuku garsas siek tiek prityla,nera taip baisiai,kaip iki 3000. Bet galutinis garso rezultas gaunamas nuo galinio bako.
Sekmes pjaustant :D
calibra 8v, 1990 12m - parduota kazkur i Marijampoles rajona
Haris_24
Klubo ex-Narys

Standartinė Haris_24 »

energizer rašė:Dzekuj Hari uz pagalba :wink: Vat buvau nulekes i ta Armi servisiuka, pajunge kompa ir ka jus manot :lol: Ale nieka neranda tam variklyj :lol: Bet vakare lekiant namo apiat dvadcadpiat isijunge ta lempecka :x Jauciu, kad mane tuoj dabaigs tokie navarotai :x
Ner uz ka,malonu klubieciams padet.
Tai manau teks tau uzsidegus tai lempikei staigiai iki armio vaziuot jei jau taip.
amd
Klubo ex-Narys
Vietovė: Siauliai
Kontaktinė informacija:

Standartinė amd »

energizer rašė:Kaip chebryte manot ar man tokie ratukai tiktu??? Bet butu lyg Viper firmyte :roll: http://shinaplus.ru/images/a/disk_photo ... /icon6.jpg
netiktu netiktu :!: :!: :!:
nes as tokius turiu :D
tixliau pas mane icon5 vadinas - t.y. su penkiais stipinais :wink:
[url=http://www.cardomain.com/ride/2571552/1url]Opel Astra G
2.0 16v[/url]
[url=http://www.spritmonitor.de/en/detail/133757.html][img]http://images.spritmonitor.de/133757_3.png[/img][/url]
Kipšas
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipėda

Standartinė Kipšas »

To Egidas as manau kad reik pjaut lauk katalizatoriu lauk ir greit o galini bakeli nelabai nes plerps la arba det rezonatoriu tas pamalonina garsas garsas bus grazus
energizer
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipeda-Mazeikiai/Lietuva

Standartinė energizer »

amd rašė:
energizer rašė:Kaip chebryte manot ar man tokie ratukai tiktu??? Bet butu lyg Viper firmyte :roll: http://shinaplus.ru/images/a/disk_photo ... /icon6.jpg
netiktu netiktu :!: :!: :!:
nes as tokius turiu :D
tixliau pas mane icon5 vadinas - t.y. su penkiais stipinais :wink:
Tik nereikia pergyvent labai :lol: Pas mane truputeli bus kitokie, nes tame picture yra tik panasus pavaizduoti, nes niekur nerandu tikros fotkes tu ratuku :lol:
Nebe_Studentas
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipeda

Standartinė Nebe_Studentas »

Gal chebra kas zinot kur galetu dujas sureguliuot normaliai ir kad per daug neapiplestu...:D
Svečias

Standartinė Svečias »

Nebe_Studentas sistemose iki 35 lt kazkur :D
Calvin
Klubo garbės narys
Vietovė: KLP

Standartinė Calvin »

Khem nepatinka man sistemų reguliavimas - lameriai :evil: Bet ta proga paklausiu, gal zinot kas galetu pagaminti antaki Calibrai ir kiek kainuotu? + Kiek kainuoja arku pervirinimas, nes shi pavasari pamaciau tai ko nenorejau ir nesitikejau, na gal uzteks ir tik paprasciau patvarkyt bet tokiu dalyku dar nebuvau pas save mates :evil: :evil: :evil:

Beje manau kad po pigiaja gavau priekini bamperio pazeminima -50Lt. daugmaz toks kaip tos Calibros kur puslapio virshuje. Kaip manot gera kaina? :roll:

Ir dar: Kur pirkti pigiausiai tiuningini tinkleli?

+ Kur geriausiai ir pigiausiai :lol: daro ratu suvedima, bo maqnoji zvaliai i deshine traukia..
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
Nebe_Studentas
Klubo ex-Narys

Standartinė Nebe_Studentas »

Nu Calvin 50lt man irgi atrodo pigiai...
Tinkleliu maciau rietave, tik kainos neprisimenu....Paziuresiu si sekmadieni po kiek jie ten....
Tai kaip del duju reguliavimo? Gal kas dar kokiu minciu turit? :)
Haris_24
Klubo ex-Narys

Standartinė Haris_24 »

Calvin-mano draugas, kuris dirba o.armi,gali tau padaryt suvedima.Zinoma neoficialiai.Jei domina,sakyk.
As pas ji dariaus,tai po siai dienai liuks yra.
stogas1
Naujokas
Vietovė: Klaipëda

Standartinė stogas1 »

To Calvin: del tinklelio. Balandzio 9 diena Klaipedos turguje maciau tinkleliu diedukas buvo pasidejes 2 rusiu - vienas tankesnis, kitas retesnis.
Haris_24
Klubo ex-Narys

Standartinė Haris_24 »

Beje del tinklelio-pirkau as is Santos Naikupes g. Ten istikruju l.brangu 10*10 = 10 Lt berods.Bet manau tiek turguj tiek pardotuveje skirsis ju kokybe.Ta kuria as pirkau is Santos, buvo tokia sviesesne.Manau ji graziau atrodo nei tamsesne.Tai tiek.
cingis
Klubo ex-Narys
Vietovė: kretinga

Standartinė cingis »

to calvin:

tinkleliu yra pirkt tik nezinau kaip nupasakot ryt vaziuosiu i klp. tai pravaziuosiu as pro ten ir pasakysiu adresa, o antakius as pirkau santoi mokejau berods 80lt.
Calvin
Klubo garbės narys

Standartinė Calvin »

TO Haris_24: butu labai gerai Arunai - gal imesk man jo tlf i privata - dekoju. Ir kaip prisistatyt?

TO Cingis: O is kokio materiolo jis padarytas? Kaip tvirtinas?

TO Nebe_Studentas: As reguliavaus na ten kur ant Shilutes vaziuojant yra balti garazai, uz Uoto - man tiko tik nepamenu kiek mokejau 20- ar daugiau...
c20ne 93' - SOLD
cingis
Klubo ex-Narys

Standartinė cingis »

Calvin rašė:TO Haris_24: butu labai gerai Arunai - gal imesk man jo tlf i privata - dekoju. Ir kaip prisistatyt?

TO Cingis: O is kokio materiolo jis padarytas? Kaip tvirtinas?

TO Nebe_Studentas: As reguliavaus na ten kur ant Shilutes vaziuojant yra balti garazai, uz Uoto - man tiko tik nepamenu kiek mokejau 20- ar daugiau...
na jis pas mane bamperi ir dabar yra jei sekmadieni busi galesi paziuret.
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

Del "papiktinimo" reikia klausti Makso. Jis nuo manes zada darytis forma, tai sake keps urmu po to. :)
95'm. 8v
Calvin
Klubo garbės narys

Standartinė Calvin »

Aha turejau tokia minti, kad tam kas turi salygas neturetu but sunku kept tuos antakius :)
c20ne 93' - SOLD
cingis
Klubo ex-Narys

Standartinė cingis »

Calvin rašė:Aha turejau tokia minti, kad tam kas turi salygas neturetu but sunku kept tuos antakius :)
nemanau kad ten labai gausis pigiau nei sanoi, be to ten istikro geri, ir is kauno atsiuncia per kokias tris dienas.
energizer
Klubo ex-Narys

Standartinė energizer »

Gal kas netycia viena ausim girdejo kur metosi spyruokle galine :?: Nes visur isnarsiau ir niekur neradau, tik man kisa vectros spyruokles :? O pardej tai kaineeeeeleeeeee jop tra.... :shock: Idomumo delei galiu pasakyti musu gerbiamas ARMI servisas aptarnaujantis opelius uz galiniu paparstu spyruokleliu uzsiprase 640lt. :shock: Nu kur tai matyta :lol: Jau vien HOKLA pigiau siulo naujas uz 440lt., tai vat ir ARMI...... :x
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

Paskambink 865601507 ir paklausk kiek jie ten nori. Naujos kaina kazkur apie 150 sukasi, bet jie manau surastu ir naudotas.
95'm. 8v
Calvin
Klubo garbės narys

Standartinė Calvin »

Hmm mano bedos dar nesibaige. Susitvarkaiu radiatriu taciau pavazhinejus 1-3 pavaromis (mieste) tosolas net uzverda ir verzias per probke- garu kamuoliai :( Po to pastebejau kad man neisijungia ventiliatorius esant kritinei temperaturai. Ka cia reikia ziureti, ir kas gerai- nebrangiai tai gali padaryt?

Dar viens reikaliukas jeigu kur pastebetumet graziaus ratukus Calibra 15" su padangomis nesikuklinkit - pasidalinkit info. Maximum
iki 800LT. Pigiau zhinoma butu geriaw 8)
c20ne 93' - SOLD
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

o ka tavo temperaturos dacikas rodo??? Siaip man buvo tokia sitaucija, kai temperaturos dacikas kuris isisuka i radiatoriu buvo uzsitrumpines ir ventiliatorius neisijungdavo.. Greiciausiai tau taip pat bus kok laidelis nukirmyjes arba ir pats dacikas numires.

Kitas variantas gal termostatas.
95'm. 8v
danistattoo
Klubo ex-Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Standartinė danistattoo »

Turejau as ta peda.Daciko naujo reik,jis kainuoja jei neklystu 40lt.Nuvaryk i "armi' servisa,pasakyk,kad esi klubo narys,padarys nuolaidele.Ten daug ner ka tvarkyt.
JACKASS'as
Haris_24
Klubo ex-Narys

Standartinė Haris_24 »

reikia istraukti isradiatoriaus daviklio kaladele, ir uztrumpinti kontaktus ikisus laideli.Jei ventiliatorius suksis, reiskias parejo daviklis :wink:
Man si problema buvo su tuo davikliu.
O jeigu jau per bakeli verziasi, tai gali buti kad termostatas neatidaro istekejimo i radiatoriu.
Zodziu reiks stebet kiek rodo temperatura, bei kokios temperaturos radiatorius.
energizer
Klubo ex-Narys

Standartinė energizer »

danistattoo rašė:Turejau as ta peda.Daciko naujo reik,jis kainuoja jei neklystu 40lt.Nuvaryk i "armi' servisa,pasakyk,kad esi klubo narys,padarys nuolaidele.Ten daug ner ka tvarkyt.
Jo su "armi" servisu ten anekdotus gali skaldyti, ta prasme del detaliu :lol: Vat geriau is ju butu gauti servisui nuolaidele :wink:
Atsakyti