Mano masiniukas :D
-
popcys
- Veteranas
- Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos
Re: Mano masiniukas :D
Svarbiausia neplauti ant saules, ypac juodos, nespejus nubegt sampunui ir purvui jis prikepa prie kebulo, kadangi juoda spalva greitai ikaista 
todel ir naudojama odele,kad neliktu lasu ar kitu brudu pedsaku
baigus plauti nulieji visa auto ir sausini,jei ant saules,tai bisky kiausius reikia pasukti
siaip sioje srityje jau daug metu sukuosi,tai zinau kas ir kaip 
Sveiki. Nesenai atsirado kazkoks tai cypimas, kai stabdai. Kas galetu buti ? Trinkes ?
-
Anticitizen
- Entuziastas
- Vietovė: Klaipeda
pas mane buvo peciukas, ant letesnes padeties pastatytas kai budavo ir staigiau paspaudi cypdavo bjaurybe. bet manau suprastum jai peciukas butu.
-
deivideliux
- Klubo Narys
- Vietovė: Rokiškis-Šiauliai
- Kontaktinė informacija:
Arba stabdziu kaladeles baigias arba del to, kad dregni stabdziu diskai...pas mano teva istisai cypia, kai stabdo dregnu oru, bet isilus stabdziu diskams vel viskas buna ok. 
kai kurios lievos kalades cypia 
Man labai sunkiai metasi antras begis, kai meti is 3 i 2, tiesiog per jega turi mest, kai meti is 1 i 2 tai padoriai dar. Gal kam teko susidurt ?
-
deivideliux
- Klubo Narys
Man kartais is 2 i 1 sunkiai isimeta...gal greiciu deze po truputi baiginejasi...
cia normalu, kad pirmas sunkiau metasi. o del antro begio cia jau kazkas negerai, pas mane taip golfe buvo, po didelio smugio y dugna, meistrai sake, kad kazkokias sakutes sulanksciau, nu bet as nieko netaisiau, vazinejau taip 
Ir kokia kaina tvarkymo golfui pasiule ?
ar net neklausei ?
pasikeiti deze ir vel vaziuoji,kame problema
seniau (pries 5m.) marijampoleje dezes remontas 150lt kainuodavo,dabar gal dvigubai 
tai vis delto geriau pasikeist ar tvarkyt ?
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
ore - galeciau seip ir lazintis, kad laisvumas kriskoi prie greiciu dezes. ten toks kaistelis isdyla, ir pavaros jungiasi nebe taip tiksliai.
Manajai buvo taip, islauzus posuki kai reikdavo jungt antra. reikdavo jegos. Jei ramiai vaziuoji lygiai, jungdavos lengviau bet ir ne taip gerai kaip susitvarkius ta kryzmute
Manajai buvo taip, islauzus posuki kai reikdavo jungt antra. reikdavo jegos. Jei ramiai vaziuoji lygiai, jungdavos lengviau bet ir ne taip gerai kaip susitvarkius ta kryzmute
Jo, butent taip ir yra, dazniausiai kai posuki sukiesi zeminancia pavara meti (2) ir reikia jegos perjungiant.
-
Anticitizen
- Entuziastas
man tai i zemesne sunkei grudas, o ir i aukstesne kai jungi, su pasipriesinimu lenda.
-
WiliusG
- Veteranas
Tai vat ir ziurit kaistuka.
Seip ji visi ima lauk, ir suka ilgesni varzta 13 raktui berots ( varzto dydzio nezinau, neesme, kad transporto inzinierius mat
)
seip butu geriau, kad jis turetu nemazai sriegiu, isukus ji, uzverzti is kitos puses su verzle, bet as neverziau, ir isisuko man standziai.
Po to metesi lengvai, kiek tai imanoma isdilus visoms kitoms dalims.
Seip ji visi ima lauk, ir suka ilgesni varzta 13 raktui berots ( varzto dydzio nezinau, neesme, kad transporto inzinierius mat
seip butu geriau, kad jis turetu nemazai sriegiu, isukus ji, uzverzti is kitos puses su verzle, bet as neverziau, ir isisuko man standziai.
Po to metesi lengvai, kiek tai imanoma isdilus visoms kitoms dalims.
-
Anticitizen
- Entuziastas
vat pas mane ir yra isuktas varztas, bet gal perverziau ji, negali taip buti ?
-
WiliusG
- Veteranas
Seip dabar nelabai tiksliai pamenu, ar perverzimas gali tureti iatakos tam. 
Del to cypimo, kai stabdai, tai praziurejau visas 4 kalades, tikrai dar tinkamos ir nenusidevejusios, tai kame problema dar gali but ? Seniau necype, suprasciau jei butu nuo pat nusipirkimo cype, sakyciau kalades blogos.
Kasnors turi pasiulymu ? 
-
deivideliux
- Klubo Narys
O is karto cypia, ar kai siek tiek dazniau pastabdai?
Cypia, kai mazesniu greiciu vaziuoji ir stabdai letai. O kai daugiau pavazineji, lygtai ir dingsta.
-
deivideliux
- Klubo Narys
Man atrodo, kad cia stabdziu kaladelese esme...siaip ir man taip budavo, bet laikui begant dingto tas cypimas, taip ir likau nesuprates kas buvo kaltas...
Bet kad jos nenusidevejusios ir ne pacios pigiausios, kurios cyptu nuo pat idejimo, nes seniau tai necype.. Bet be kaladeliu tai net neisivaizduoju kas ten galetu cypt.
-
deivideliux
- Klubo Narys
Jei kaladeles idetos tvarkingai ir ju storis dar geras, ir jei stabdziu diskas dar gyvas, as tavo vietoje vazineciau ir nesukciau sau galvos...pacips ir nustos...kadanors, vis tik nenauja masina, tai visada atsiranda kazkokiu niuansu.
Cia aisku tik mano nuomone.