Tornado rašė:naujesnese greitis skaiciuojamas abs davikliu pagalba, tai ishemus saugikli turetu spidoetras neveikt (reiktu patikrint praktishkai

)
Greitis skaiciuojamas (nepainioti su spidometro rodomu) calibroje irgi pagal desinio rato abs davikli. Atjunk davikli ir pamatysi, kad borto kompas rodys sanaudas ne ltr/km., o ltr/h.
Taciau, tai neturi nieko bendra su tuo, kad istraukus abs davikli, atsijungia spidometro parodymai, kurie pas caly iki '95 metu yra nuo greiciu dezes imami (per trosa). Po '95 metu nesu tikras kaip realizuota (kad per impulsus perdoudama, tai aisku), bet speju, kad irgi bus odometras pajungtas nuo dezes, o spidometras - nuo odometro.
2 Vytautas : tavo nuomone, tai kaip bezdejimas i vandeni. Jokiu argumentu, nieko, "nevykes" ir vsio. Mazdaug "kas parasys daugiau 'vykes' arba 'nevykes', tas teisus".
Jeigu abs veiktu blogai, neveiktu ar pan., tai gamintojas butu senu seniausiai atsaukes partija, nes stabdziu sistemos defektai, tai ne shuns pipas ir tokie bajeriai nera toleruotini jokiame lygyje. Puikiai veikia tas abs, neturiu jam jokiu pretenziju. Kazkada, kai amortikai buvo nusibaige, mane irgi nervuodavo, kad prie nedidelio greicio isijungdavo abs'as. Amortikus ir spyruokles susidejus naujus, pasikeitus padangas (prie abs'o neprikisus nei pirsto), iskarto viskas susinormalizavo ir jokiu abs'ui priekaistu neturiu.
Aisku, kai cia aplinkui tik F1 pilotai, tai jums tas abs'as maiso. Bet man, kaip ka tik issilaikiusiam teises ir nemokanciam vaziuoti, abs kazkodel netrukdo, o padeda.
Galim ant slidzios dangos atlikti testa. Kai pasnigs, pasistatom po fyshke ant kelio ir pabandom nuo vienodo isibegejimo sustabdyti kuo greiciau, apvaziuojant fyshke. Galesi pademonstruoti, ant kiek mano caly abs yra visiskai nevykes, ir kaip puikiai tu atmushes koja ant stabdymo be abs.