Karpio cali (atnaujinta geresnes foto:)
-
Atrabotke
- Entuziastas
- Vietovė: Vilkaviskis\KNS
- Kontaktinė informacija:
Re: Karpio cali (atnaujinta geresnes foto:)
uzsimerkes imciau jei butu v6
speca dideli cia lauzi. . ar supranti, kad 4 garsiukai geri, gerai ir kainuoja, o zmogus rase, kad pinigu tam reikalui papildomai skirt nenorejo(gal negalejo), todel ir sudejo ka turejoWiliusG rašė:Black - ne. Bet mano manymu, geri 4 garsiukai savo vietose ir nedidelis subas, garso kokybe sitokia elipsiu kruva pranoks nemazai kartu.
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
Visada galvojau kad geriau nieko, nei kazkas ir belekaip 
suNNy rašė:dabar calibriukas atrodo zymiai graziau
saunuolis, kad idejai tiek daug darbo)
beje, cia tas pats galinis bamperis?
-- 2010 05 26, 23:23:03 --
Ausryt
-- 2010 05 26, 23:57:55 --
o kam tie mano kiausiniai tie kliuna?
Atsiprasau,bet niekaip nesupratauAušrytė rašė:Kai myli visada tenka kažką aukoti, daug mašinų turėjau (šita calibra šešta per metus), bet tik jos net niekam vairuoti neduodu, nuostabūs mašiniukai...jas vairuoti vienas malonumaskarpis616 rašė:nu buvo ir taipgryzdavau vel prie kali
...penktoji si siaip jau....berods paskutine jau....bet dar neperzegnojau,nes opelis man kolkas maziausiai padvede nei kokie bmv vw ir kitos...opelio dalys kai kurios centai tekaikainuoja,pilna donoru,tik viena beda kad su metais kalytes vis maziau atsparios tampa korozijai,tai tenka labiau ja priziureti.dar turesiu ja,nes nemanau kad ja uz tokius pinigus paims kas
Už tokius pinigus nieks nepaims...susilažinusi buvau įdėjusi savo už 2,5, tai per dvi savaites pasiūlė keitimą į fiat bravo... Dabar cali labai nepaklausios, juo labiau, jei niekas nieko nedarys, vasarą benzino kaina dar stipriai šoktels...Lietuviai "krizės" laikais ieško ekonomiškų mašinų - dyzelinių golfų....
as penkta db sia turiu viso,o ji sesta 
na pasiziurejus i karpio audio sistema aisku nenusisypsoti neimanoma, bet ir tavo posta perskaicius ne kitokia situacijaWiliusG rašė:gerai, viskas, baigiu. Jeigu jums 9 elipses masinoi norma, tai ir puiku.
karpis jau pasake ko nori, didesnio jautrumo (decibelu) ko ir kiekvienas turetu noret, nes watais gali pamatuot tik kiek tavo aparatura elektros srebia
matosi kad jam truksta ziniu, patirties, o svarbiausia pinigu kazkam rimtam. taigi, nera ko cia kabinetis
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
bliamba pyks moderai, bet jei ka ereziju nekeliu seip diskutuoju.
Tu Ernix rauki aparaturoi, ai sakyk ka darytum tu. Det kiek telpa elipsiu, ar padarytum nors minimalia vibro izolke kad netarsketu it skarbonkei ir detum kazka geresnio?
Ziant kiek uz elipses yra mokama, tai jas visas pardavus jau sis tas iseitu
Na bet jei savininka tenkina, puiku. Galiu pavydet jam tik to, kad turejo sitiek nervu taip ispaisyt Cali. Rezultatas, kiekvienam atrodo kitaip, bet darbo idejo ciuju nemazai...
Tu Ernix rauki aparaturoi, ai sakyk ka darytum tu. Det kiek telpa elipsiu, ar padarytum nors minimalia vibro izolke kad netarsketu it skarbonkei ir detum kazka geresnio?
Ziant kiek uz elipses yra mokama, tai jas visas pardavus jau sis tas iseitu
Na bet jei savininka tenkina, puiku. Galiu pavydet jam tik to, kad turejo sitiek nervu taip ispaisyt Cali. Rezultatas, kiekvienam atrodo kitaip, bet darbo idejo ciuju nemazai...
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
Sutinku su Wiliaus,ir Nave nuomonem.
Baigiat OT. Aiskinkites per PM.

Baigiat OT. Aiskinkites per PM.
kas liecia asmeniskai mane, neturiu lt normaliam daiktu-nedarau nieko. kaip tik tokia situacija dabar ir yra, klausau ka originalai groja ir geraiWiliusG rašė:bliamba pyks moderai, bet jei ka ereziju nekeliu seip diskutuoju.
Tu Ernix rauki aparaturoi, ai sakyk ka darytum tu. Det kiek telpa elipsiu, ar padarytum nors minimalia vibro izolke kad netarsketu it skarbonkei ir detum kazka geresnio?![]()
Ziant kiek uz elipses yra mokama, tai jas visas pardavus jau sis tas iseitu![]()
viskas cia yra gerai
nks netarska groja gerai,nebepizdavokit mano aparaturos,kas paklauso tai sake gerai visai cia per akis jos,ir nereik tobulinti nk,bet man reik austu padidinti fsio i trasa 
-- 2010 05 28, 00:44:35 --
beje,groja ne vien tik brangus grazus blizguciai,groja ir pigesni,as pats dedavau aparaturas draugams,kurie nelabai mokedavo sujungti viska,tai paprasydavo padeti parodyti kas kur kaip ka...
kai kada gaudavos taip kad pigi aparatura pranoko rimtesne,dvigubai ar net tris kartus brangiau kainuojancia,net stebejomems,tai kam kist jei rezultatas kai kada gali netenkinti,arba labai mazai pegerinti ta girdima kokybe,...nu aisku nekalbu apie jokias ten maximines produkcijas,bet moketi labai didelius pinigelius uz garsesniu firmu vardus as nemegstu
stai labai geras ekonomiskas mano pirkinys(pasigyrsiu:), kaina naujam mokejau stiprintuvui toxica 2000w/2kanalu 360 lt, tebegroja iki db,nors daugiau nei metai naudoju,pakankamai galingas ir geras pagal kaina gaminys,o paemus garsios firmos toki pat gali tekt pakloti naujam 3-4kart daugiau,gal kam jis ir sudas,bet pirma pries pasakant sudas reik paciam isitikinti kaip groja ir palyginti...aisku paziurejus i ta laidu kus. kur foto matosi tai man geda db
ot nedekinga foto...na ten tvarkos truputi reiktu
nespejau dar ten prilysti pakartotinai,bet svarbu groja 
-- 2010 05 28, 00:44:35 --
beje,groja ne vien tik brangus grazus blizguciai,groja ir pigesni,as pats dedavau aparaturas draugams,kurie nelabai mokedavo sujungti viska,tai paprasydavo padeti parodyti kas kur kaip ka...
supranti, gerus ir kokybiskus audio sistemos elementus visu pirma reikia sumontuoti tinkamai, t.y. kaip jiems ir priklauso, o tada jau ziureti kas ir kaip groja.
kitas dalykas tos "brangios" aparaturos labiausiai pranoksta "pigiasias" garso kokybe, o ne kiekybe.norint galios, litu skaiciu reiktu didinti bent x2 ir tada eiti i parduotuve.
kitas dalykas tos "brangios" aparaturos labiausiai pranoksta "pigiasias" garso kokybe, o ne kiekybe.norint galios, litu skaiciu reiktu didinti bent x2 ir tada eiti i parduotuve.
-
Atrabotke
- Entuziastas
Offtopic
beje Karpi tikrai fainas auto
o ta aparatura
kam kaip
man realiai ir taip tiktu pradziai bet kadangi kaip ir sakei kad pinigais nelyja tai ir taip gerai, o kai prades lyti manau ir geresne susidesi
bet as uz sita auto dedu 10 tasku is 10. grazus kurinukas 
beje Karpi tikrai fainas auto
Ne taip suprataiRicco rašė:Atsiprasau,bet niekaip nesupratauAušrytė rašė:Kai myli visada tenka kažką aukoti, daug mašinų turėjau (šita calibra šešta per metus), bet tik jos net niekam vairuoti neduodu, nuostabūs mašiniukai...jas vairuoti vienas malonumaskarpis616 rašė:nu buvo ir taipgryzdavau vel prie kali
...penktoji si siaip jau....berods paskutine jau....bet dar neperzegnojau,nes opelis man kolkas maziausiai padvede nei kokie bmv vw ir kitos...opelio dalys kai kurios centai tekaikainuoja,pilna donoru,tik viena beda kad su metais kalytes vis maziau atsparios tampa korozijai,tai tenka labiau ja priziureti.dar turesiu ja,nes nemanau kad ja uz tokius pinigus paims kas
Už tokius pinigus nieks nepaims...susilažinusi buvau įdėjusi savo už 2,5, tai per dvi savaites pasiūlė keitimą į fiat bravo... Dabar cali labai nepaklausios, juo labiau, jei niekas nieko nedarys, vasarą benzino kaina dar stipriai šoktels...Lietuviai "krizės" laikais ieško ekonomiškų mašinų - dyzelinių golfų....Sesias CALIBRAS turejai?
Susidėjo žmogus elipses, svarbu jam patinka
-
marijus
- Veteranas
- Vietovė: Klaipėda
Shudas cia pas tave o ne aparatura
-
deivideliux
- Klubo Narys
- Vietovė: Rokiškis-Šiauliai
Oi marijus negraziai tu cia... 
-
Atrabotke
- Entuziastas
ydomu kas pas paty sudeta....