Karpio cali (atnaujinta geresnes foto:)

Čia galite talpinti tik calibrų foto.
Atrabotke
Entuziastas
Vietovė: Vilkaviskis\KNS
Kontaktinė informacija:

Re: Karpio cali (atnaujinta geresnes foto:)

Standartinė Atrabotke »

uzsimerkes imciau jei butu v6
MAZYLIS
Klubo Narys
Vietovė: KLP

Standartinė MAZYLIS »

WiliusG rašė:Black - ne. Bet mano manymu, geri 4 garsiukai savo vietose ir nedidelis subas, garso kokybe sitokia elipsiu kruva pranoks nemazai kartu. :)
speca dideli cia lauzi. . ar supranti, kad 4 garsiukai geri, gerai ir kainuoja, o zmogus rase, kad pinigu tam reikalui papildomai skirt nenorejo(gal negalejo), todel ir sudejo ka turejo
WiliusG
Veteranas
Vietovė: Plungė
Kontaktinė informacija:

Standartinė WiliusG »

:D gerai, viskas, baigiu. Jeigu jums 9 elipses masinoi norma, tai ir puiku. :)
Nave
Veteranas
Vietovė: Sostine

Standartinė Nave »

Visada galvojau kad geriau nieko, nei kazkas ir belekaip ;)
karpis616
Pradedantysis
Vietovė: Utena-anyksciai

Standartinė karpis616 »

suNNy rašė:dabar calibriukas atrodo zymiai graziau ;)
saunuolis, kad idejai tiek daug darbo :))
beje, cia tas pats galinis bamperis? :D
:) aga suNNy,tas pats ;) pakelevo truputi nemazai km :D ir dar ypakuotas :)

-- 2010 05 26, 23:23:03 --

Ausryt :) jo krize dedam dujas ir puciam toliau su cali....va imetes pas save ir jokiu bedu nematau paprasciausia pige duju yranga c20xe,nei sove nei ka niekada,aisku sfi deze ismeciau lauk,padare man nerzaveikine alkune vietoj jos,kad ir sautu zalos nebutu,apgalvojau,padariau ir apsauga....laukiu kada saus dabar :mrgreen:

-- 2010 05 26, 23:57:55 --

o kam tie mano kiausiniai tie kliuna? :D 4-6-10ar 20 juk minejau deciau dar du jei tureciau jiems skirta vieta padarytuose podiumuose,kadangi podiumu graziu nera kiausu nera ir :D beto specelistas ten pirmai minejo jog jam pakaktu mazucio subelio ir ko ten tokiu 4? :D man tai mazo subelio neuztenka,dejau toki kad bubemtu kaip reikalas tad ir minejau duryse det kiausus ir pigu ir gerai vyniotu,beto elipses galingos gerai uzmaitintos duoda labai gera rezulta manau aiskint del to nereikia,visi turi jas gale ir klauso ir nesiskundzia,tad ir prieki sudejus grotu ir gerai ir nk nebereiktu ten brangiu konponentu krosoveriu aukstu cipciku,ir kitu hujovinu,pas mane yra sitie hujovinai sudeti keisti pirkti geresni ir man jie vistiek s.....:roll gera elipse geriau groja,plius maitinama nuo stiprintuvo,tikrinau buvau sujunges,dariau podiumus bet negrazus isejo,tai tik ismeginau si dalyka jau pernai.. juk skonio reikalas,nesimusim db kas ten labiau kur patyres ar ne,bet pasigincyti noreciau del daug ko,jei laiko daug tureciau ;) beje kaloneliu skaicius turi ytaka didele,ir dideja o ne mazeja decibelai....kazkas minejo kad tas pats,nifiga...jei skirtumo kas nejaucia pameginkit savo automobilije atjungti kelias koloneles,ir paklause vel prijunkite,jei skirtumo nerasite,isvada-kurcias :Das tik pigesni varianta galvoju, nesipykime del nieku tokiu,zinau db uzjudinau.... :budelis:
Ricco
Veteranas
Vietovė: Vilnius

Standartinė Ricco »

Aušrytė rašė:
karpis616 rašė:nu buvo ir taip :D gryzdavau vel prie kali :D ...penktoji si siaip jau....berods paskutine jau....bet dar neperzegnojau,nes opelis man kolkas maziausiai padvede nei kokie bmv vw ir kitos...opelio dalys kai kurios centai tekaikainuoja,pilna donoru,tik viena beda kad su metais kalytes vis maziau atsparios tampa korozijai,tai tenka labiau ja priziureti.dar turesiu ja,nes nemanau kad ja uz tokius pinigus paims kas :|
Kai myli visada tenka kažką aukoti, daug mašinų turėjau (šita calibra šešta per metus), bet tik jos net niekam vairuoti neduodu, nuostabūs mašiniukai...jas vairuoti vienas malonumas :oops:

Už tokius pinigus nieks nepaims...susilažinusi buvau įdėjusi savo už 2,5, tai per dvi savaites pasiūlė keitimą į fiat bravo... Dabar cali labai nepaklausios, juo labiau, jei niekas nieko nedarys, vasarą benzino kaina dar stipriai šoktels...Lietuviai "krizės" laikais ieško ekonomiškų mašinų - dyzelinių golfų....
Atsiprasau,bet niekaip nesupratau :oops: Sesias CALIBRAS turejai? :shock:
karpis616
Pradedantysis

Standartinė karpis616 »

as penkta db sia turiu viso,o ji sesta ;)
ernix
Veteranas
Vietovė: ignalina-vilnius

Standartinė ernix »

WiliusG rašė::D gerai, viskas, baigiu. Jeigu jums 9 elipses masinoi norma, tai ir puiku. :)
na pasiziurejus i karpio audio sistema aisku nenusisypsoti neimanoma, bet ir tavo posta perskaicius ne kitokia situacija :)
karpis jau pasake ko nori, didesnio jautrumo (decibelu) ko ir kiekvienas turetu noret, nes watais gali pamatuot tik kiek tavo aparatura elektros srebia :lol:
matosi kad jam truksta ziniu, patirties, o svarbiausia pinigu kazkam rimtam. taigi, nera ko cia kabinetis :)
WiliusG
Veteranas
Vietovė: Plungė
Kontaktinė informacija:

Standartinė WiliusG »

bliamba pyks moderai, bet jei ka ereziju nekeliu seip diskutuoju.

Tu Ernix rauki aparaturoi, ai sakyk ka darytum tu. Det kiek telpa elipsiu, ar padarytum nors minimalia vibro izolke kad netarsketu it skarbonkei ir detum kazka geresnio? :)

Ziant kiek uz elipses yra mokama, tai jas visas pardavus jau sis tas iseitu :)

Na bet jei savininka tenkina, puiku. Galiu pavydet jam tik to, kad turejo sitiek nervu taip ispaisyt Cali. Rezultatas, kiekvienam atrodo kitaip, bet darbo idejo ciuju nemazai... :)
krax
Klubo Narys
Vietovė: Honolulu
Kontaktinė informacija:

Standartinė krax »

Sutinku su Wiliaus,ir Nave nuomonem.
Baigiat OT. Aiskinkites per PM.
;)
ernix
Veteranas

Standartinė ernix »

WiliusG rašė:bliamba pyks moderai, bet jei ka ereziju nekeliu seip diskutuoju.

Tu Ernix rauki aparaturoi, ai sakyk ka darytum tu. Det kiek telpa elipsiu, ar padarytum nors minimalia vibro izolke kad netarsketu it skarbonkei ir detum kazka geresnio? :)

Ziant kiek uz elipses yra mokama, tai jas visas pardavus jau sis tas iseitu :)

Na bet jei savininka tenkina, puiku. Galiu pavydet jam tik to, kad turejo sitiek nervu taip ispaisyt Cali. Rezultatas, kiekvienam atrodo kitaip, bet darbo idejo ciuju nemazai... :)
kas liecia asmeniskai mane, neturiu lt normaliam daiktu-nedarau nieko. kaip tik tokia situacija dabar ir yra, klausau ka originalai groja ir gerai :lol:
karpis616
Pradedantysis

Standartinė karpis616 »

viskas cia yra gerai :D nks netarska groja gerai,nebepizdavokit mano aparaturos,kas paklauso tai sake gerai visai cia per akis jos,ir nereik tobulinti nk,bet man reik austu padidinti fsio i trasa :D

-- 2010 05 28, 00:44:35 --

beje,groja ne vien tik brangus grazus blizguciai,groja ir pigesni,as pats dedavau aparaturas draugams,kurie nelabai mokedavo sujungti viska,tai paprasydavo padeti parodyti kas kur kaip ka... :D kai kada gaudavos taip kad pigi aparatura pranoko rimtesne,dvigubai ar net tris kartus brangiau kainuojancia,net stebejomems,tai kam kist jei rezultatas kai kada gali netenkinti,arba labai mazai pegerinti ta girdima kokybe,...nu aisku nekalbu apie jokias ten maximines produkcijas,bet moketi labai didelius pinigelius uz garsesniu firmu vardus as nemegstu :D stai labai geras ekonomiskas mano pirkinys(pasigyrsiu:), kaina naujam mokejau stiprintuvui toxica 2000w/2kanalu 360 lt, tebegroja iki db,nors daugiau nei metai naudoju,pakankamai galingas ir geras pagal kaina gaminys,o paemus garsios firmos toki pat gali tekt pakloti naujam 3-4kart daugiau,gal kam jis ir sudas,bet pirma pries pasakant sudas reik paciam isitikinti kaip groja ir palyginti...aisku paziurejus i ta laidu kus. kur foto matosi tai man geda db :D ot nedekinga foto...na ten tvarkos truputi reiktu :D nespejau dar ten prilysti pakartotinai,bet svarbu groja :gotcha:
ernix
Veteranas

Standartinė ernix »

supranti, gerus ir kokybiskus audio sistemos elementus visu pirma reikia sumontuoti tinkamai, t.y. kaip jiems ir priklauso, o tada jau ziureti kas ir kaip groja.
kitas dalykas tos "brangios" aparaturos labiausiai pranoksta "pigiasias" garso kokybe, o ne kiekybe.norint galios, litu skaiciu reiktu didinti bent x2 ir tada eiti i parduotuve.
karpis616
Pradedantysis

Standartinė karpis616 »

:D
Atrabotke
Entuziastas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Atrabotke »

Offtopic
beje Karpi tikrai fainas auto :) o ta aparatura :) kam kaip :P man realiai ir taip tiktu pradziai bet kadangi kaip ir sakei kad pinigais nelyja tai ir taip gerai, o kai prades lyti manau ir geresne susidesi :) bet as uz sita auto dedu 10 tasku is 10. grazus kurinukas :)
karpis616
Pradedantysis

Standartinė karpis616 »

dekuij ;)
ernix
Veteranas

Standartinė ernix »

Atrabotke rašė:Offtopic
Offtopic
Atrabotke
Entuziastas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Atrabotke »

Offtopic
Aušrytė
Veteranas
Vietovė: Vilnius

Standartinė Aušrytė »

Ricco rašė:
Aušrytė rašė:
karpis616 rašė:nu buvo ir taip :D gryzdavau vel prie kali :D ...penktoji si siaip jau....berods paskutine jau....bet dar neperzegnojau,nes opelis man kolkas maziausiai padvede nei kokie bmv vw ir kitos...opelio dalys kai kurios centai tekaikainuoja,pilna donoru,tik viena beda kad su metais kalytes vis maziau atsparios tampa korozijai,tai tenka labiau ja priziureti.dar turesiu ja,nes nemanau kad ja uz tokius pinigus paims kas :|
Kai myli visada tenka kažką aukoti, daug mašinų turėjau (šita calibra šešta per metus), bet tik jos net niekam vairuoti neduodu, nuostabūs mašiniukai...jas vairuoti vienas malonumas :oops:

Už tokius pinigus nieks nepaims...susilažinusi buvau įdėjusi savo už 2,5, tai per dvi savaites pasiūlė keitimą į fiat bravo... Dabar cali labai nepaklausios, juo labiau, jei niekas nieko nedarys, vasarą benzino kaina dar stipriai šoktels...Lietuviai "krizės" laikais ieško ekonomiškų mašinų - dyzelinių golfų....
Atsiprasau,bet niekaip nesupratau :oops: Sesias CALIBRAS turejai? :shock:
Ne taip supratai :P mašinas šešias turėjau, bet ne vien calibras :P

Susidėjo žmogus elipses, svarbu jam patinka :P kam pirkti subą, kai turi elipsių :P tai poto nori ne bet kokio subo..prie subo reikia ne bet kokio stiprintuvo ir taip prasideda be galo... :D
karpis616
Pradedantysis

Standartinė karpis616 »

:D yra ten viskas ir subas galingas ir stiprekas geras viskas yra :D tik fokkej subo nesimate o siaip ciki ;) elipses tik aukstiem ir vidutiniams kad siek tiek girdetus kas dainuoja, o ne bumsi :P
marijus
Veteranas
Vietovė: Klaipėda
Kontaktinė informacija:

Standartinė marijus »

Shudas cia pas tave o ne aparatura
krax
Klubo Narys
Vietovė: Honolulu
Kontaktinė informacija:

Standartinė krax »

:lol:
KW>
Klubo Narys
Vietovė: kns

Standartinė KW> »

:good: :D
deivideliux
Klubo Narys
Vietovė: Rokiškis-Šiauliai
Kontaktinė informacija:

Standartinė deivideliux »

Oi marijus negraziai tu cia... :!:
Atrabotke
Entuziastas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Atrabotke »

ydomu kas pas paty sudeta....
Uždaryta