Ot įdomus, mano nuomone ten nerimtas gedimas, tik tereikia parodyt rimtesniems meistrams. Yra bigunokas (komutatorius).WiliusG rašė:Tj c20ne turi komutatoriu ar tik babina?niekas taip ir neatsake...
Uzgeso bedirbant
-
Vytautas88
- Veteranas
- Vietovė: Panevėžys-Kaunas
-
bad_brains
- Veteranas
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
ne gali, o turi...WiliusG rašė:3 savaites auto kieme, o pavaziuot su ja neimanoma. Klausimas del alkuninio veleno daviklio numirimo gali dingti kibirkstis?
blin, tu nesupyk, bet paaiskink man viena dalyka.. jeigu pats su tevuko ir pan pagalba nesugebi sutvarkyti gedimo, kuris gal yra visai paprastas, negi jum gaila 100lt nuvaryti automobili padaryti pilna variklio diagnostika, kuri nusakytu beda. kalbu aisku ne apie sudrankius, kurie patrmpine A su B rektu kad viskas ledas, o pas zmones, kurie turi patirties su automobiliu eksploatavimu ir bedu ieskojimu...
ir automobilio del to pardavineti visai nera butina.
siaip... is tavo visu pasakojimu tai neimanoma suprasti kas ten kada darosi ir kas blogai.. sorry, bet paaiskinai kaip blondine is to anekdoto.
realiai... tavo masiniuko motorui gali buti batai, jeigu ten ideklai durniuot pradejo, bet gali buti ir daug paprastesne problema. dar kart kartoju - jei pats nesuieskai slieku, vezk automobili suprantatiem meistram. taip bus tikrai daug pigiau...
www.serbis.lt
[url=http://imageshack.us][img]http://img410.imageshack.us/img410/113/dsc03524modps6.jpg[/img][/url]
[url=http://imageshack.us][img]http://img410.imageshack.us/img410/113/dsc03524modps6.jpg[/img][/url]
-
bad_brains
- Veteranas
- Vietovė: Vilnius
-
Vytautas88
- Veteranas
- Vietovė: Panevėžys-Kaunas
Tikrai. Suklaidino mane tie sulietuvinti terminai. Begunokas nelygu komutatorius, begunokas lygu skriejikas.bad_brains rašė:ir tarp kitko, begunokas, tai nera komutatorius, ir c20ne tokio kaip komutatoriaus neturi. visa uzdegimos sistema valdo ECU.
http://blog.lrytas.lt/vytautas88/ -- mano blogas
C20NE
C20NE
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
vvaidukss buciau dekingas
db cali pas tokius ''meistrus'' kurie man siule purkstukus pasikeist, o as jiem aiskinu kad man tik kibirkstis dingo... krc
bad_brains tu man sutvarkyk cali as tau ir savo tlf atiduosiu kuris vertas tikrai daugiau nei 100 lt
Matai auto Plunges rajone, o ja tempt ar kitaip nugabent i kokia Klaipeda man neimanoma. Tai kodel man darant diagnostika vos nupirkus check engine ismete alkuninio klaida bet buvo uzvesta ne viena karta dar
Db su ja yra taip. Atjungus slapuka atsigavo satrterio sukimas ir cali uzsivede bet padirbus iki darbines temperaturos uzgeso. Meginant vest ciut ciut perverte alkunini. Kai atveso uzsivede gerai. Parvaziavau i kiema ir kita diena nebeuzsivede. Bandem tempt - nieko. Isisaiskinom, kad dingo kibirkstis. Db aisku? 
[WhItE bItCh EdItIoN]
-
Colibriukas
- Entuziastas
- Vietovė: Vilkaviskis
Alkuninio veleno daviklio gal ir reikes.Na atsiras kibirkstis.Uzvesi ant buksyro.Kokia bebutu gera kibirkstis,starteris del to geriau nesuks.Cia atskiros problemos ir tvarkyti reikia atskirai.Oi kiek as Asconose su starteriais varges!Isimi-perrenki-idedi-nesuka-isimi-per... 
Ko nors neaplenkiu-vakare uzmigti negaliu!
pasikeisk startery, pamenu nokas2 tema apie tai buwo sukures, problema ta pati buwo ir jei neklystu pakeitus startery dingo problema, o cia mazai kas atsako nes jau nusibodo tas pats per ta paty, daugelis yra ne teorine o praktine dalim pasikauste, bet kaip minejau baigesi kantrybe, kiek galima, diena dwi bet ne sitiek ta paty per ta paty ! tau kazkoky davikly pasikeist reik ir jau vos ne menesy stovi, as nusipirkau sita cali ir galva susiradau dalis visas kitas susipirkau per uzsakymus ir nuo twarkymo pradzios iki pabaigos uztrukai nepilnai dvi savaites, o cia, na zodziu, pasidaryk viska kas sakyta ir vaziuos ta masina idealiai. siulyciau rakint tema nes kiek galima ta paty per ta paty ir vis tiek nk neissiaikint
sseghgagsdggasg
-
WiliusG
- Veteranas
Geras.Fruktas - mes skiriames amziumi, pinigine padetim, gyvenamaja vieta. Paskutinis faktorius man labai svarbus, nes kai gyveni tokiame uzkampyje kuriame sunku calibrai net benzino filtra rast tai zinai... O jei net neziani kame gedimo saknys tai nemanau, kad vaziuosi i Klaipeda ar net Kauna pirkti daliu...
[WhItE bItCh EdItIoN]
-
WiliusG
- Veteranas
ok dekui. Gal galit kas atsakyt i si teigini argumentuotai? "Gal pakaitintas tas tavo variklis ir pasilusio stumokliai stringa, ar ne pats kazkur minejai kad temperaturos nerodo. Kas liecia starteri tai jei suka salta varikli tai ir karsta turetu sukti" Imanoma?
kazkaip nesitiki...
[WhItE bItCh EdItIoN]