Majamio Mini Meetai
Moderatorius: Remiz
-
Rocco_
- Veteranas
- Vietovė: Majamis - Kaunas - Londonas
na va,pradesim cali remontuot.turiu sakes su salnykais naujais ir ivorem,taip pat tomo veidrodeli jau turiu,per sawaitgali tureciau padaryt,bandysim list i mrj kita saw,mazu mentu nebus

VW Golf 1.9 TDI 81kw 96m
VW Golf 1.9 TD 95m [SOLD]
Ford Windstar 3.8 V6, 96m [SOLD]
Mitsubishi Eclipse GS,16v Dohc [SOLD]
Opel Calibra C20NE [SOLD]
-
Lauris
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Basildon (UK)
- Kontaktinė informacija:
krc mano Cali kuo toliau, tuo labiau man pradeda patikti. krc nuvariau pas Remy kad pamatuotu kompresija. nu viskas lyg ir normaliai praejo. bet sakau man ji nixuja netraukt pradejo. kartu su Remiu buvo dar kazkoks "auksarankis", kuris atsidare oro srauto matuokles dangtely, kazka per 2sek. pakrapste, ir sako dabar bus gerai. hm....isvaziuoju... ir po 2 min kaip pradejo saudyti mano LPG, dust, gest variklis, tai nafik susiparinau ir nesupratau kama cia kampas. Yjungiu benza - viskas ciki piki, ok. nu tai as nuvarau pas "visagalius BRC dundukus" ir sakau - taip ir taip... tas paziuri, pakrasto, ir sako laikas keisti skriejika ir dangtely. sie dalykai ne prudus kainuoja, bet vistiek susiparinau, kai suzinojau apie neplanuotas islaidas. krc pakolkas as dar ten nieko nekeiciau, bet sendien uzsikuriu masina, pavaziuoju bsk, ir galvoju pabandysiu jungti LPG. nu ir ka? nu ir veikia! bet cia dar istorijos nepabaiga!
anksciau ant LPG, pvz: su 3 shaiba ymindavau 3000rpm ir nedaugiau. o dabar??!! su LPG 3 pavara iki 6000rpm ysukau ir dar kilo!! tai dabar su dujos vaziavimas vos ne kaip su benzu. blin net is tos laimes y vaira pabuciavau. prie progos reikes tam Remio draugui padekoti, bet dabar reikes stebeti ar labai LPG (ir benzo) sanaudos padidejo...[/u]
anksciau ant LPG, pvz: su 3 shaiba ymindavau 3000rpm ir nedaugiau. o dabar??!! su LPG 3 pavara iki 6000rpm ysukau ir dar kilo!! tai dabar su dujos vaziavimas vos ne kaip su benzu. blin net is tos laimes y vaira pabuciavau. prie progos reikes tam Remio draugui padekoti, bet dabar reikes stebeti ar labai LPG (ir benzo) sanaudos padidejo...[/u]
[img]http://calibra.kaifas.lt/blevyzgos/driver.png[/img]
-
Rocco_
- Veteranas
- Vietovė: Majamis - Kaunas - Londonas
kas tas LPG nedasuto man?ribotuvas? kaip sakei 3 krumpliu 3000aps/min tik ivyniodawai,kaskaip idomei pasirode.pas mane ant duju 6000aps/min isukdawai 3 saiba,tik virsini bsk tada ribotuvas isijunge 
VW Golf 1.9 TDI 81kw 96m
-
deiviscalibrius
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: (: KaUnAkIeMiS :)
benzo sanaudos nepadidejo bet LPG(kijp jus dujas vadinat) tij patikek
man valgydavo ~15ltr. bet dujom eidavo dar geriau nei benzuuu
newienas tij pasake
o del apsuku tai benzu kildavo iki galo o dujomis uzverzdavo i kita puse iswis rodykle vizualiai ppadaryti turejo apie ~8000-9000 rpm 
university of south wales , newport - (BA) bussines and marketing for 3 years)
-
Lauris
- Klubo ex-Narys
tai visgi paeme teises? kaip remontai vyksta?Rocco_ rašė:na va,pradesim cali remontuot.turiu sakes su salnykais naujais ir ivorem,taip pat tomo veidrodeli jau turiu,per sawaitgali tureciau padaryt,bandysim list i mrj kita saw,mazu mentu nebus![]()
-
Lauris
- Klubo ex-Narys
jei neklystu jo Juoda. krc nepamenu... nes man jau Stumbro gamyklos skystis atminty pagadinoRocco_ rašė:maciau kaskokia mareje bsk tiurllingo mesta raudona cali yra,ir su nakleikom tik neisidemejau kokios,ten gal karoolizz?
ir dar as cia klausineju kas atvarys sy 5-dieny, o tiki dabar prisiminiau kad as pats nebusiu