Techninis aptarnavimas Klaipedoje

Diskusija klaipėdos miestui.

Moderatoriai: Calvin, mad_kaker

Atsakyti
egidas
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipeda

Standartinė egidas »

energizer rašė:Hm blemba man vasarines lyg ir tiktu Egida, bet vat dabar galvos skausmas pas mane nes neapsisprendziu kokiu ratu as noriu :lol: Siaip galvojau anksciau apie 15 ratlankius ir deti 205/55 padangas, bet kazkaip neseniai siule 17 ir dabar vat 16 reikia tik paziuret kaip atrodo :? O be to kaip man daug vazinejanciam tai jauciu sezono neistvertu tos vasarines 8)
Ant padangu netaupyk jei daug vziuoji. As si sezona naujas paemiau, nes visgi pjaustome gerais greiciais, o ne siaip velkames. Kaip ir sakiau, kas tik po miesta sukinejasi, maniskiu uztektu.
95'm. 8v
Calvin
Klubo garbės narys
Vietovė: KLP

Standartinė Calvin »

man verkiant reikia vasariniu, ir jeigu, pavyx nusipirkti grazius 15 diskus, egidai kalbesim 8)
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
energizer
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipeda-Mazeikiai/Lietuva

Standartinė energizer »

Uh nu ir pagedau :shock: Kai ziebe man lempecka akyse, tai galvoju kas cia galetu buti :? Vsio savo cali varau i servisa remontukui ir nieka jau cia gera nebus :x Kaip sakant viena beda nevaiksto :lol:
cingis
Klubo ex-Narys
Vietovė: kretinga

Standartinė cingis »

energizer rašė:Uh nu ir pagedau :shock: Kai ziebe man lempecka akyse, tai galvoju kas cia galetu buti :? Vsio savo cali varau i servisa remontukui ir nieka jau cia gera nebus :x Kaip sakant viena beda nevaiksto :lol:

nu tao kas atsitiko?
Haris_24
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipėda-Vilnius

Standartinė Haris_24 »

energizer rašė:Uh nu ir pagedau :shock: Kai ziebe man lempecka akyse, tai galvoju kas cia galetu buti :? Vsio savo cali varau i servisa remontukui ir nieka jau cia gera nebus :x Kaip sakant viena beda nevaiksto :lol:
Mieli klubieciai,
del tokiu ir panasiu problemu tvarkymo(elektrine dalis ir t.t.) galima kreiptis i mane - suvesiu tiesiai su o.armi serviso vienu is darbuotoju, kuris jums patvarkys zinoma ne uz servisine kaina. Jei reiks koordinaciu, kreipkites, rasykit i privata.
calibra 8v, 1990 12m - parduota kazkur i Marijampoles rajona
energizer
Klubo ex-Narys

Standartinė energizer »

Nu cingi ni pats nezinau kas atsitiko, vot uzsidege variklio lempute su zaibu i vsio :roll: Bet uzgesinus varikli ir vel is naujo uzvedus uzgeso, taciau autostardoj lekiant virs 120 vel insijunge :roll: Bet nesupratau bajerio dabar is viso neisijungia ir vat siandien laksciau 140 tai net nezibtelejo :roll: :wink:
cingis
Klubo ex-Narys

Standartinė cingis »

energizer rašė:Nu cingi ni pats nezinau kas atsitiko, vot uzsidege variklio lempute su zaibu i vsio :roll: Bet uzgesinus varikli ir vel is naujo uzvedus uzgeso, taciau autostardoj lekiant virs 120 vel insijunge :roll: Bet nesupratau bajerio dabar is viso neisijungia ir vat siandien laksciau 140 tai net nezibtelejo :roll: :wink:
nu pas mane tai visa laika dega nes dujom vaziuoju :( , o siaipm ir manajai kazkas atsitiko tik dar nezinau kas :?
amd
Klubo ex-Narys
Vietovė: Siauliai
Kontaktinė informacija:

Standartinė amd »

energizer rašė:Nu cingi ni pats nezinau kas atsitiko, vot uzsidege variklio lempute su zaibu i vsio :roll: Bet uzgesinus varikli ir vel is naujo uzvedus uzgeso, taciau autostardoj lekiant virs 120 vel insijunge :roll: Bet nesupratau bajerio dabar is viso neisijungia ir vat siandien laksciau 140 tai net nezibtelejo :roll: :wink:
tavo c20xe variklis ?
[url=http://www.cardomain.com/ride/2571552/1url]Opel Astra G
2.0 16v[/url]
[url=http://www.spritmonitor.de/en/detail/133757.html][img]http://images.spritmonitor.de/133757_3.png[/img][/url]
cingis
Klubo ex-Narys

Standartinė cingis »

nu va pasigirsiu susitvarkiau savo masiniuka vel lekia :lol: ahh kaip gerai :lol:
Haris_24
Klubo ex-Narys

Standartinė Haris_24 »

cingis rašė:nu va pasigirsiu susitvarkiau savo masiniuka vel lekia :lol: ahh kaip gerai :lol:
Ratus pakeitei? :D Ar ka nors daugiau?
cingis
Klubo ex-Narys

Standartinė cingis »

Haris_24 rašė:
cingis rašė:nu va pasigirsiu susitvarkiau savo masiniuka vel lekia :lol: ahh kaip gerai :lol:
nea bedirbo pora cilindru, buvo zvaklaidziu paskirstituvas prasviles tai dabar naujas stovi, raudonas :lol:
Haris_24
Klubo ex-Narys

Standartinė Haris_24 »

cingis rašė:
Haris_24 rašė:
nea bedirbo pora cilindru, buvo zvaklaidziu paskirstituvas prasviles tai dabar naujas stovi, raudonas :lol:
ir kiek besuplakei uz ta daikta? Pas mano cali jis nejudintas stovi nuo pat pirkimo momento,manau rektu nors atsidaryt,voratinklius pravalyt :wink:
cingis
Klubo ex-Narys

Standartinė cingis »

Haris_24 rašė:
cingis rašė:
Haris_24 rašė: Ratus pakeitei? :D Ar ka nors daugiau?
ir kiek besuplakei uz ta daikta? Pas mano cali jis nejudintas stovi nuo pat pirkimo momento,manau rektu nors atsidaryt,voratinklius pravalyt :wink:
na uz ta paskirstituva sumokejau 70lt, sake kad buna pigesniu.
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

Tokiu klausimu kreipiuosi patarimo: ar verta man butu ispjauti katalizatoriu ir antraji bakeli, paliekant tik galini? Ar i benzo kolonele man bus galima ivaziuoti? Ugnimi nesispjaudys?
95'm. 8v
cingis
Klubo ex-Narys

Standartinė cingis »

egidas rašė:Tokiu klausimu kreipiuosi patarimo: ar verta man butu ispjauti katalizatoriu ir antraji bakeli, paliekant tik galini? Ar i benzo kolonele man bus galima ivaziuoti? Ugnimi nesispjaudys?
PJAUK PJAUK :lol: jei gerai bus ir as tada antra issipjausiu
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

o gal nuo tavosios pradedam? :D
95'm. 8v
cingis
Klubo ex-Narys

Standartinė cingis »

egidas rašė:o gal nuo tavosios pradedam? :D
nea as ir taip kai i uzdara teritorija ivaziuoju kaip su tanku :lol:
energizer
Klubo ex-Narys

Standartinė energizer »

egidas rašė:Tokiu klausimu kreipiuosi patarimo: ar verta man butu ispjauti katalizatoriu ir antraji bakeli, paliekant tik galini? Ar i benzo kolonele man bus galima ivaziuoti? Ugnimi nesispjaudys?
Manyciau jau laikas tada butu ir visai dusliaka pjaut, kad jau taip smulinates po dalele vi9ens du ir viskas :lol: Jei ka Egida su benzapjuklu kokiu pervarysim ir vargo nebus :wink: :lol:
energizer
Klubo ex-Narys

Standartinė energizer »

amd rašė:
tavo c20xe variklis ?
Jop kiek pamenu :wink: O ka?
energizer
Klubo ex-Narys

Standartinė energizer »

Dzekuj Hari uz pagalba :wink: Vat buvau nulekes i ta Armi servisiuka, pajunge kompa ir ka jus manot :lol: Ale nieka neranda tam variklyj :lol: Bet vakare lekiant namo apiat dvadcadpiat isijunge ta lempecka :x Jauciu, kad mane tuoj dabaigs tokie navarotai :x
amd
Klubo ex-Narys
Vietovė: Siauliai
Kontaktinė informacija:

Standartinė amd »

energizer rašė:
amd rašė:
tavo c20xe variklis ?
klaidos kodo nebandei nuskaityt ???
pabandysiu spet - bus 16 kodas, taip ? :shock:
[url=http://www.cardomain.com/ride/2571552/1url]Opel Astra G
2.0 16v[/url]
[url=http://www.spritmonitor.de/en/detail/133757.html][img]http://images.spritmonitor.de/133757_3.png[/img][/url]
energizer
Klubo ex-Narys

Standartinė energizer »

amd rašė:
energizer rašė:
amd rašė: tavo c20xe variklis ?
klaidos kodo nebandei nuskaityt ???
pabandysiu spet - bus 16 kodas, taip ? :shock:
Tai vat, kad pas mane nera kompo, o tik lempecka uzsidega ir viskas. Tipo kur papaisytas varikliukas su zaibu :roll:
energizer
Klubo ex-Narys

Standartinė energizer »

Gal kas esate girdeje apie viper ratlankius??? :roll:
energizer
Klubo ex-Narys

Standartinė energizer »

Kaip chebryte manot ar man tokie ratukai tiktu??? Bet butu lyg Viper firmyte :roll: http://shinaplus.ru/images/a/disk_photo ... /icon6.jpg
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

Jo, tau sie ratai tikrai tinka prie veido. :) Grazu. Ypac dar, kai tavo masina sidabrines spalvos.

O juk Armi visus kodus nuskaitinejo. Pabandyk dar karteli nulekti ir paprsyti, kad ir kontaktus to daciko pravalytu:) Arba pjauk ir tu katalizatoriu, nes gali buti problema ir jame. :) Tai kaip ten su tuo samariezu? :wink:
95'm. 8v
Atsakyti