Calibra Irmscher 4x4
-
Ar@@@s
- Klubo Narys
- Vietovė: Dublin/Kaunas/Dublin
Re: Calibra Irmscher 4x4
tik be subaru zenklo ir biski pasviesink spalva.
Pora smulkmeneliu

-
Ar@@@s
- Klubo Narys
- Vietovė: Dublin/Kaunas/Dublin
Kaip sakoma kas iesko tas randa 
greiciau cia buvo kas spejo tas gavo 
Tai kad palange pas jos ex savininka ilgai ir nuobodziai voliojosi...
O tarplempis tai jo, kas pirmesnis tas gudresnis 
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
- Kontaktinė informacija:
ten vieta rankai,kad bagazine atidaryt
o pas mane tokio bajerio nebuvo.
-
SpottAuto
- Klubo Narys
- Vietovė: Panevėžys
ne vienos rusies ju buvo, kitiem ir lemputes nesidejo i terplempi, ir TIK atsvaitiniu buvo. O cia viskas tvarkoje, nes toks pat guli pas mane.
Offtopic
Offtopic
As galiu pasiulyt keitima i tarplempi kebulo spalvos, jei kas nors nori butent tokio. Nes kitaip sitas bus numaliavotas juodai.
-
SpottAuto
- Klubo Narys
- Vietovė: Panevėžys
Man rodos bus 2 vienos cali tik black and white
mano jau malevojamas 

Let razdatke, let kardanas, f28.
prieš pirkdamas txb ,bent galini dangteli buvai nuėmęs ? 
Pasitikejau pardaveju kai pasake kad "gera"
O jei rimtai - vaziavau su ja kol ant masinos buvo.
O jei rimtai - vaziavau su ja kol ant masinos buvo.
kol dar niekas nesudėta y masina ,išsiardyk txb ir viska pasitikrink (sankabele ,planetarkes 90 laipsniu dantračius ) pavaževes nieko nesuprasi ,gali būti pakaite dantračiai ir praradę cementacija ... bet koks laisvumas tarp pagrindiniu dantračiu ,nužudys txb per keleta geru startu 
Del sito prasysiu konsultacijos taves kai ateis laikas iki txb ardymo. Nes kas su 4x4 susije tai as tik zinau kaip ijungt knopkute 
Pradziai noriu kardane tuos guoliukus pakeist ir ji sutvarkyt, paskui eile ateis dezhei. Trecio begio sinchras ten jau eina link mirties, reikes siustis kita is UK arba megint cia vietoj ieskot kas uzgrudintu metala.
Pradziai noriu kardane tuos guoliukus pakeist ir ji sutvarkyt, paskui eile ateis dezhei. Trecio begio sinchras ten jau eina link mirties, reikes siustis kita is UK arba megint cia vietoj ieskot kas uzgrudintu metala.
padėsim jei kokiu nesklandumu bus dėl txb
dėl užgrūdinimo, kreipkis čia - http://www.krumplitas.lt/" onclick="window.open(this.href);return false;
dėl užgrūdinimo, kreipkis čia - http://www.krumplitas.lt/" onclick="window.open(this.href);return false;
Na nevisai su Opeliu susijes atnaujinimas, bet....
Butent del sito dalyko Calibros projektas turbut sustos nenumatytam laikotarpiui (planuose buvo balandzio 1d. isvaziuot pilnai su turbinine Caly). Taigi per puse su draugu nupirktas VW Golf mk3 GTI su G60 varikliu (motoro defektas). Vaziuosim i zieda
Tiesa projektas bus "student edishion" ir daromas minimaliom investicijom.

Butent del sito dalyko Calibros projektas turbut sustos nenumatytam laikotarpiui (planuose buvo balandzio 1d. isvaziuot pilnai su turbinine Caly). Taigi per puse su draugu nupirktas VW Golf mk3 GTI su G60 varikliu (motoro defektas). Vaziuosim i zieda

-
let's begin
- Naujokas
- Vietovė: Arba kaimo viduri :)
sitas tai gyvenimo mates
o kas motorui? rase skelbime tipo trajit?
"Gyvenimo mates" tai svelniai pasakyta
Konkreciai lavonas, bet kaip treniruociu masina manau sueis puikiai. Motorui tai bbz kas, nesikuria visai. Bet sutvarkysim - neproblema.
O tai kokia jau bus mašina ne treniruočių? 
-
deivideliux
- Klubo Narys
- Vietovė: Rokiškis-Šiauliai
Speju Calibra. 
Jei ir Calibra, tai tikrai ne mano. Maniske bus skirta ramiai savaitgali su mergaite iki kino teatro nuvaziuot ar per Vokieciu gatve prariedet 
Apskritai pirkom sita guoli tik todel, kad savo masinas gaila drozt trasoj. O sita apversim ar ten koks motoras uzkals tai ir man tas pats - numesim salikelej
Pirma sita uzmusim iki galo, paskui jau galvosim apie kazka kita. Gal pradejus dazniau vaziuot Kacergoj, o ne tik 1-2 kartus per vasara (kaip buvo iki siol) suprasim kad nepatinka mum tos gonkesOxazzz rašė:O tai kokia jau bus mašina ne treniruočių?
Apskritai pirkom sita guoli tik todel, kad savo masinas gaila drozt trasoj. O sita apversim ar ten koks motoras uzkals tai ir man tas pats - numesim salikelej