berods pries metus kai variau technikine, jau buvo ystatymas kad su duju yranga technikine brangesne, bet dokumentuose parasyta tik Benzinas, ir kai ejau prie langelio susimoketi $$$ tai duju dokumentu neprase tik pasakiau kad yra dujos, sumokejau ~60-65lt ir vsio. o seip nuvaryk pirmiau pas tuos kad montuoja duju yranga, jie tikrai turetu zinot ka daryti blogiausiu atveju jie pasiulys tau savo baliona su dokumentais
zinau tik tiek kad masinai uz TA prawaryma berods 35 ir panasiai eina uz "duju yrangos" TA pravaryma ten pat, o del duku nzn, treciad pats warysiu tai tada galesiu placiau aprasyt, nes ir pats nzn kur dukai yra...
nu siaip jo girdejau kad nebereikia doku bet patikros baliono reikia butinai, tai wakar bandziau varyt atrodo uzteko bet del kitko prisikabino zasinai...
ne benzino, o CO (arba CO2), ane? lempu reguliavimas servise 10-20lt. o tai kiek dabar tau kainuos "pakartotinas" TA varymas? beje kiek kainavo pirmasis? dar duju yranga yra, ane?
nu taip CO buwo didelis benzino... pakatrotinas tai kainawo 27 lt jo yra dujos. o pirma karta kai wariau tai 73lt bet su liampom tai vargau.. kazkas yra joms kad neina nureguliuot, tai dvi dienas knisaus su visokiais popieriukais kol nustaciau auksti...
Sveiki, čia aš visai šviežias, jei kartais nepataikysiu į temą būkit gailestingi nenorėjau kurti naujos temos, tad nusprendžiau čia brukštelt Jūs kai ėjot TA ar prisikabino prie xenonų? Ar čia tik priklauso ant kokio "užšoksi" TA darbuotojo?
labas. i tema lyg ir pataikei
siaip tikrai priklauso ant ko uzsoksi. aisku, negamykliniai xenonai negalimi masinose, tad laisvai gali prisikabinti... jei turi galimybe - geriau isidek paprastas lemputes...
TA tai kaip koks stresas pries egza . musu darbinis ,stock gamykloje padarytas MB VITO ,tai nepraejome TA del to ,kad nebuvo pertvaros nuo kroviniu skyriaus ,o jos ir nebuvo niekada
Vat būtent bet šiaip TA darbuotojai tikrina gana įdomiai, nes man nežiūrėjo net gesintuvo ar dar kitų dalykų, į kuriuos tikrai reikėtu atreipti dėmesį bet tfu tfu tfu kad tik neprisišnekėti
tai pakartotineje apziuroje ,atrodo ti defektus teziuri ,kurie buvo per pirmine apziura
indigo rašė:Vat būtent bet šiaip TA darbuotojai tikrina gana įdomiai, nes man nežiūrėjo net gesintuvo ar dar kitų dalykų, į kuriuos tikrai reikėtu atreipti dėmesį bet tfu tfu tfu kad tik neprisišnekėti