suNNy rašė:kas fotografavot per calibristu vasaros uzdarymo svente?
noreciau nuotraukeliu beje ir reiktu nes noresiu i laikrasti ideti juk reikia miestieciams pasirodyti
O cia Sunny i santarve desi ar kaip? Tipo toks GM Mazeikiu ivyko va galejai pasakyt,tai masinas butumem nusiplove-atpolirave bet laikrtasty gal nesimatys svarbu,kad tikrai daug susirinko musiskiu ir pasimatem vieni kitus daugmaz
niu nepykit jei neperspejau pamirsau paminet... svarbiausia kad visi atvaziavot ir dar daugiau tuoj bandysiu deti foto...niekaip negaunu is romkiaus foto
Sveiki, kaliegos jei uzmatysit mano masina mzk,tai zinokit,ten ne as dabar vazineju,drageliui palikau,akd sutvarkytu..tai va tai jau organizuojaties i kns GM?
ai bl jus cia kaska sumastykit as preita savaite pasiulau tai r negavau atcakymo
nzn
mastykyt kaska i gamta kol siltoki orai
o ziemos s tikrai nelauksiu
arba arba
jei jus nieko nesumasto6t tad as supyyyyyyyyyykkkkkkkkkkkkkkkkkkkkksiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
labai
nes jau mane pradejo nervinti mus gamta vis dar saukia
0 reakcijos,nesiardyk tiek calibris matai,forumas retai aplankomas,visi uzsieme,pvz pas mane darbu kalnai,net nzn,nei kaip spet,nei kaip,juolab, kur susiorganizuot ka...
ahoy!!! gyvu mazai cia niu visgi ziema prasidejo
o siaip tai daug kas savasias meiles i garazelius suveze taigi calibru nebedaug
o siaip galvojau gal koki biliardo turnyra padaryt, visgi seniai besusitikom
1. Negalvok! 2. Jei galvoji - nesakyk. 3. Jei galvoji ir sakai - nerašyk! 4. Jei galvoji, sakai ir rašai - nepasirašinėk! 5. Jei galvoji, sakai, rašai ir pasirašineji - nesistebėk.
pirma normalaus sniego sulaukim jug purvo rutuliu tikrais neridensim
1. Negalvok! 2. Jei galvoji - nesakyk. 3. Jei galvoji ir sakai - nerašyk! 4. Jei galvoji, sakai ir rašai - nepasirašinėk! 5. Jei galvoji, sakai, rašai ir pasirašineji - nesistebėk.
i gera iseis tusiukas kuri surengsiu gruodziu menesi
galesim laisvai nes manau kad per atostogas visi studentai grys tai galesim visi sisibegti kur nors
Vel visi dinge jauciu Mazeikiu klubieciai nelabai mokat naudotis internetu parasykit ka,pabendraujam bent per foruma o tai man rimtai jau atrodo,kad savo cali suvaret i garazus,isvaksavot,o patys ziemos miegu uzmigot AR YRA GYVU!!!??!?!