Pavarų dėžė

Techninių klausimų forumas.
Uždaryta
Adrenalin
Naujokas
Vietovė: Vilnius

Pavarų dėžė

Standartinė Adrenalin »

Atsitiko bėda, važiuojant automagistrale pradėjo trukčioti mašina ir pavarų svirtis drebėti (išmestavo bėgį). Sustojus visai nebepajudėjau iš vietos. Atleidžiant sankabą, toks baisus džeržgiantis garsas lyg į bėgį nepataikyta.
Gal kas esate susidūręs su tokia problema? Ir gal žinot kur Vilniuj už protingą kainą galima būtų susitvarkyti? Nes be mašinos kaip be rankų....
Ačiū už greitus ir protingus atsakymus.
krax
Klubo Narys
Vietovė: Honolulu
Kontaktinė informacija:

Standartinė krax »

emmm...pas mane viskas tas pats buvo,tik baisus garsai buvo isspaudus sankaba.
tai man buvo subyrejes isminamasis guolis,ir dar kazkas su sankabos disku buvo. :roll:
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
Gerdiss
Pradedantysis
Kontaktinė informacija:

Standartinė Gerdiss »

vat ir man beda atsityko turbut tokia pat kaip KRAX, kai nuezvesta masina nesigirdi jokio girgzdejimo kaip spaudineji sankaba, bet kai uzvedi ir ispaudi sankaba kazkoks idomus garsas girdisi, nuo varyklio puses, bet vaziuojant begiu man neismetineja.
KRAX o tau begius ismetinejo?
Adrenalin jai jau susitvarkiai tai papasakok kas buvo kiek kainavo ir kur tvarkiai? buciau labai dekingas.

o beje kiek mazdaug kainuoja isminamasis guolis?
Lauris
Klubo ex-Narys
Vietovė: Basildon (UK)
Kontaktinė informacija:

Standartinė Lauris »

Gerdiss rašė:vat ir man beda atsityko turbut tokia pat kaip KRAX, kai nuezvesta masina nesigirdi jokio girgzdejimo kaip spaudineji sankaba, bet kai uzvedi ir ispaudi sankaba kazkoks idomus garsas girdisi, nuo varyklio puses, bet vaziuojant begiu man neismetineja.
KRAX o tau begius ismetinejo?
Adrenalin jai jau susitvarkiai tai papasakok kas buvo kiek kainavo ir kur tvarkiai? buciau labai dekingas.

o beje kiek mazdaug kainuoja isminamasis guolis?
tai jei ismynus sankaba girdisi toks garsas, tai bus sankabos isminamas guolis. man tas pats buvo, is pradziau nekreipiau demesio, bet po menesio tas garsas dar labiau paastrejo. gerai neatsimenu bet guolis kainavo ~30-40lt, o pakeitimas ~160lt (servise ~220lt).
[img]http://calibra.kaifas.lt/blevyzgos/driver.png[/img]
Gerdiss
Pradedantysis
Kontaktinė informacija:

Standartinė Gerdiss »

Lauris, pas tave tik sankaba skleisdavo garsus su begiais viskas normaliai buvo?
Lauris
Klubo ex-Narys
Vietovė: Basildon (UK)
Kontaktinė informacija:

Standartinė Lauris »

Gerdiss taip.
[img]http://calibra.kaifas.lt/blevyzgos/driver.png[/img]
Adrenalin
Naujokas

Standartinė Adrenalin »

Aš kol kas nesusitvarkiau, bet kai sutvakysiu parašysiu kas per liga buvo.
Dabar man reiktų kokio "auksarankio" tel. kuris galėtų šią ligą pagydyti. Gal turit tokių kontaktų Vilniuj kas?
mintusas
Entuziastas
Vietovė: UK Exeteris & Vilnius

Standartinė mintusas »

yra vienas calibra man visada darydavo, tau parejo isminamasis gulis, keisk kol diskatoriaus nesugadino, as pavazinejau kelias dienas tai sugadino diskatoriu remontas vien pakeitimas 200 lt, guolis 50 lt diskatorius lyg 160lt diskas sankabos 120 lt sumuok
www.gvb.lt
krax
Klubo Narys
Vietovė: Honolulu
Kontaktinė informacija:

Standartinė krax »

Gerdiss,man neismesdavo begiu.
Man kauke guolis minant sankaba,kol viena diena vaziuodamas~160km/h is 4 begio bandziau junkt 5.neisijunge daugiau joks.uzgesines masina ijungiau 2 begi davaziavau iki namu. keite guoli,diska,ir diskatoriu.
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
Andronas
Entuziastas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Andronas »

taigi begi gali metit ir be sankabos :) Kai i zemesne pav. biski pergazoji...
Tik ant begio kurt reiks, ir gesint masina ant sankrizu.
Gerdiss
Pradedantysis
Kontaktinė informacija:

Standartinė Gerdiss »

Adrenalin rašė:Aš kol kas nesusitvarkiau, bet kai sutvakysiu parašysiu kas per liga buvo.
Dabar man reiktų kokio "auksarankio" tel. kuris galėtų šią ligą pagydyti. Gal turit tokių kontaktų Vilniuj kas?

Na kaip sekasi tvarkytis, jau gal susitvarkiai?
paskis
Naujokas
Vietovė: vilnius
Kontaktinė informacija:

Standartinė paskis »

Gerdiss rašė:
Adrenalin rašė:Aš kol kas nesusitvarkiau, bet kai sutvakysiu parašysiu kas per liga buvo.

Na kaip sekasi tvarkytis, jau gal susitvarkiai?
zinau toki viena:)
Uždaryta