Pavarų dėžė
Pavarų dėžė
Atsitiko bėda, važiuojant automagistrale pradėjo trukčioti mašina ir pavarų svirtis drebėti (išmestavo bėgį). Sustojus visai nebepajudėjau iš vietos. Atleidžiant sankabą, toks baisus džeržgiantis garsas lyg į bėgį nepataikyta.
Gal kas esate susidūręs su tokia problema? Ir gal žinot kur Vilniuj už protingą kainą galima būtų susitvarkyti? Nes be mašinos kaip be rankų....
Ačiū už greitus ir protingus atsakymus.
Gal kas esate susidūręs su tokia problema? Ir gal žinot kur Vilniuj už protingą kainą galima būtų susitvarkyti? Nes be mašinos kaip be rankų....
Ačiū už greitus ir protingus atsakymus.
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
- Kontaktinė informacija:
emmm...pas mane viskas tas pats buvo,tik baisus garsai buvo isspaudus sankaba.
tai man buvo subyrejes isminamasis guolis,ir dar kazkas su sankabos disku buvo.
tai man buvo subyrejes isminamasis guolis,ir dar kazkas su sankabos disku buvo.
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
-
Gerdiss
- Pradedantysis
- Vietovė: Vilnius
vat ir man beda atsityko turbut tokia pat kaip KRAX, kai nuezvesta masina nesigirdi jokio girgzdejimo kaip spaudineji sankaba, bet kai uzvedi ir ispaudi sankaba kazkoks idomus garsas girdisi, nuo varyklio puses, bet vaziuojant begiu man neismetineja.
KRAX o tau begius ismetinejo?
Adrenalin jai jau susitvarkiai tai papasakok kas buvo kiek kainavo ir kur tvarkiai? buciau labai dekingas.
o beje kiek mazdaug kainuoja isminamasis guolis?
Adrenalin jai jau susitvarkiai tai papasakok kas buvo kiek kainavo ir kur tvarkiai? buciau labai dekingas.
-
Lauris
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Basildon (UK)
tai jei ismynus sankaba girdisi toks garsas, tai bus sankabos isminamas guolis. man tas pats buvo, is pradziau nekreipiau demesio, bet po menesio tas garsas dar labiau paastrejo. gerai neatsimenu bet guolis kainavo ~30-40lt, o pakeitimas ~160lt (servise ~220lt).Gerdiss rašė:vat ir man beda atsityko turbut tokia pat kaip KRAX, kai nuezvesta masina nesigirdi jokio girgzdejimo kaip spaudineji sankaba, bet kai uzvedi ir ispaudi sankaba kazkoks idomus garsas girdisi, nuo varyklio puses, bet vaziuojant begiu man neismetineja.
[img]http://calibra.kaifas.lt/blevyzgos/driver.png[/img]
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
Gerdiss,man neismesdavo begiu.
Man kauke guolis minant sankaba,kol viena diena vaziuodamas~160km/h is 4 begio bandziau junkt 5.neisijunge daugiau joks.uzgesines masina ijungiau 2 begi davaziavau iki namu. keite guoli,diska,ir diskatoriu.
Man kauke guolis minant sankaba,kol viena diena vaziuodamas~160km/h is 4 begio bandziau junkt 5.neisijunge daugiau joks.uzgesines masina ijungiau 2 begi davaziavau iki namu. keite guoli,diska,ir diskatoriu.
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]