Arku pervirinimas

Su automobilio kėbulu ir jo eksploatacija susiję klausimai.
Atsakyti
Razor
Naujokas
Vietovė: Kaunas

Arku pervirinimas

Standartinė Razor »

Sveiki visi,
Gal kas galetumet parekomenduoti kur kaune pervirina, paruosia dazymui ir nudazo auto dalis. Konkreciau tai man svarbiausia galines arkos. Jeigu nesudetinga tai kas znot parasykit ir kokios kainos sukasi jusu rekomenduojamose vietose. Aciu.
C20NE
KW>
Klubo Narys
Vietovė: kns

Standartinė KW> »

:lol: :lol: pries pora dienu pats sau persivirinau... o ten buvo tu rudziu neperdaugiausiai net galvojau virint ar nea bet kaj ispjoviau ir pamaziau kas istikruju ten darosi :shock: :shock:

istikruj niekas nenori apsiimti tokiu darbu nebent padaro per pora valandu te te ir ate :lol: :lol:

nes sau turbut daugiau nesivirinsiu yra darbo ir kokybes atzvilgiu patraauklesniu variantu :roll:

ir pas meistriukus jei varysi nemana kad tau gerai padarys.. nes zinaj pats darydamas jau norejau nej vienos smolkmenos nepraleist taj tiek uzpiso uzkniso kad.... taj va po tokiu kajp meistreliu darymo rudys vel pasirodo po pusantru mazdaug metu istikru ziema labai gerej pabrezia :lol: :lol:

tej va galiam padaryt geraj ir tik atrodytu kad geraj kas mano manymu bus jei varysi pas nepazystamus istikruj uir pas pazystamus nemau kad ten kazka lb isradines per daug pisiaus ir nervu kajnuoja tas kokybiskesnis darbelis niekam nebus naudinga marinuoti laika ir pinigus del kazkokios supuvusios arkos :x :twisted:

nezinau jei vel rejk man virint kazkam arkas tajp kajp sau dariau taj jimciau kokia 700 kaire ir 900 uz desnia :x

galima ir pigiau :lol: kou pigiau tuo kokybes maziau :wink:

ce amno tokie yspudciai bent jau as manau po kokybisko darbo :oops:
donatukass
Veteranas
Vietovė: panevezys

Standartinė donatukass »

fastest, jei ne paslaptis, kaip paruosei dazymui virinimo siules? nes kaip tikriausiai visi zinom, tos siules oi kaip megsta parudyti..
1991m, c20ne - SOLD
1997m astra X17DTL - vailokas
1998m megane scenic 1,6+LPG power
KW>
Klubo Narys
Vietovė: kns

Standartinė KW> »

ner cia jokiu paslapciu gruntas kad dregmes netrauktu ir plausinis spaklius uztvirtinimuj o toliau kajp eiline detale ruosiant :roll:

pagride yra krupstumas virinime ir kiekvienos rudeles isvalyme :x, koncervavime :wink: kiekviena lopinely gali padaryt gerai o gali patiget ir koke dalele praleist arba visur praleidinet pro pirstus o paskuj vel lb greit uzgriebs ir pize viskas is vidaus put ir kaj pasirodeys jau pize vel viskas is naujo :roll:

blyn istikruju taj bijau nes gali islyst ir pas mane bet manu kolkas taj grei nepasyrodys tas velnio ismislas RUDYZ :lol: bent jau paziam ant dusios lengviau kad viska padariau ka galejau ir kas buvo butina mano manymu :roll:
nokas1
Entuziastas
Vietovė: Šakiai

Standartinė nokas1 »

nieko cia neprirekomenduosi,turi eit lyst meistram i akis,tai gal tada ir apsiims.reikalas tas,kad pislios daug,o pinigai mazi,del to niekas nenori tuo uzsiimt.geriau masinas i turgu ruost.
Fruktas
Klubo ex-Narys

Standartinė Fruktas »

kaune pabandyk siaures prospekte, tuose garazuose
calibra
Veteranas
Vietovė: Sostinė

Standartinė calibra »

ernis, festest, nokas1 - priblevyzgojot kaip turgaus bobos, jusu postai ishtrinti.
Prashau daugiau tokiu nesamoniu nerashyti i shia skilti, ir rekomenduoju perskaityti siu skilchiu taisykles :!:
[url=http://www.calibra.lt]www.calibra.lt - jau greitai[/url]
[url=http://www.calibra.lt][img]http://www.2x2.lt/cale/calibra.gif[/img][/url]
Atsakyti