Dingsta kibirkstis
Dingsta kibirkstis
Sveiki.gal kas zinot kas gali buti jai nesiveda o nuo kalniuko uzsiveda dingsta kibirkstis kaskur ,bet kartais normaliai uzsiveda.
-
donatukass
- Veteranas
- Vietovė: panevezys
as kaj neuzvedziau masinos... tikrinom ar benzo siurblys gyvas nueme nuo variklio benzo slangute ir as sukau startery o kitas ziurejo ar bega benz... buvom kazkaip nuo saules sesely taj tas tik sureke uzteks sako pas tave kibirksciuoja o kajp tik toj vieto benzu apibegdinom taj tada biski persikom laukem kol viskas nugaruos dada tik vel lindom.... sejp prietemoj gerai matosi ar musa kur y korpusa ar nea...(cia neprieko tik tarpkito ) pasakua nes ten ir nepritikrinsi tik kaj suki startery turi kibirksty must y korpusa... o tajp dazniausiai buna kaj uzrudija ar oksiduojasipliusas nuo (bl uzkrito db
) nuo paziu varikliuko ir to kur pritraukineja ten ejna toks supintas pliusas visiskai neyzoliutas gal kokiu 2cm ilgio... taj va as ta laida apvalaiu jo kontaktus nusveiciau ir dar papildomai uzizoliavau... bet sejp pilnaj uztenka kontaktus gerai issveisti....
o taj tu kaj vedi tau starteris sukas bet isvis negriebe nepliurpsi negaudo? ane?
beja koks variklis
sejp gal ir netame kampas pas tavi, nes kazkaip ir man paciam atrodo reatas atvejis
mano manymu kazkas su nors nezinau ... 
o taj tu kaj vedi tau starteris sukas bet isvis negriebe nepliurpsi negaudo? ane?
beja koks variklis
sejp gal ir netame kampas pas tavi, nes kazkaip ir man paciam atrodo reatas atvejis
sejp zinok nemanau kad cia tame reikalas... as taj bandyciau tikrint viska is eiles... gal alkuninio sarvas kur pratryntas... bet tas daiktas irgi retas atvejis kad gestu... sejp sakau as tikrinciau viska is eiles su pravalymas, apciupinejimais.... zinaj dar kas is babinos centrinis aukstos ytampos laidas gal pramustas 
-
donatukass
- Veteranas
- Vietovė: panevezys