valentinas rašė:turiu dujas bet viksta tokia va pieva. vazineju visada vienodu tempu netaupydamas nei ka bet buna taip kad 100 km reik 16 litru o kartais tu 16 pakanka i 150km numint kame cia esme?
šiaip jau su dujom gi nedraginsi.. BET... kai iš toli gražu sankryžos nelieku paskutinis, patikek ir man minimum 16/100. o tie su 9-10l duju arba dideli melagiai arba skaiciuot nemoka. Vilnius leku ir ryja dar dauhgaiu, tiesa greitis būna 160-170. vistiek FIRMA moka kaip su benzu važiuočiau. dar padangu 2vnt. komplektas išeina už "mokymus" )
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
hem man irgi deje 14 - 16 ltr valgo mieste Gal kartais tokiam apetitui turi ytakos, purkstuku emuliatoriaus nebuvimas??? Del to vaziuojant dujom dega "check engine" lempute... Trasoj valgo ~10 ltr 130km/h vaziuojant, cia gal jau ir normaliau... bet mieste
Sveiki inzinieriai cia respekta atiduodu tokis klausimas....snd is ryto vaziavau i darba , viskas puikiai veike, uzsivedziau graziai ir isvaziavau .... sustojau parukyt uzgesinau, poto uzsikuriau ir uz metro sove slanga, uzsivedziau bet poto nebeliko traukimo, apsukos vos iki 1.5 pakyla pedala nuspaudus...ar cia tik slanga kalta ar rimciau? beje vaziavau su dujom...
Blemba man atrodo kad ten kazkas ciut rimciau...nes apvyniojau slanga vistiek tas pats....dabar tik uzvedi ta slanga traukias , lygtais uzsikise butu kazkur .... reduktorius veikia gerai ....gal ten prie slangos kur oro filtras yra kas uzsikise? kaip manot?
ka ten nera ka radyt... atsuk nuo filtro dezes slanaga, numauk ja. tada atsuk pacia filtro deze, nuimk visa virsutine dali, dar reiks atjungt viena fyske nuo dezes, ji atsijungia nuspaudus dratgali, esanti tos fyskes virsuje.. stai tau ir visas ardymas...prireiks tik kryzminio atsuktuvo (gali prireikt ir paprasto, nes pasitaiko chamutu su ” - ” zenklu).. kai viska nuimsi, zvilgtelk i ta vieta, kur slaga maunas..
1991m, c20ne - SOLD
1997m astra X17DTL - vailokas
1998m megane scenic 1,6+LPG power
kodel man ant benzino nenori dirbt normaliai ? dirba masina visa kratydamasi .... man ant duju veikia puikiai .... dar klausimas. buvau isardes ta vostuva kai uzsikirto , ten isvaliau ir veike vel ....bet ant to voztuviuko buvo pora varztuku ... ka jie reiskia? reguliuojas kasnors ten ?