16 klaida, kokie patarimai.
tornadas rašė:a vat ir nefiga
skaityk posta pries tai
markoooo as ne ta turejau omeny zinau kad neuzvestam meta 31 (na gal ne pas visus
na kajp bebutu ryt reiks paeksperimentuot
beto y daugely klausimu man neatsakiai
na va sendien issiaiskinau galutinai,,, ka jau ir tajp zinojau tik nebuvo tuo tikras 100%
taj va markooo 31 klaida visdelto ira baisiau uz velnia
su deviniolikta klaida saudant kibirsty pro sonus dar variklis dirba kazkiektaj
o dingus alkuninio impulsuj uzvestam varikliuj kompas nezino isvis kada duot kibirksty ir variklis uzgesta
tad 31 klaida sejp uzvestam varikliuj ir negali ispulti 
-
Tornado
- Klubo Prezidentas
- Vietovė: Kaunas
- Kontaktinė informacija:
a202 tai bile kox daviklis kai pareina, prasideda nesusipratimai
ir kaip manai kam isvis juos deda? jie stebi kazkieno darba ir duoda signala, kad ta dalis kur stovi daviklis veikia gerai/blogai.
bet buna kad ir ta dalis sugenda ir pats daviklis tada jau isvis faina daros
taigi reikia ieskot slieku kas ir kaip
ir kaip manai kam isvis juos deda? jie stebi kazkieno darba ir duoda signala, kad ta dalis kur stovi daviklis veikia gerai/blogai.
bet buna kad ir ta dalis sugenda ir pats daviklis tada jau isvis faina daros
taigi reikia ieskot slieku kas ir kaip
"Eine Legende Lebt Immer..."
-
Tornado
- Klubo Prezidentas
a202 gali but netik kad davikliui blogai o ir su detonacija kazkas
a202 o nemanai, kad daviklis tam ir skirtas, kad stebet detonacija?
taigi jei klaida yra reikia ieskot slieku, kaip jau pats pamminejai galimos priezastys nukepes daviklis/kazkas negerai su daviklio laidais/arba bedos su detonacija -> ieskot reiktu bedu jau paciame variklyje
paskutine priezastis manau pasitaiko reciausiai
a202 o nemanai, kad daviklis tam ir skirtas, kad stebet detonacija?
taigi jei klaida yra reikia ieskot slieku, kaip jau pats pamminejai galimos priezastys nukepes daviklis/kazkas negerai su daviklio laidais/arba bedos su detonacija -> ieskot reiktu bedu jau paciame variklyje
paskutine priezastis manau pasitaiko reciausiai
tai as ir pamaniau pirma, kad ten tipo gal zvakes, babina ar zvaklaidziai, o cia pasirodo pasiklausius nuomoniu, visi labiausiai akcentuoja paties daviklio gedima. Daviklis manau nenusproges, nes lempute dega ne pastoviai, gali buti laidas, bet reikia pirma zinot kur tas daviklis, kad galetu pratestuot ar atsekt kur tie laidai.
C25XE - nebėr
AFN/AVG
AFN/AVG
-
edgariukstis
- Naujokas
- Vietovė: kaunas
-
Tornado
- Klubo Prezidentas
kad lempute nega nepastoviai tai nereiskia kad daviklis geras !!! sitas faktas nieko neparodo
pas mane buwo taip kad lempute nedega ir daviklis tipo geras(aisq ne detonacinis, bet irgi daug ka lemiantis), o realiai jis jau senai grybauja
kur randasi tai irgi reiaai iskot infos
pas mane buwo taip kad lempute nedega ir daviklis tipo geras(aisq ne detonacinis, bet irgi daug ka lemiantis), o realiai jis jau senai grybauja
kur randasi tai irgi reiaai iskot infos
-
markoooo
- Entuziastas
- Vietovė: vilnius
pas mane kai 8v tai tiesiog nznedgariukstis rašė:as irgi noreciau pasizet bet jau belenkaip seniai klausiau kur randasi tas davilkis o mane visi ignoruoja
gali paziureti cia gal atrasi jei leis prieit prie info
na siaip paklausiau vieno zmogaus tai sake kad tas davyklis sukasi i bloka is galines variklio puses, t.y. is salono puses, pasiziurek is apacios gal atrasi
www.gsi-club.com
-
edgariukstis
- Naujokas
- Vietovė: kaunas