stabdziu problema
stabdziu problema
Yra tokia maza problema. Sunkiai masina stabdo. ratai nebluokojasi. ir paciam gale kai spaudi tai labai sunku. kas tai gali but? (ABS neveikia. nera vieno davyklio).
-
donatukass
- Veteranas
- Vietovė: panevezys
pas mane irgi taip buvo, spaudi stabdi, o jausmas kaip ABS neleistu stabdzio nuspaust, bet nifiga nestabdo, taip pat nebuvo vieno daciko, paskui kazkaip prasiminke ir be ABS vazineju, bandziau ta davika uzdet, bet vistiek neveikia..
1991m, c20ne - SOLD
1997m astra X17DTL - vailokas
1998m megane scenic 1,6+LPG power
1997m astra X17DTL - vailokas
1998m megane scenic 1,6+LPG power
-
bad_brains
- Veteranas
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
reikes paziuret. o kas dar gali but?
plius prie viso: sianden nuskanavai ABS klaidas. ismete "41 kairiojo priekinio daviklio grandine" .o pas mane nebuvo kontakto ant desinio daviklio ir del jo klaidu neismetinejo. sutvarkiau desine. patikrinau abudu su testeriu. ant kiekvieno daviklio po 4-5V su ijungtu degimu. bet vistiek meta klaida Nr 41 :/ jau nzn ka daryt
plius prie viso: sianden nuskanavai ABS klaidas. ismete "41 kairiojo priekinio daviklio grandine" .o pas mane nebuvo kontakto ant desinio daviklio ir del jo klaidu neismetinejo. sutvarkiau desine. patikrinau abudu su testeriu. ant kiekvieno daviklio po 4-5V su ijungtu degimu. bet vistiek meta klaida Nr 41 :/ jau nzn ka daryt