traukia vaira i desine puse

Su važiuokle ir stabdžių sistema bei jų eksploatacija susiję klausimai.
Atsakyti
euro
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius
Kontaktinė informacija:

traukia vaira i desine puse

Standartinė euro »

vaziuojant traukia vaira i desine puse, ir taip gana smarkiai. pvz neina vaziuojant paleisti rankas nuo vairo ir uzsisegti saugos dirzus. is karto i sali nesa masina. ir pati vaira reikia laikyti pasukus i kaire kad masina vaziuotu tiesiai. na ir taip gana nemazai jau pasukus...kame saknys? apziurejau padangas, visos vienodos, slegis jose taip pat vienodas.
[img]http://i32.photobucket.com/albums/d4/J-o-n-c-e/Zalgiris500.jpg[/img]
SpottAuto
Klubo Narys
Vietovė: Panevėžys
Kontaktinė informacija:

Standartinė SpottAuto »

pasidaryk suvedima
[size=67]calibra c20LET white AWD[/size]
[img]http://i5.photobucket.com/albums/y191/00750/Projektia%202009/Helmat/Darkava2.jpg[/img]
TANKYSTAS
Klubo ex-Narys
Vietovė: Kaunas

Standartinė TANKYSTAS »

861549129 senis giraiteje uz pigiai daro
[size=100][b]Turbo[/b][/size][size=67]dyzelis[/size]
Everybody and Their Mother Has a Glock
euro
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius
Kontaktinė informacija:

Standartinė euro »

o del blogo suvedimo ir tokio traukimo i sona man gali padideti kuro sanaudos iki 20 litru duju 100km vaziuojant 140km/h ? :roll:
[img]http://i32.photobucket.com/albums/d4/J-o-n-c-e/Zalgiris500.jpg[/img]
Tornado
Klubo Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

nu bet tu ir perki karves
sriaubia kura bilekaip :D
kox turi but vaziavimas kad 20ltr duju surytu? :D
"Eine Legende Lebt Immer..."
Tornado
Klubo Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

dar prie to pacio
kai isikocioji iki 140 nebeimetinek pavaros R tai neberys 20ltr
karambas
Veteranas
Vietovė: Alytus/Kaunas

Standartinė karambas »

Cia ir prie to paties... Kai pasieki 120 pradeda vairas drebet. Cia ir del prasto ratu suvedimo?
[b]Siuo postu nieko izeisti nenorejau del salutinio poveikio kreipkites i gydytojus arba vaistininkus.[/b] Pagaliau DMB
Tornado
Klubo Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

gal guzas ant padangos, gal suvedimo nera :)
masina turi but tvarkinga ;)
pas mane irgi uzeina drebejimas :)
va stabdant tai kalatojasi :) nes stabdziu diskai kreivi :)
KW>
Klubo Narys
Vietovė: kns

Standartinė KW> »

karambas rašė:Cia ir prie to paties... Kai pasieki 120 pradeda vairas drebet. Cia ir del prasto ratu suvedimo?
prie to pacio gali but tavo skardinukaj kreivi... teks lygint arba gali padeti ir balansavimas... nes gali klisos padangos but
SpottAuto
Klubo Narys
Vietovė: Panevėžys
Kontaktinė informacija:

Standartinė SpottAuto »

Buvo ir pas mane ant 120 vaira purtydavo biski, tai vaziuodavau 130 :lol:
[size=67]calibra c20LET white AWD[/size]
[img]http://i5.photobucket.com/albums/y191/00750/Projektia%202009/Helmat/Darkava2.jpg[/img]
nerk
Entuziastas
Vietovė: vilnius

Standartinė nerk »

ispradziu paziurek ar padangos normaliai stovi. pas man irgi tas pats buvo. jai normalial padaryk suvedima,jai tas pats liks tada guma keisk ;)
karambas
Veteranas

Standartinė karambas »

Gali but, kad nesubalansuoti ratai nes tokie meistrai padangas montavo, kad...
[b]Siuo postu nieko izeisti nenorejau del salutinio poveikio kreipkites i gydytojus arba vaistininkus.[/b] Pagaliau DMB
Mechanikas
Pradedantysis

Standartinė Mechanikas »

Ne gali buti, o taip ir yra :) nesubalansuoti ratai. Man drebejo jau nuo 80km/h :P Nuvaziuok i ratu montavimo garaziuka koki, ir subalansuos uz pora litu.
karambas
Veteranas

Standartinė karambas »

Pas mane vintilius padangu jauciu, kad reiks perdet nes vintiliu apsaugos plasmasines ir jos nuo karscio prilipo prie gumos ir neina ju nusukt, kad isleistum ora arba, kad pripustum.
edgariukstis
Naujokas
Vietovė: kaunas

Standartinė edgariukstis »

nu man irgi buvo kad nuo 120 pradedavo drebet vairas o nuo 135 kazkur tai panasiai nustodavo :) tai is pradziu vazinedavau daugiau kaip 135 o daba tai susibalansavau ratus ir nebedreba ir ant 120
ramus
Veteranas
Vietovė: rajonas

Standartinė ramus »

Tas vairo drebejimas tarp 110 ir 120 km\h kaip matau pakankamai daznas ir myslingas reiskinys. Buvo jis ir pas mane ir kas idomu, vairas drebejo ir su lietais ir net tada kai buvo uzdeti skardiniai su zieminem padangom.Viskas baigesi kai po ziemos ant lietu buvo uzmontuotos naujai restauruotos padangos.Dabar pabandysiu aprasyti kelis praktinius pastebejimus. Taigi vairo drebejimo daznis minetam greicio diapazone mazdaug 3 - 6 kartai per sekunde, automobilis vaziuodamas siuo greiciu per 1s nueina 30,5- 33,3metrus, ratas vienu apsisukimu nueina 1,9m, taigi per 1s apsisuka apie 16 kartu ir jeigu ant rato yra guzas, tai i vaira turetu ateiti 16 virpesiu, o ne 3- 6 ar ne? O tuo tarpu esamas vairo virpejimas ar net kiek intensyvesnis, esant padangu disbalansui, turetu pasireiksti nuo 20,5 iki tarkim 60 km\h. Dar vienas idomus pastebejimas - ratai, stabdziu diskai ir pusasiai sukasi tuo paciu dazniu taip kad juos kaltinti del varo drbejimo lyg ir nereiketu. Ar gali buti kalta pavaru deze ? Sunku ka nors ismastyti kai nesu ardes.

P.S Pas mane tas drebulys galutinai ir nesibaige, tiksliau jis atsiranda karta per kokius 1- 1,5 men ir tik trumpose atkarpose, o poto vel ramu. kadangi siuo keliu vazineju labai daznai tai zinau, kad jo kokybe drebejimo neitakoja.
Atsakyti