traukia vaira i desine puse
-
euro
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
traukia vaira i desine puse
vaziuojant traukia vaira i desine puse, ir taip gana smarkiai. pvz neina vaziuojant paleisti rankas nuo vairo ir uzsisegti saugos dirzus. is karto i sali nesa masina. ir pati vaira reikia laikyti pasukus i kaire kad masina vaziuotu tiesiai. na ir taip gana nemazai jau pasukus...kame saknys? apziurejau padangas, visos vienodos, slegis jose taip pat vienodas.
[img]http://i32.photobucket.com/albums/d4/J-o-n-c-e/Zalgiris500.jpg[/img]
-
Mechanikas
- Pradedantysis
- Vietovė: Kaunas
Pas mane vintilius padangu jauciu, kad reiks perdet nes vintiliu apsaugos plasmasines ir jos nuo karscio prilipo prie gumos ir neina ju nusukt, kad isleistum ora arba, kad pripustum.
[b]Siuo postu nieko izeisti nenorejau del salutinio poveikio kreipkites i gydytojus arba vaistininkus.[/b] Pagaliau DMB
-
edgariukstis
- Naujokas
- Vietovė: kaunas
Tas vairo drebejimas tarp 110 ir 120 km\h kaip matau pakankamai daznas ir myslingas reiskinys. Buvo jis ir pas mane ir kas idomu, vairas drebejo ir su lietais ir net tada kai buvo uzdeti skardiniai su zieminem padangom.Viskas baigesi kai po ziemos ant lietu buvo uzmontuotos naujai restauruotos padangos.Dabar pabandysiu aprasyti kelis praktinius pastebejimus. Taigi vairo drebejimo daznis minetam greicio diapazone mazdaug 3 - 6 kartai per sekunde, automobilis vaziuodamas siuo greiciu per 1s nueina 30,5- 33,3metrus, ratas vienu apsisukimu nueina 1,9m, taigi per 1s apsisuka apie 16 kartu ir jeigu ant rato yra guzas, tai i vaira turetu ateiti 16 virpesiu, o ne 3- 6 ar ne? O tuo tarpu esamas vairo virpejimas ar net kiek intensyvesnis, esant padangu disbalansui, turetu pasireiksti nuo 20,5 iki tarkim 60 km\h. Dar vienas idomus pastebejimas - ratai, stabdziu diskai ir pusasiai sukasi tuo paciu dazniu taip kad juos kaltinti del varo drbejimo lyg ir nereiketu. Ar gali buti kalta pavaru deze ? Sunku ka nors ismastyti kai nesu ardes.
P.S Pas mane tas drebulys galutinai ir nesibaige, tiksliau jis atsiranda karta per kokius 1- 1,5 men ir tik trumpose atkarpose, o poto vel ramu. kadangi siuo keliu vazineju labai daznai tai zinau, kad jo kokybe drebejimo neitakoja.
P.S Pas mane tas drebulys galutinai ir nesibaige, tiksliau jis atsiranda karta per kokius 1- 1,5 men ir tik trumpose atkarpose, o poto vel ramu. kadangi siuo keliu vazineju labai daznai tai zinau, kad jo kokybe drebejimo neitakoja.