Karambas - bot'as?
Nerk'as, krax'as vel atejo
ir i foruma daug sh pridejo...
Pasake jums zmogus
kuris gyvena ne pas jus...
Jus nestumkit ant dizaino
mano calibra jums kaip ant delno.
Nufotkinkit savo cales detaliai
galesim pazvengt is ju nerealiai
As nekenciu tokiu zmoniu
kurie stume ant kitu,
bet ant jusu nepykstu
Karambas as esu niku
tad jusu nuomone man nesvarbu.
ir i foruma daug sh pridejo...
Pasake jums zmogus
kuris gyvena ne pas jus...
Jus nestumkit ant dizaino
mano calibra jums kaip ant delno.
Nufotkinkit savo cales detaliai
galesim pazvengt is ju nerealiai
As nekenciu tokiu zmoniu
kurie stume ant kitu,
bet ant jusu nepykstu
Karambas as esu niku
tad jusu nuomone man nesvarbu.
Paskutinį kartą redagavo karambas 07 Rgp 2007, 23:54. Iš viso redaguota 1 kartą.
[b]Siuo postu nieko izeisti nenorejau del salutinio poveikio kreipkites i gydytojus arba vaistininkus.[/b] Pagaliau DMB
Na jau. Kaip tai neskamba? Tu moki poezija skaityt ar skaitai lyg klausydamas popso dainos? O gal kokio metalo stilium skaitai? : ))TANKYSTAS rašė:vistiek sucks, nihuja neskamba. nebus is taves krambai reperio![]()
[b]Siuo postu nieko izeisti nenorejau del salutinio poveikio kreipkites i gydytojus arba vaistininkus.[/b] Pagaliau DMB
hip-hopo beato ritmu skaitau. nerko pasuoja, kraxo irgi biski, o tavo nihuja neskamba. nieks nerimuoja tik po 2 eilutes, nes gaunasi kaip pirmoko eilerastukas "mano batai buvo du vienas dingo nerandu". Gal tu geriau baik su tuo rimavimu, nes betkuriuo atveju daugumos nuomone karambas = botas 
[size=100][b]Turbo[/b][/size][size=67]dyzelis[/size]
Everybody and Their Mother Has a Glock
Everybody and Their Mother Has a Glock
Ne nu ciudakas. As ir kuriu kaip eilerastukus, o ne hip-hop'o tekstusTANKYSTAS rašė:hip-hopo beato ritmu skaitau. nerko pasuoja, kraxo irgi biski, o tavo nihuja neskamba. nieks nerimuoja tik po 2 eilutes, nes gaunasi kaip pirmoko eilerastukas "mano batai buvo du vienas dingo nerandu". Gal tu geriau baik su tuo rimavimu, nes betkuriuo atveju daugumos nuomone karambas = botas