Meetai Klaipedoje

Diskusija klaipėdos miestui.

Moderatoriai: Calvin, mad_kaker

Atsakyti
danistattoo
Klubo ex-Prezidentas
Vietovė: Klaipeda
Kontaktinė informacija:

Standartinė danistattoo »

Ech...tokios rungtynes nerealios,o "smugyje sirgo tik energizeris,DJM ir as su Sima.Butumem ir prie juros vaziave ir "trys milionus "padainave ,o dabar ......nu tiek to,ateinanti sezona turesim dvi komandas "eurolygoj" tai atsigriebsim :)
Kada bus marskineliai tiksliai pasakyt negaliu,nes pats nezinau,bet iki "grand meet'o" tikrai bus.

Beje hebra,kodel visi taip vengiat vaziuot su savo masinom?Ar cia lesu trukumas ar kas?Be masinos nepilnaverciai klubo nariai esat,juk cia "calibra-club" pagalvokit :)
JACKASS'as
energizer
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipeda-Mazeikiai/Lietuva

Standartinė energizer »

Jo supratau, kad rydinesimes ant asfaltuko :lol: Nu neblogai ir nugarai sveika ir jei kas greiciau dziuna nei zole :wink: Vo cia galiu pasakyti tada, kad Vilnius dideli promaza padare :roll: Aisku sutinku, kad visur nepaspesi, bet del siokio tokio gerbuvio klubieciu tai galejo ir zvilgtert. Nu cia mano nuomone tokia jei ka. Gerai, kad mes turime pasiulyti vasarai jura ir smeliuka, gali diena gulet ir nakti, minksta ir visa kita.... :lol: Siaip dabar galvoju, jei ten asfaltukas tai kam tadu tie miegmaisiai :?: :lol:
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

Galiu jau pasigirti ir as, per siandien ir rytoj mano "margutis" jau bus nudazytas, ispaisytas ir nulakuotas. :) Ech... kaip laukiu... Zinoma, visa darba atliek musu Maksas. :)
95'm. 8v
danistattoo
Klubo ex-Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Taip hebrite yra siokiu tokiu pasikeitimu del Grand meet'o.Zodziu vietoj reik but ne 12 val., o 11.30.Taigi rinksimes "statoile" nuo 7 iki 7.30,kurie paveluos gaus gintis autostradoj.
JACKASS'as
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

Joooo!!! Pagaliau turiu as savo masinyte. Uz jos puikia isvaizda labai dekoju musu auksarankiams Maksui ir Daniui!!! :)
95'm. 8v
Kipšas
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipėda

Standartinė Kipšas »

sweiki visi niu kaip hebritei buvo pirtis speju daniui tikraij gerai nes maciau kad gan velaij grizo. na pats meetas man asmeniskai puse velnio paradas buvo visaij nieko tik galejo but kokiu pramogu daugiau skirta vairuotojams wat nes slalomo tikrai maza o kad nuvaziuot tik tam kad sulaukt vakaro ir pagert man nelabaij patinka. Na nebent cia pagrindine meetu dalis. Btet naudos is to meeto man buvo daba zinau kaip ispaust daugiau arkliuku :twisted:
danistattoo
Klubo ex-Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Labas visiems,
Nu va ir praejo GM,buvo gerai,tusas teisingas.Aisku pavargom visi nerealiai,bet galiu pasigirt,kad su Sima buvom tie istvermingiausi ir nuejom miegot tik 5 ryto ir tokiu buvo gal 10 zmoniu ir kas idomiausia,kad ne vilnieciai,o siaulieciai.Maladec hebra-gerai praleidom laika,nebuvo jokiu "bezpridelu".
Kas nedalyvavo,daug prarado,bet nieko,kai GM bus Klaipedoj-atsigriepsit,ant musu peciu dabar didele atsakomybe-GM.Tad turim but vieningi ir suorganizuot tikrai gera rengini.Lauksiu visu palaikymo.
JACKASS'as
danistattoo
Klubo ex-Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Knuotraukos su komentarais ir filmuota medziaga,bus demonstruojama sekmadieni,prasom sudalyvauti.Aptarsim Vilnieciu klaidas is kuriu reiktu pasimokyti,pagalvosim ka galim padaryt geriau.zodziu po biski pradesim viniot GM in Klaipeda tema :)

To Inga,
Ar turi filmuotos medziagos is meet'o?Jei turi,tai irasyk man i diska,bandysiu iskept koki trumpametrazini filmuka.Aciu :)
JACKASS'as
danistattoo
Klubo ex-Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Ramoka ,ramoka....
Nu tai ka renkames sekmadieni ir aptariam viska.O aptarti tikrai bus ka.Vilniaus GM,AUTO FASHION ir Klaipedos GM.Taip kad nestabdykit-atvarykit.Be to reik issiaiskint ar mums reikalinga "armi serviso" parama.jei taip,tai ir tam reikalui reikes jusu nuomones,nes turiu siokiu tokiu ideju.
JACKASS'as
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

Tiesa, vakar Maksas manes klause kiek dochui gali kainuoti variklio galva? Gal kas zinote? Klause ir apie bloka, bet juk manau tokius dalykus reikia virinti...
95'm. 8v
amd
Klubo ex-Narys
Vietovė: Siauliai
Kontaktinė informacija:

Standartinė amd »

egidas rašė:Tiesa, vakar Maksas manes klause kiek dochui gali kainuoti variklio galva? Gal kas zinote? Klause ir apie bloka, bet juk manau tokius dalykus reikia virinti...
galva 300-400lt priesh puse metu kainavo... bet speju kad tie c20xe kuo toliau tuo labiau retesni darysis (turiu omeny dar gyvus variklius), tai kaina tikrai nekris... :?
[url=http://www.cardomain.com/ride/2571552/1url]Opel Astra G
2.0 16v[/url]
[url=http://www.spritmonitor.de/en/detail/133757.html][img]http://images.spritmonitor.de/133757_3.png[/img][/url]
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

Na, jam tepalai i ausinimo skysti patenka. Pradejo tvarkytis nuo karterio tarpiniu, kad ant zemes nebegtu. Matyt, ruosiasi ir i vidu listi. Tiksisi pacio blogiausio varianto.
95'm. 8v
Maks
Klubo ex-Narys

Standartinė Maks »

sveiki klubieciai!
va tokios biedos pas mane.tiesa Egidas pasake tikiosiu blogiausio varianto.isardisiu pamatisiu:)gal tik tarpine parejo. :twisted:
To AMD:
sveikas.o tai ta kaina naujos galvos ar is savartinu?
amd
Klubo ex-Narys
Vietovė: Siauliai
Kontaktinė informacija:

Standartinė amd »

Maks rašė:sveiki klubieciai!
va tokios biedos pas mane.tiesa Egidas pasake tikiosiu blogiausio varianto.isardisiu pamatisiu:)gal tik tarpine parejo. :twisted:
To AMD:
sveikas.o tai ta kaina naujos galvos ar is savartinu?
nauja tai kazi ar beymanoma rasti :roll:
as kalbejau apie kainas is shroto...
[url=http://www.cardomain.com/ride/2571552/1url]Opel Astra G
2.0 16v[/url]
[url=http://www.spritmonitor.de/en/detail/133757.html][img]http://images.spritmonitor.de/133757_3.png[/img][/url]
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

Xenon rašė:
Kipšas rašė:sweiki visi niu kaip hebritei buvo pirtis speju daniui tikraij gerai nes maciau kad gan velaij grizo. na pats meetas man asmeniskai puse velnio paradas buvo visaij nieko tik galejo but kokiu pramogu daugiau skirta vairuotojams wat nes slalomo tikrai maza o kad nuvaziuot tik tam kad sulaukt vakaro ir pagert man nelabaij patinka. Na nebent cia pagrindine meetu dalis. Btet naudos is to meeto man buvo daba zinau kaip ispaust daugiau arkliuku :twisted:
Nagi, nagi ir kaip gi tu arkliuku daugiau isgauti, man irgi idomu ... :twisted:
Tai Kipsai ka nusprendei :?: :?: :?: Keisi ismetimo kelnes i dochines ir mesi zonda lauk? :?
95'm. 8v
danistattoo
Klubo ex-Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Paveikslėlis

Nu va,norint bendradarbiauti su "armi" servisu reikia pazymejimu.As siulau tokius.Ka manot/Beje,ant kitos puses bus 'armi" ir musu klubo logotipai.Ar reik mum tokiu dalyku,ar ne?Padarymas nieko nekainuotu,daryciau is klubo pinigu.
JACKASS'as
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

;) Na, jeigu reikalauja, vadinasi reikia. :D Bet juk siaip mastant, clubo zenkliukas ant calibros ir yra clubo kortele. Ir marke aiski ir masinos numeris vietoje. :)
95'm. 8v
Calvin
Klubo garbės narys
Vietovė: KLP

Standartinė Calvin »

danistattoo rašė:Ai,paties bus ramiau....tas biurakratinis mechanizmas,vis gi.
Ajajaj Dani kas per raštingumas "Pavyzdys" turėtu būti :lol:. O tie klubo narių pažymėjimai visai gal ir nieko reikaliukas būtų (jeigu ką aš galėčiau pasirūpinti įlaminavimu - pigiai). O dėl tos draugystės su Armi... buvau vakar pas juos dėl suvedimo- sako galim užrašyt 1dieniui :!: :!: :!: labai atset daug darbu. Tai n'ciort nuvaziavau i Toyota - Solorina padarė iškart. O šiaip aš vistiek visų pirma važiuočiau pas garažo draugus 8) Bet pažymėjimai gera idėja, pravers manau.

TO Maks:
užuojauta dėl mašiniuko, tikriausiai ir manosios tvarkymas nusikelia?
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
danistattoo
Klubo ex-Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Tai va zinios butu tokios,
Buvau as "armi" servise ir snekejau su pacia auksciausia instancija-su abiem direktoriais.Papasakojau savo bendradarbiavimo vizija ir jiems tai labai patiko.Zodziu mums tik reikes,uzsiklijuoti "armi" lipdukus,per sekmadieninius meet'us veziotis ju veliava (ja jie suorganizuos patys),nuvaziuot su visu klubu prie serviso ir padaryt tokia grazia nuotrauka(bet jau sia ideja pametejau as),kuria bus galim isdidint ir pakabint serviso salone,kad klientai matytu,kad servisas mus remia.Ir turet klubo nario pazymejimus.
Dabar,ka prizadejo jie.Suteikt klubo nariams nuolaidas(atrodo 15% ar 20% dabar neatsimenu),paremti musklubo ekspozicija per "AUTOFASHION 2005" (balionai,saldainiai,"armi' atributika).
Zodziu jie apie mus zino ir pades kiek gales.Ne daug,bet vis sis tas :)
JACKASS'as
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

Okay. :)
Marskineliu uzsakyma dabar koordinuosiu as, nes Danis jau nuo darbu ir streso nebemiega. :) Savo dydzius su logitipo uzrasus siuskite man i privata. Kol kas zinau tik Maskio ir savo. Kuo ilgiau visi gaisime, tuo ilgiau be marskineliu busime. :arrow:
95'm. 8v
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

Andriau, o kam tai? Juk jie mums nieko neisipareigoja? Taipogi grynuju mums nepervedines. Mes is savo puses irgi nerizikuojame. Na uziklijuosime lipduka ir jei kas kam nepatiks, gales nusiplesti.

Jeigu cia apie rimta parama galvoti, tai pradziai reikia isteigti oficialu kluba. Bet apie tai neverta nei galvoti. Reikalingas vadovas, buchaltere. Kas jiems mokes? Sumes gal klubieciai po 40 lt per men? Tad geriau pamirstam ta tema.
95'm. 8v
energizer
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipeda-Mazeikiai/Lietuva

Standartinė energizer »

Ai jo teisingai jie per savo buhalterija viska tvarkysis, o mes tik jau panaudosim tai kas bus :wink: :) Bet kazkokia simboline sutartele butu grazu, vis kazkoks bendradarbiavimo aktas butu :wink: Pavyzdziui reklamele darytum spaudoj ar dar kur tai vat guletu toks papieriukas :wink:
roof
Klubo Narys

Del grand meeto rugpjucio menesi

Standartinė roof »

Sveiki. Vakar buvome nuvaziave i Zilvicio stovykla. Kadangi pernai buvo kazkoks triuksmas del to, kad kazkas svente ir padaugino alkoholio vaiku poilsiavimo metu, tai nuspresta tuo metu, kai vaikai stovyklauja, nenuomoti namuku. Jie stovyklaus iki rugpjucio 15 d. Telefona direktoriaus as turiu, ir kainos sake nesikandzioja, bet susitarti imanoma butu tik sekanciam savaitgaliui, t.y. rugpjucio 20-21 d. Jei tikrai grand meeto data nustatyta 13-14 d., tai neverta net skambinti. Tada ieskom kitu variantu.
danistattoo
Klubo ex-Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Nu va naujienos tokios,
TURIM NEREALIAI GRAZIA "ARMI" VELIAVA"!!!!!!!1Ir as pats ja zadu vezioti,taip kad dabar reik rast,kas vezios klubo veliava.siaip direktorius sake renginiui duos labai graziu tusinuku,tikrai fainus.Taip pat sekmadieniui jau bus padaryti nario pazymejimai.Nu tai tiek.Beje,ko visi taip nutilot,ka reik vel kokia afera susukt,kad bazaras prasidetu :)
JACKASS'as
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

Calvin, dar prie to pacio:

Vytenis (HIS) L
Egidijus (egidas) S

Kai tu isvykai, nusprendeme, kad musu merginoms visgi gaminti reikia moteriskas maikutes. Kad ir brangiau kainuoja, bet bus graziau.

Visi logotipai yra pas Dani. Kas liecia nickus ant nugaros, siulyciau ju nepamazinti.

Pinigeliai dar nera surinkti. Pradziai jeigu gali, uzsakyk juos, o sekmadieni prasysime nariu, kad suveztu po 20 Lt.

p.s.: vakar buvo ssss diena...
95'm. 8v
Atsakyti