Vectra 2.0DTI ir daugiau net negalvociau.
Volvo ir reno yra gavno.
Vectra +komfortas. minksta vaziokle, aplamai vaziot malonu. Kiti kibirai. Volvo dar kazka bando, bet tikrai ne ta klase.
Kokia masina rinktumetes?
ne metuose esme. tenka dazhnai vazhinet su 92 m. legenda - vairavimo malonumas kelis kart didesnis nei kokio 2000 m. golfo. tachiau mane vezha tik coupe - legend sedanas neturi tos charizmos ;] Nors neabejoju kad rieda ne ka praschiau...Darius rašė:o sita gerule, turi pazistamas, maciau jau, kad neviena karta reiskei simpatijas siam modeliuiNitro rašė:o man patiko honda legend coupe:) uzh 14k litu dar ir dujas isidet galima butu. tai va.. vienintelis minusas, kad pasiula - ant pirshtu suskaichiuoti galima.tiesa dujos pas ji paprastos 2 kartos, bet trauka labai skyriasi, ir kai sove viena karta, viska istaske, na bet jis jau su dujomis pirko, tad taip ir gavosi, o su 4 kartos dujomis, tai butu lb puikus pirkinys!
p.s. pirkinys 1991-1993metu, kai gali nusipirkti 2000m automobili uz ta suma, tad ar tikrai nesvarstydamas pirktum legend?
kas be ko, sedanas yra sedanas, o kupe yra kupe, o masina uz 14 k tai rinkciausi peugeot 406 coupe!!! visai ja buvau pamirses
tiesa cia irgi panasus atvejis, kada coupe daug geriau negu sedanas, like 406 sedanas ar coupe? 
p.s. coupe draugas myli dar labiau ir uz tai, kad yra duru pritraukejai, o sedane nera
nors is ju naudos neperdaugiausia...
p.s. coupe draugas myli dar labiau ir uz tai, kad yra duru pritraukejai, o sedane nera
14k = 4050 eur, paimsi jau uz tiek, ir normalaus stovio, galia ir sanaudos peugeot visada blogos buvo, sedanuose dar ziauresnis reikalas, reik deti dujas, tik tada jau i 14 tilpti nebeiseinaNitro rašė:duru pritraukejai yra laaaabai shaunus dalykas - nereikia tu duru tampyt kaip ishprotejusiam, kad uzhsidarytu - praktishkai ish inercijos uzhsidaro + pritraukejai pritraukia kiek reikia.
P406coupe irgi variantas, taciau galios/sanaudu santykis nelabai geras... ir uzh 14k vargu ar neubyta paimsi ;]