19 klaida. Skubu.

Techninių klausimų forumas.
Uždaryta
cialestino
Klubo Narys
Vietovė: Vilnius
Kontaktinė informacija:

19 klaida. Skubu.

Standartinė cialestino »

Zodziu kartojasi istorija, vel daviklis jauciu sugedo alkuninio veleno. gal kas turit parduot C20NE varikliui? rudeni kazkada buvau ish sharo/justo pirkes naudota, kelis menesius pavazinejau ir vel kompas to daviklio klaida meta, sunkiai vedasi siltas variklis...
Svečias

Standartinė Svečias »

Pas mane irgi sunkiai vedasi siltas variklis ir irgi meta 19 klaida.Bet variklis c20xe.Gal kas zino kur tas daiviklis randasi?Gal kas nufotografuos?Buciau labai dekingas.Nes uzkniso jau...
cialestino
Klubo Narys
Vietovė: Vilnius
Kontaktinė informacija:

Standartinė cialestino »

Bent jau pas C20NE tas daviklis apacioj stovi, per paskirstymo dirzo apsauga jo laidas i apacia eina, bet prieit prie jo sunku, geriausia is duobes arba pakelus masina, pas C20XE nelabai isivaizduoju kur jis gali but, bet bajeris toks, kad pasikeitus jau antra karta ta davikli, man jis po kokiu 2sav vel uzgrybavo, kompas klaida 19 mete, variklis nesikure...nepatikejau, kad ir vel daviklis gali but suejes, tai paemiau, istraukiau ji is fishkes, pakrapsciau fishke, ikisau atgal ir kolkas jokiu bedu, viskas lyg ir graziai dirba...
Zukas
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipeda

Standartinė Zukas »

Pirmiausi pasitikrink kontaktus butinai, panagrinek fyske, man toks remontas dazniausiai padeda. Tokiu budu esu "sutaises" jau temperaturos davikli, alkuninio veleno padeties davikli ir paskirstymo velenelio davikli.
As nezinau kur jis randasi, nes pas mane x20xev, bet paklausk ko nors arba parsisiusk programike autodata, tada suzinosi ir kaip patikrinti ar tas daviklis dar geras.
Cia biski informacijos:
http://www.calibra.lt/motronic_diagnost ... s_daviklis
nokas1
Entuziastas
Vietovė: Šakiai

Standartinė nokas1 »

nenoriu kurt atskiros temos, tai paklausiu cia.
ar 16v dohc ir 16v ecotec kompo ismetamu klaidu skaiciai atitinka ta pacia reiksme ar skiriasi? ir ar norint suzinoti gedima reikia uztrumpint tuos pacius fiskes kontaktus? jei kas zinot tai gal galit parasyt kuriuos,nes tingiu ieskot :lol:
Uždaryta