Kaazkas atsitiko mano Calibrai - uzvedi truputy paveikia variklis irrr....uzsisiurbia - bandai vaziuoti - vel uzsisiurbia, kazkiek pastovi - uzsiveda taciau po keletos minuciu vel uzsisiurbia - niekaip neikertu kas cia gali buti - laidai ir zvakes normaliai, kompas klaidos nerodo (ta prasme lempute nedega) Variklis 2l ohc.
Siurbiasi variklis - gal kam panasiai buvo???
Siurbiasi variklis - gal kam panasiai buvo???
Na...pagelbekit braliukai calibristai
)
Kaazkas atsitiko mano Calibrai - uzvedi truputy paveikia variklis irrr....uzsisiurbia - bandai vaziuoti - vel uzsisiurbia, kazkiek pastovi - uzsiveda taciau po keletos minuciu vel uzsisiurbia - niekaip neikertu kas cia gali buti - laidai ir zvakes normaliai, kompas klaidos nerodo (ta prasme lempute nedega) Variklis 2l ohc.
Sakau pagal tai kas man buvo. Tas "variklio uzsiurbimas" pasireiske gazo minimu vos ne iki dugno, o trauka labai maza + uzsigesineja kartais. Ta landa zonda galima laisvai atjungt. Yra fyske kuria istrauki ir vel normaliai trauka atsiranda tik kuro sanaudos padideja.festest rašė:tu cia rimtaj tajp vadinasi ar pizdavojiesikarambas rašė:Landa zondas
[b]Siuo postu nieko izeisti nenorejau del salutinio poveikio kreipkites i gydytojus arba vaistininkus.[/b] Pagaliau DMB
-
EDWARD555
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Kaunas
- Kontaktinė informacija:
Man butelys (Brandy Alita 0,7) - pakeli kapota, ateini is kaires puses (kur merga tavo sedi), pakeli ilga juoda plasmasine apsauga ir eini palei krasta nuo kampo link centro. Pati pirma fyske 5 cm ilgio, 1 cm plocio. 3 kontaktu. Ja atjungi.Justusas rašė:Sita ana....o gal gali tiksliau pasakyti kurioje vietoje ta fiske randasi Lemda zondo??? Pabandysiu atjungti - jei nepageres - vadinasi ne jis, o jei pageres - is manes butelis
[b][color=red]EDWARD555[/color][/b]