Na tai labai tau pasiseke, nes doch variklio dasukimas virs redlaino, kai tai daroma ne isibegejant, bet ziauriai sumaisant pavaras, praktiskai turejo baigtis paskirstimo dirzo trukimu ar persokimu. Jeigu ta pati padarytum ant neapkrauto variklio, man c25xe persoko dirzas, o buvusiam c20xe per salcius uzsalus gazo trosui, svaistiklis isleke per sona. Kalbant apie tavo atveji, pagrindinis dirzas patyre rimta isbandyma, tik klausimas ar jis nebuvo pazeistas. Galejo atsirasti itrukimu ir pan. Tavo vietoje pasikeisciau, ypac jeigu jis nebuvo naujas. Del kompensatoriaus nieko negaliu patart, nenoriu tiket kad jam kas nutiko, pasisuko truputi greiciau ir viskas, ne ta dalis kuri neatlaikytu. Manau tas pats galejo nutikt ir nesumaisius pavaru. Pavazinejus turetu viskas grizti atgal. Nebent koks garsas atsirado, cikset nepradejo tas kompensatorius? Tikiuos i 4 nuliu zona nespejai ieit
Tiesa, pas mane c20xe chipuotas buvo, iki 8000rpm pora kartu buvau davedes, nieko neatsitiko, tik pavarom susukes proto nebuvau

c20ne nedraugavau nei pusmecio..
c20xe tempiau metus..
c25xe dziaugiuos 3 metus:))