esu retas svecias siame skyrelyje, taciau, ne is gero gyvenimo esu ir as priverstas uzduoti klausima apie "isores tiuninga" ;-)
Kaip zinia, maniskes caly variklis kiek modifikuotas, ko pasekoje, automobilio priekineje dalyje apsigyveno fmic (front mounted intercooler) ir fmoc (front mounted oil cooler) - liaudiskai tariant - intercooleris ir tepalo radiatorius, kuriuos noreciau kaip imanoma efektyviau ausinti (ju ausinimo efektyvumas tiesiogiai itakoja variklio isvystoma maksimalia galia).
Taigi, reikalas toks, kad jeigu uzdeciau stock bamperi (vietoje dabartinio last edition bamperio) oil cooleris butu uzdengtas (=neaushinamas). Taigi, pirmas klausimas yra apie oro pateikima i oil cooleri - man reikia kazko panasaus, kaip paveiksliuke zemiau:
1. Paveiksliukas

Siulykit variantus, kokias angas padoriai atrodancias galima butu susimontuoti i stock bamperi (iskart pridedami nuoroda is kur galima pirkti) ir taip pat jeigu kas nors mate tokias angas parduodamas kaip paveikslelyje - taip pat siulykite.
Antras klausimas - karsto oro ismetimas is variklio skyriaus. Kaip zinia, pas calibras gana idiotiskai realizuotas karsto oro ismetimas - ko gero, geresnio Cx saskaita. Taigi, norint tureti kaip imanoma vesesni variklio skyriu, mastau apie kazka panasaus:
2. Paveiksliukas

arba
3. Paveiksliukas

Siulykite, kur galima nusipirkti shiuos arba panashius i shios daiktus (pageidautina su nuoroda i fotke). Beje, tinka ir ebay.
p.s. mitsubishi evolution style kapoto ortakio nesiulykit...